Delije
Eurosong - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Thread: Eurosong (/showthread.php?tid=745)

Pages: 1 2

Eurosong - Mikelandjelo - 05-21-2005

Ne znam koliko vas to zanima, ali večeras je 50. izbor za pesmu Evrovizije. SCG predstavlja grupa No Name, a SCG znači Samo Crna Gora... Big Grin Prošle godine je Lane moje bilo drugo.

Eurosong - Milos_cz - 05-21-2005

E ovo treba da bojkotuju i oni koji bojkotuju SCG i ovi drugi! :finger
POSLEDNJE MESTO! :finger

Eurosong - Gigac_FCRS - 05-21-2005

Quote:E ovo treba da bojkotuju i oni koji bojkotuju SCG i ovi drugi! :finger
POSLEDNJE MESTO! :finger

Ma ja bih rado bojkotovao te glupe pedere iz crne gore ali nemogu ...ipak cu da glasam za njih .jebiga patriotizam :rofl

p.s. ova Tomasevicka bi 100% mnogo bolje prosla...

Eurosong - Djape_BBrdo - 05-21-2005

Ma ko im bre je*e kevu,nek glasa onih 100 varvara koliko ih ima za njih i to je jedino sto ce i dobiti od glasova,jebo ih Gay Name :bes .
Nadam se da ce sestra grkinja pobediti Confusedampion .

Eurosong - Mikelandjelo - 05-22-2005

I pobedila je prelepa sestra Grkinja...! :ruke :ruke Confusedampion :ruke :ruke

Crnogorski pederi su osvojili sasvim dobro 7. mesto i obezbedili direktan plasman u finale i iduće godine za SCG. Po 12 bodova dala im je Austrija i Hrvatska, po 10 BiH, Makedonija, Slovenija, Kipar...

Ja sam lično više pratio pevačice: Grkinja, Izraelka, Ruskinja, Nemica, Švajcarkinje ... :jebanje

I da, glasove iz Austrije je čitala neka naša Dorotea i na čistom srpskom rekla: "Ponosni smo reći: dvanaest poena za Srbiju i Crnu Goru!" :finger A svakako, iz Sarajeva se javljala Bijeljinka Ana Mirjana Račanović... :jebanje :jebanje :jebanje

Eurosong - Gigac_FCRS - 05-22-2005

a jebiga nasi pederi iz svedske dobili samo 4 boda Sad :o .

hahah toliko su se svedjani napalili na tu njihovu pesmu Las Vegas i na kraju nisu usli ni u prvih deset. :rofl .tako da su pederi jos i dobro mesto osvojili...

Nego meni nemica nije lepa...ali Svajcarska... Big Grin namigivanje

Eurosong - Gigac_FCRS - 05-22-2005

Quote:a jebiga nasi pederi iz svedske dobili samo 4 boda Sad :o .

hahah toliko su se svedjani napalili na tu njihovu pesmu Las Vegas i na kraju nisu usli ni u prvih deset. :rofl .tako da su pederi jos i dobro mesto osvojili...

Nego meni nemica nije lepa...ali Svajcarska... Big Grin namigivanje

ispravka: hteo sam da napisem nasi pederi iz Crne Gore su dobili od Svedske samo 4 boda...a proslu evroviziju su nam dali 12...

Eurosong - Anonymous - 05-22-2005

Ovi nasi na evroviziji su vise neki metroseksualci, pickice, fenseri nego pevaci. Bar se meni tako ucinilo.

Nisu mi se svideli, svidela mi se grupa Feminem (iz Mostara) :jebanje

Eurosong - supreme - 05-23-2005

Dobre su Feminem, pogotovo ona sto je bila u sredini.

Ali to nije za tebe, tebi treba nesto egzoticno, sa Malte na primer Big Grin

Eurosong - Gaga - 05-23-2005

Jao, jao pa vidi ti ovo nisam znao da ste, koliko vidim svi zdrakali po Ojrosongu Smile ;pljuga

Licno to nepratim nekako smesno mi je, a za ove pedecice nema sta reci da su lepsi mozda bi zavrsili u sekciji ZENE Big Grin