![]() |
SLIKE SA IRON MAIDEN KONCERTA U BUDIMPESHTI!!!!! - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7) +--- Thread: SLIKE SA IRON MAIDEN KONCERTA U BUDIMPESHTI!!!!! (/showthread.php?tid=119) |
SLIKE SA IRON MAIDEN KONCERTA U BUDIMPESHTI!!!!! - Siki84 - 06-26-2003 Evo za ljude koje zanima kako je bilo na koncertu MAIDEN-a u Budimpeshti evo slichica. Velichina fajla je oko 5MB nema virusa tako da slobodno mozhete da skinete i da uzhivate www.liftec.sk/Buddy.zip UP THE IRONS!!!!!!!!!!!!!!!! SLIKE SA IRON MAIDEN KONCERTA U BUDIMPESHTI!!!!! - oblak Sever - 06-26-2003 e ok su ti fotke. jeli to stadion ferencavarosa ? tamo gde smo zguzili madjarsku sa 7:1 ! eee kad smo igrali kao neki fudbal jeli bila ona pesma , two minutes to midnight! tu samo znam ! poz SLIKE SA IRON MAIDEN KONCERTA U BUDIMPESHTI!!!!! - bojan - 06-26-2003 A jel bio neko od nasih tamo,ja htedoh al' nemadoh "vremena"..."REVELATIONS"-najbolja stvar svih vremena :ruke Pozdrav Siki84 :ruke :ruke :ruke :ruke SLIKE SA IRON MAIDEN KONCERTA U BUDIMPESHTI!!!!! - Siki84 - 06-27-2003 Quote:e ok su ti fotke. Ne Koncert je bio na stadionu NEP to je pored stadiona Shandor Petefi a Two MInutes To MIdnight su svirali na bis SLIKE SA IRON MAIDEN KONCERTA U BUDIMPESHTI!!!!! - Siki84 - 06-27-2003 Quote:A jel bio neko od nasih tamo,ja htedoh al' nemadoh "vremena"..."REVELATIONS"-najbolja stvar svih vremena :ruke Bilo je mongo nashih ljudi.Iz beograda je ishlo 6 autobusa.Dok je trajao koncert neki lik je bacio srpsku zastavu na binu . SLIKE SA IRON MAIDEN KONCERTA U BUDIMPESHTI!!!!! - Eddie - 06-27-2003 dobre slike neki lik mi je reko da ih je bilo 10000 u pesti bio sam u becu na IRON MAIDEN nesto najbolje sto sam u zivotu dozivio, bio sam u prvim redovima, sound je bio pravi, grupa je bila u top formi,show je bio odlican, oni skokovi od dickinsona izgledaju gigantski uzivo, nakon koncerta sam se osjecao kao najjaci, nepobjedljiv, i za mala da se nisam potukao sa 3 lika, u pm, bio sam kao drogerisan sedmicu dana nakon koncerta sam jos uvijek bio odsutan od svega, samo sam imo onu sliku od IRON MAIDEN-a pred ocima, jednostavno neopisljivo zamalo da nisam zaplakao, tako su mi nedostajali, htjeo sam ih ponovo da vidim,... mogu da vam preporucim da sebi kupite (ili skinete ![]() i da onda odete kao fan na njihov koncert, jednostavno nesto sto je najjace u zivout,...sex mozes da zaboravis UP THE IRONS SLIKE SA IRON MAIDEN KONCERTA U BUDIMPESHTI!!!!! - Siki84 - 06-28-2003 Prema nekim mojim podacima u Peshti je bilo izmedju 11 i 12 hiljada ljudi. Ja nisam mogao da verujem kad su izashli na stage da su to oni mislio sam da sanjam,ceo koncert sam gledao u Bruca ochi nisam skidao sa njega.Sledece godine idem ponovo 1000000000000000000000000000000000000000000% SLIKE SA IRON MAIDEN KONCERTA U BUDIMPESHTI!!!!! - Eddie - 07-04-2003 cuo sam da bi MAIDEN-i trebali da dodju u beograd, u februaru, ili tako nesto da i ja idem da ih gledam u novembru, ponovo u bec-u ali razmisljam da idm u rio de janeiro, mozda ce oni opet tamo svirati, a i taj festival se odrzava svake trece godine, tako da mu je iduce godine opet vrijeme koliko dugo slusas IRON MAIDEN?siki ja ih slusam ima godinu dana, kada sam prvi put cuo fear of the dark i the number of the beast i run to the hills, snimijo sam sebi te pjesme na kasetu (video) i 3 sata gledo i sluso te pjesme (u 3 sata noci, ali upotrebljavao sam slusalice ![]() ako bi oni dosli u beograd onda dolazim sto posto u bg da ih gledam UP THE IRONS SLIKE SA IRON MAIDEN KONCERTA U BUDIMPESHTI!!!!! - UK_Nikola - 07-07-2003 Nema veze sa maidenom ali sa muzikom. Jel zna neko gde mogu da slusham direktore, ritam nereda itd. na netu?? Da pustim malo ovima sa posla srpski "rock"! ![]() Danke u napred! SLIKE SA IRON MAIDEN KONCERTA U BUDIMPESHTI!!!!! - Anonymous - 07-07-2003 Nikola ubrzo cemo to srediti (direktori itd.) pravimo kolekciju MP3 na nasem sajtu. Imam par dobrih: Mrzim Hajduk i Torcidu, Ide voz, Dejo Majstore, itd... |