Threads: 15
Ne znam koliko vas to zanima, ali večeras je 50. izbor za pesmu Evrovizije. SCG predstavlja grupa No Name, a SCG znači Samo Crna Gora...

Prošle godine je Lane moje bilo drugo.
Threads: 12
E ovo treba da bojkotuju i oni koji bojkotuju SCG i ovi drugi! :finger
POSLEDNJE MESTO! :finger
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Threads: 2
Quote:E ovo treba da bojkotuju i oni koji bojkotuju SCG i ovi drugi! :finger
POSLEDNJE MESTO! :finger
Ma ja bih rado bojkotovao te glupe pedere iz crne gore ali nemogu ...ipak cu da glasam za njih .jebiga patriotizam :rofl
p.s. ova Tomasevicka bi 100% mnogo bolje prosla...
Ma ko im bre je*e kevu,nek glasa onih 100 varvara koliko ih ima za njih i to je jedino sto ce i dobiti od glasova,jebo ih Gay Name :bes .
Nadam se da ce sestra grkinja pobediti

ampion .
I pobedila je prelepa sestra Grkinja...! :ruke :ruke

ampion :ruke :ruke
Crnogorski pederi su osvojili sasvim dobro 7. mesto i obezbedili direktan plasman u finale i iduće godine za SCG. Po 12 bodova dala im je Austrija i Hrvatska, po 10 BiH, Makedonija, Slovenija, Kipar...
Ja sam lično više pratio pevačice: Grkinja, Izraelka, Ruskinja, Nemica, Švajcarkinje ... :jebanje
I da, glasove iz Austrije je čitala neka naša Dorotea i na čistom srpskom rekla: "Ponosni smo reći: dvanaest poena za Srbiju i Crnu Goru!" :finger A svakako, iz Sarajeva se javljala Bijeljinka Ana Mirjana Račanović... :jebanje :jebanje :jebanje
a jebiga nasi pederi iz svedske dobili samo 4 boda

:o .
hahah toliko su se svedjani napalili na tu njihovu pesmu Las Vegas i na kraju nisu usli ni u prvih deset. :rofl .tako da su pederi jos i dobro mesto osvojili...
Nego meni nemica nije lepa...ali Svajcarska...

namigivanje
Quote:a jebiga nasi pederi iz svedske dobili samo 4 boda
:o .
hahah toliko su se svedjani napalili na tu njihovu pesmu Las Vegas i na kraju nisu usli ni u prvih deset. :rofl .tako da su pederi jos i dobro mesto osvojili...
Nego meni nemica nije lepa...ali Svajcarska...
namigivanje
ispravka: hteo sam da napisem nasi pederi iz Crne Gore su dobili od Svedske samo 4 boda...a proslu evroviziju su nam dali 12...
Ovi nasi na evroviziji su vise neki metroseksualci, pickice, fenseri nego pevaci. Bar se meni tako ucinilo.
Nisu mi se svideli, svidela mi se grupa Feminem (iz Mostara) :jebanje
Threads: 9
Dobre su Feminem, pogotovo ona sto je bila u sredini.
Ali to nije za tebe, tebi treba nesto egzoticno, sa Malte na primer
b]Leeee, alealeeee, na-na-na na-na na-na na-naaaa...[/b]
Threads: 5
Jao, jao pa vidi ti ovo nisam znao da ste, koliko vidim svi zdrakali po Ojrosongu

;pljuga
Licno to nepratim nekako smesno mi je, a za ove pedecice nema sta reci da su lepsi mozda bi zavrsili u sekciji ZENE