Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SLIKE SA IRON MAIDEN KONCERTA U BUDIMPESHTI!!!!!
Neverovatno, da se zanosite toliko. Ja sam kao mali obozavao Kiss. E ali sad imam pameti, da nikog ne obozavam. Kiss postujem, zato sto su kad su sankcije bile nad Srbijom, dolazili i svirali. A maiden je postao odvratan, Dickinson je ispao smrad ako se veruje intervju jednom Svedskom listu. Gde se kurci, kako je svirao za balije usred Sarajeva kad su Srbi :megafon IZUZETNO LOSE GADJALI! Ma ko ga jebe, on je tezak smrad.
Reply
To za Dickinsona me je razocaralo,ali ipak je najbolji glas Maidena svih vremena(Air raid siren)...na kraju DiAnno ispade lik sto je dosao kod nas Smile ...mada i ovaj "dude" sa X-factora nije los?!?
Reply
Quote:Jel zna neko gde mogu da slusham direktore, ritam nereda itd. na netu?? Da pustim malo ovima sa posla srpski "rock"! Big Grin

?? ???????? ?? ?? ?????? ????? ?????,?? ?? ???? ??????? ??? ?????!
Reply
Quote:Neverovatno, da se zanosite toliko. Ja sam kao mali obozavao Kiss. E ali sad imam pameti, da nikog ne obozavam. Kiss postujem, zato sto su kad su sankcije bile nad Srbijom, dolazili i svirali. A maiden je postao odvratan, Dickinson je ispao smrad ako se veruje intervju jednom Svedskom listu. Gde se kurci, kako je svirao za balije usred Sarajeva kad su Srbi :megafon IZUZETNO LOSE GADJALI! Ma ko ga jebe, on je tezak smrad.

Daj mi link ka tom sajtu ili mi poshalji na mail ocu to da prochitam
eka zhivi Zvezda
Nek se radja dan
Neka Svako dete mrzi Partizan
Mrzim Partizan
Reply
Quote:cuo sam da bi MAIDEN-i trebali da dodju u beograd, u februaru, ili tako nesto

da i ja idem da ih gledam u novembru, ponovo u bec-u

ali razmisljam da idm u rio de janeiro, mozda ce oni opet tamo svirati, a i taj festival se odrzava svake trece godine, tako da mu je iduce godine opet vrijeme

koliko dugo slusas IRON MAIDEN?siki
ja ih slusam ima godinu dana, kada sam prvi put cuo fear of the dark i the number of the beast i run to the hills, snimijo sam sebi te pjesme na kasetu (video) i 3 sata gledo i sluso te pjesme (u 3 sata noci, ali upotrebljavao sam slusalice Smile )

ako bi oni dosli u beograd onda dolazim sto posto u bg da ih gledam

UP THE IRONS

Ja MAIDEN-e slusham od 8 godine tad sam burazeru preturao po kasetama i naleteo sam na Killers-e i prvo sam mislio da je neka igrica ili neshto slichno tek kada sam pustio shvatio sam o chemu se radi i to je toliko uticalo na mene da sam sutradan celu burazerovu sobu ispreturao da nadjem josh neshto od njih shto se i isplatilo jer sam nashao IRON MAIDEN i POWERSLAVE ali Phantom Of The Opera je ostavio najjachi utisak na mene tako da mi to i dan danas njihova najbolja pesma
eka zhivi Zvezda
Nek se radja dan
Mrzim Partizan
Reply
Koga interesuju "sabrana dela"-od "Killersa" do "X-factora" nek sibne mejl...rezem dzaba...naravno uz kupljeni CD-R od strane interesenta...
PS
Ponuda vazi naravno SAMO za Ciganiju :ruke
PS 2
Jeli Siki...ko bolje peva "Phantom...",Bruce ili Paul???

Quote:Pardon!!!,
Zaboravih da napomenem da su albumi u MP3 formatu
Ko nema u glavi,ima u visku posta...sorry

Boki, ko nema u glavi, ne mora imati u visku post-ova! Imas opciju 'Edit'... A tu opciju sam i ja koristio, dakle "editovao" sam ti post Big Grin , a post ispod sam obrisao...
Pozdrav,
toni
Reply
Quote:Koga interesuju "sabrana dela"-od "Killersa" do "X-factora" nek sibne mejl...rezem dzaba...naravno uz kupljeni CD-R od strane interesenta...
PS
Ponuda vazi naravno SAMO za Ciganiju :ruke
PS 2
Jeli Siki...ko bolje peva "Phantom...",Bruce ili Paul???

Vishe mi se svidja Paul-ova verzija,ne znam zashto,mada ni Bruce-ova ne zvuchi loshe
eka zhivi Zvezda
Nek se radja dan
Mrzim Partizan
Reply
Naravno Paulova...mozda zato sto je autor namigivanje ...ako se ne varam
Reply
Steve je autor ali vishe mi se svidja Paulova zato jer sam nju prvu i chuo pa mi se nekeko usadio u glavu onaj Paul-ov mutav glas Brucova verzija je suvishe chista
eka zhivi Zvezda
Nek se radja dan
Mrzim Partizan
Reply
Pardon,jeste Harris,ali moras priznati da Paul ima "smeka" za tu stvar,mada je Bruce mnooogo bolji pevac.
PS
DiAnno ima slican glas kao RIP Bonn Scott,ono kao izas'o sam da pevam posle 5 kila viskija :rofl
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)