Delije
EXIT 05 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Thread: EXIT 05 (/showthread.php?tid=683)

Pages: 1 2 3 4 5

EXIT 05 - Indjija - 03-26-2005

Od 7 do 10 jula,dolazi Carl Cox(strasno-20000 ljudi )
Apocalyptica
Dave Clarke
Dee Face
Fatboy Slim
Felix da Housecat
Freq Nasty
James Zabiela
Marko Nastić
Marky & Patife
Sasha
Underworld (najbolja vest)
Vladimir Aćić
Savetujem da ko misli da ide,nek rezervise karte sada,jer ove godine ce prvi put biti ogranicen broj zbog bezbednosti a bice i preskupe.
Sve informacije na www.exitfest.org

EXIT 05 - capocrimi - 03-26-2005

а народњака нигде? :zbunjen :rofl

пОзДрАв!!!

EXIT 05 - Maj 25 - 03-26-2005

A gde su Bata Kanda, Kodza i Nebojsha? Oni su elita ;pljuga Big Grin

Re: EXIT 05 - Godra - 03-26-2005

Quote:Od 7 do 10 jula,dolazi Carl Cox(strasno-20000 ljudi )

Underworld (najbolja vest)

Ubedljivo najjaca vest :ruke

EXIT 05 - Majka Mara - 03-26-2005

Jebes Exit, Guca je zakon! ;pivo

EXIT 05 - Indjija - 03-27-2005

Dj arena je proglasena za najvecu diskoteku u Evropi ove godine,kad se tome dodaju sva imena + Carl Cox,i neverovatno,konacno u Srbiji Underworld uz najbolje svetlosne zajebancije u ovom delu Evrope i sire,najbolje ribe u Evropi!!!
Zasto ici na Ibicu kad je SRBIJA tu! :ruke

Re: EXIT 05 - Northern - 03-29-2005

Quote:Fatboy Slim

Ово да деоживим и могу да умрем! :ruke ;pivo

EXIT 05 - Mikelandjelo - 03-29-2005

Malo offtopic, ali kad smo kod FatBoy Slim, da li zna neko neku adresu odakle mogu da downloadujem (koja reč Big Grin ) njihovu najbolju stvar "Funk so brother"?

EXIT 05 - Indjija - 03-29-2005

Trenutno, cena kompleta iznosi 3000 dinara (oko 37eur). Ako neko ko je rezervisao kartu pre vas ne izvrši uplatu u predviđenom roku, možete biti svrstani u kategoriju sa jeftinijom cenom ulaznice.

Podsećamo, svakih narednih 1000 kompleta ulaznica biće 100 dinara skuplji, a očekuje se da prosečna cena za komplet karata za 4 dana festivala bude oko 4 000 dinara (oko 50eur).

Kapacitet Petrovaradinske Tvrđave na prostoru u kom se odigrava EXIT festival se procenjuje na 35 000 - 45 000 ljudi, dok će se iz bezbednosnih razloga svega 30 000 ulaznica po danu naći u prodaji.

Zbog primene novih propisa, i dalje su u toku konsultacije EXIT-a sa predstavnicima Ministarstva finansija oko načina uplate rezervisanih ulaznica. Ideja je da u cilju promocije elektronskog plaćanja, ulaznica za EXIT bude debitna kartica koja bi važila i nakon festivala, a da li je to ostvarivo za ovogodišnji festival, znaćemo uskoro.

Pozivamo sve posetioce koji su do sada dobijali besplatne ulaznice da na vreme izvrše rezervaciju najjeftinijih kompleta.

Novi sistem rane rezervacije i prodaje ulaznica je, pored želje da se posetioci na vreme pripreme za izdvajanje finansijskih sredstava, pokrenut po uzoru na velike svetske festivale kao što je Glastonbery (jedan od najvećih i najpoznatijih svetskih festivala a postoji više od 40 godina) koji sve ulaznice proda online u jednom danu.

Očekivanje Udruženja EXIT je da će sve ulaznice za ovogodišnji EXIT festival, u petoj godini njegovog postojanja, biti rasprodate u pretprodaji.

UPOZORENJE: Svako ko rezerviše ulaznicu bez namere da je kupi, biće onemogućen da pristupi sistemu rezervacije za slične akcije u budućnosti.

Ja sam vec rezervisao,prosla tri Exit-a sam imao srece pa sam ulazio i za dz. na akreditacije,ove godine tesko pa sam rezervisao kartu,letos mi je Cox promakao,al sad nece,a pogotovo nemam nameru da propustim Underworld.

EXIT 05 - Godra - 03-29-2005

Rezervisao sam i ja, ali me interesuje da li mogu d aprodam ulaznice za dva dana, jer idem samo na CC i Under?