Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
EXIT 05
Majka Mara@

To Guca i nista drugo! Kad sveknu Dragacevske Trube i povede Omladino Kolo... :rofl :flasa :flasa :flasa :flasa :flasa ;pivo :flasa
Reply
Ja juce cujem da je Emerson u D.Omladine kao i da je ulaz 800 din...Umek radi u Zap.hali Spensa 500 din u pretprodaji,u petak...
Otvorite topic za Gucu,eto resenja.
Reply
Exit na MTV, MTV na Exit-u
I ove godine najpoznatija i najznačajnija muzička televizija MTV učestvovaće u promociji Exit Festivala, to je definitivno potvrđeno na sastanku MTV-Exit održanom pre par dana u Londonu. MTV je prepoznao Exit kao najveći i najrelevantniji muzički događaj u čitavom regionu i posebno je zainteresovan da i ove godine napravi jednočasovni film o Festivalu. Ekipa MTV dolazi u Novi Sad nekoliko nedelja pre Festivala da bi se realizovale sve pripreme za snimanje festivalskih bina, organizovao studio za snimanje,...
Reply
Darren Emerson Ponovo u Areni
Velika zvezda svetske dance scene Darren Emerson, bivši Underworld DJ, nastupiće u nedelju 10. jula u Next live Dance areni, pored još nekoliko atraktivnih imena kao što su Sandy Rivera i Tom Stephan aka Superchumbo. Pre nastupa na Exitu 05, Darren će imati zapaženu ulogu i na Subliminal Session 9 Realease Party 6. jula u Pachi i 16. juna na Ministry of Sound the Summer Sessions Openingu.

Ako neko sa samo 14 godina ostvari svoj prvi DJ set, a sa 16 već uveliko nastupa u klubovima, onda je takva osoba na pravom putu da ostvari i značajniji uspeh u svetskim razmerama. Upravo to se dogodilo mladom Englezu, a prelomni trenutak dogodio se kada je krajem osamdesetih upoznao Karla Hydea i Ricka Smitha.

Preko 500 Turista Iz Velike Britanije
Do sada je preko 500 posetilaca iz Velike Britanije kupilo kartu za ovogodišnji EXIT festival. To je do sada najveći broj prodatih ulaznica u nekoj stranoj državi. Pored njih, ovogodišnji EXIT posetiće i veliki broj državljana Bosne i Hercegovine, Makedonije, Slovenije, Hrvatske, kao i zemalja sa svih svetskih kontinenata – Australije, SAD, Švedske, Bugarske, Maðarske, Austrije, Grčke, Irske, Rusije, Luksemburga, Danske, Turske, Estonije, Kanade i mnogih drugih.

Očekuje se da će EXIT05 posetiti preko 1000 turista iz Zapadne i Srednje Evrope, kao i 2000 turista iz regiona.

Voda Voda Main Stage Line Up
Buking izvođača za preko 25 festivalskih bina još uvek je u toku. Ipak, neke stvari su, već sada, sasvim izvesne.

VODA VODA MAIN STAGE

ČETVRTAK 7.07
Laibach
Apocalyptica
Underworld
Freq Nasty

PETAK 8.07
Edo Maajka
Nitin Sawney
Ian Brown
Garbage
Fabio & Bailey

SUBOTA 9.07
Overdrive
Slayer
Ladytron
Fatboy Slim
Marky & Patife

NEDELJA 10.07
Disciplin A Kitschme
The Datsuns
White Stripes
More TBA
Reply
Quote:Slayer

Eto mene po prvi put a Exitu :muzika

Confusedampion Tom Araya Confusedampion
Reply
Чујем карта за сва 4 дана 3500 у почетку,а на сваких 1000 продатих комплета ће расти.....................цена права ситница.................
[Image: 38968606tp6.png]
Reply
Jbg.sto je dobro i kosta,cena je potpuno opravdana.
Reply
imate 25.6. Cecu na Uscu , cena karte 100 din...
pomoc za popavljena mesta u banatu , a trebao je biti besplatan!

28.6. Bijelo Dugme 1000 din , BGD Hipodrom...

a cuo sam negde pocetkom jula Ramstrajn u BGD-u??? :zbunjen

pa exit ... Ovaj edo majjka je opasan ludak... :rofl

ma bice ludo sve ovo ali nigde para...

A sledece godine Rolingstonsi...isto BGD !
..нисам био свестан, ваше величанствене подршке, оданости и неизмерне љубави према клубу.били сте мотив више екипи, на Маракани или на било којем другом стадиону, без обзира на његову удаљеност...
Reply
Zaboraviste Kraftwerk,13. tog na Tašu,ufur 600 din

Pioniri i kraljevi elektronike Confusedampion

Što se tiče Exita,mislim da će cirkus biti na Slayeru,čitam da dolaze ljudi sa celog Balkana,a i iz Evrope...
Reply
Bio sam juce na tvrdjavi sa 3 ortaka,za 3 minuta nalecemo na 7-8 extra cica...pocelo je spremanje,postavljaju se skele...a mi naduvani...
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)