Delije
СОС - Све о смећу канал - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Thread: СОС - Све о смећу канал (/showthread.php?tid=676)

Pages: 1 2 3 4

СОС - Све о смећу канал - Бока - 03-14-2005

Ми сваки дан иде на ону ствар...

Не знам да ли сте за то да се организује петиција за њихово избацивање из просторија ФК ЦЗ. Надам се да управа није трајно дала у закуп тај простор... мада ме не би ништа изненадило.

Гробарски канал - све о смећу смрди на све стране на црно-бело од Тегелтије па до извештавања са припрема талибана о томе да ли је капитен срао тврдо или је имао пролив.

Тенденционе изјаве, прљаве игре и подмукле изјаве водитеља и извештача.

Можда сам ја субјективан, али бих волео да чујем мишљење других.

СОС - Све о смећу канал - bjcz - 03-14-2005

Ма бре ретарди нису нормални..............пре сам их готивио док су донекле били објективни...............ја сам чуо да ће се приватизовати и да ће их агенти купити.................

СОС - Све о смећу канал - радомир - 03-15-2005

то је најгори канал који је пуштен у етар! Без обзира дали готиве нас илоли форсирају неког другог, треба их, форумашки речено, БАНОВАТИ!

СОС - Све о смећу канал - Maj 25 - 03-15-2005

Shta bre vi imati protiv SOSa??? Shpice su im najnovije chudo tehnologije, reklame poput one za "Tepih Servis Andric" su tako moderne i inspirativne shto se takodje moze reci i za prenose popularnog i bliskog nam "kjokushinkaia" koje njihov voditelj tako strastveno prenosi. Kad se sve to zachini dugometraznim muzichkim dzinglovima tokom kojih se mogu slati poruke na temu "ko je bolji Zvezda ili partizan" ili pak osvojiti usisivach u nagradnoj igri, SOS je kanal koji bi svaka moderna zemlja pozelela da ima na svom programskom spisku.

Evo ukratko Smile

СОС - Све о смећу канал - Maj 25 - 03-15-2005

Zaboravih da pomenem malog Spasoja, duha koji u svojim crtanim pustolovinama spasava decu iz njihovih nedaca i tako iz epizode u epizodu odushevljava sve ljubitelja sporta.

Stvarno, sunce vam jebem balavo, kakav ste kanal nashli da vredjate :bes

СОС - Све о смећу канал - маникомио - 03-15-2005

свака част, мај 25, умало да паднем са столице од смеха :rofl :rofl

Иначе, глобално, немам ништа против СОС-а, јесу срање ТВ, али има доста таквих....

Док плаћају просторије могу да раде шта хоће ;pljuga [/b]

СОС - Све о смећу канал - Northern - 03-16-2005

Како можете да вређате и једног Чупка и његове одличне коментаре везане за репрезентацију, поруке и огласи за заљубљене по цени од само 100 динара плус порез и инадјебив осећај када уместо хало кажете СОС калал како би освојили најновији смедеревац, али про се морате пријавити на једнинствени 041 број..

СОС Конза namigivanje

СОС - Све о смећу канал - bjcz - 03-16-2005

Е стварно шта мене би да оно напишем први пут после пристиглих коментара................значи за мене исто СОС конза за све.................неко је заборавио и да напише да им рекламе иду толико да то није могуће.............

СОС - Све о смећу канал - Milos_cz - 03-16-2005

A odakle vi sve to znate o SOSu, ako ga ne gledate??? :finger

СОС - Све о смећу канал - Maj 25 - 03-16-2005

Brate priznajem... Lozim se na seksipilni glas Milosha Mishe Topalovica zvanog TOP i na razbacano telo izvesnog V.T chije puno ime ne bih da spominjem. Samo vam mogu otkriti da je VELIKI GROBAR i da ima hemoroide na guzi.

Eto od srca sam ti reko!!!