Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
СОС - Све о смећу канал
SMS-kanal je spoj vrhunske tehnike, kreativnosti, profesionalizma i objektivnosti. Ne znam da li je tako u drugim gradovima, ali u ns gledaoci imaju jedinstvenu priliku da slusaju jedinstvene zvucne efekte za vreme emisija ovoga kanala. Nista slicno ne vidja se ni na jednoj televiziji- zahvaljujuci naprednoj tehnologiji cuje se sirok spektar shumova nalik na krchanje creva lava koji je prebachen na vegeterijanski nachin ishrane. Efekat kulminira kada se menja kadar(neverovatno i dosad nevidjeno resenje)- menja se i krchanje! Sirok kadar..prigusheno pucketanje; krupan plan na voditelja-opste ludilo od shuma...(pretpostavljam da je ovo uvedeno da bi voditelji zvucali pametnije). Ali ni ovakva Hi-tech resenja u koja su ulozeni milioni ne bi nista znacila da nije neverovatne kreativnosti. Pitanja na anketama tipa: 'kakvi su Srbi u krevetu?' ; 'ko je najlepsi sahista?'; 'kakvo bi pitanje voleli da vam postavimo sutra?' i slicno su izvor inspiracije i moji prijatelji , rodbina i ja smo utrosili sate saljuci SMS odgovore. Ja se josh uvek potajno nadam da cu dobiti sanke ili bar expres lonac, ali i ako ne dobijem, -ne zalim jer cu dok budem cekao odgovor gledati najnoviji spot Bojana Marovica ili nekog drugog klona Vlade Georgijeva. I da ne zaboravim, moja ljubav prema ovom kanalu kulminira za vreme pripremnog perioda fudbalera partizana. Tada mogu da slusam podrobne izvestaje o psiholoskom stanju i aktivnostima klupskog ekonoma, o sadrzaju pojedinih obroka (prakticno nam omogucavaju direktan real-time prenos varenja istih), o najnovijoj seriji charapa koje koriste odita i drugari posto je prethodna komisijski spaljena u termoelektrani Obrenovac..
zbeglica sa oaza foruma
Reply
Zaboravio si legendarni i jedinstveni kviz od pre par godina kad su se šatro skidale one ribe,tj. ako daš tačan odgovor-one skinu jedan deo odeće(dres)... :rofl -a prilikom skidanja okrenu leđa kameri ;pljuga

Mada je legenda onaj što "prenosi" ono tabanje-mislim da se zove"UUUUUUltimat fajt"-vredi gledati samo zbog njega.

A najjadnija i odavno izvaljena fora je ona:"glasajte na SMS koliko navijača ima više...",stvarno su piljarska TV.

Ona teta Bilja je bila dobra riba-al' pre deset godina Big Grin
Reply
E ovo je ubedljivo najjaci topic do sada.Svaka vam cast na komentarima! :rofl :rofl :rofl
..a patrole Kalabic Nikole...
Reply
Сервис за поруке ''држи'' Жарко Зечевић.

Иначе, те поруке које иду преко екрана, без обзира које садржине и на којој телевизији, су мислим нешто најиритирајуће у последњих пар година.

А коментатор реалне борбе је Жарко Петковић Ирац, ако неког интересује.
Reply
Quote: Ona teta Bilja je bila dobra riba-al' pre deset godina Big Grin

A sosko je poceo da se drogira pre isto toliko godina, samo sto se nije prokurvao kao Bilja Big Grin
Reply
KAZITE SVOM BOSSU DA SE REKLAMIRA NA SOSU!!!

Hell YEAh!! ;pljuga

A najbolji raspevani dzingl na kanalu je

KOD BUCE U RESTORANU IMATE NAJBOLJU HRANU...
KOD BUCE U RESTORANU JEDITE ZDRAVU HRANU...
KOD BUCE U RESTORANI NOVI SPOMENARI SVIRAJU...
UVEK CETE BITI TUUUUU SAMO JEDNOM DODJITE...
Reply
"U restoranu Buca-dobro se ruCa" :batine
Ja bi' dod'o-a ništa neb' diiiro:

"Nikad briga nikad stres-pijte samo Kraš-express" Big Grin
Reply
Сваке среде.....у 11 сати...само на сос каналу....уууултимет фајт Big Grin

Најсмешније ми је било када сам гледао неку квалификациону репрезентативну утакмицу коју је СОС преносио (дрпио са сателита), и Топ задњих 30 минута почиње да се нерира јер чека Украјну кеца за исплату.И ладно сваки пут када доле, резулати лавова, када прође тај меч, украјна са неким 0:0, сваки пут изкоментарише како Украјна неможе а мора да да гол Big Grin Ојда је то неко од гледалаца провалио и послао поруку типа : "Топе, шта мислиш, хоће ли победити ова Украјна?", а он наравно пошто непрати сморену утакмицу коју коментарише него гледа резулате и жељно изчекује гол у Кијеву и чита ове порукуе, одговори: Ма шта хоће ли?!Морају!" Big Grin

И на крају се заврши 0:0 он скроз попиздео и некопошаље СМС, "Дајте ми пиштољ да се убијем испалила ме Украјна за Х пара", а Топ каже - Ма ша пиштољ, дајте окрећите ракете према Украјини... :rofl Big Grin Big Grin

Какав стручан коментатор :lol: :lol:
img]http://sigs.xs.to/sigs/04472/forzasr.gif[/img]
Reply
KADA UMREM MAJKO TI NE ZOVI POPA
DA MI DRZI GOVOR, ZOVI MISHU TOPA :megafon Big Grin
Reply
Top je živa legenda :rofl
Jedina emisija koju volim da pogledam na SOS kanalizaciji je Maratonac. Kako čovek kulturno napušava sve redom... ;pljuga
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)