Threads: 17
Ако је овај мићован што је писао овај чланак одрастао на Дорћолу, онда ја живим на хималајима!
Quote:Najčešći grafiti na Dorćolu su "Delije", "Grobari" i vrlo čest mada nejasan po značenju "Alkatraz", sem ako nije u vezi sa nekadašnjim čestim nadimkom na Dorćolu "Robija".
:batine :zbunjen
Threads: 6
Quote:Ако је овај мићован што је писао овај чланак одрастао на Дорћолу, онда ја живим на хималајима!
Kako je tamo, ima l' zime?
Threads: 2
Графит "Alcatraz" је био врло чест средином осамдесетих на Дорћолу(тачније речено у крају који је био познат као Палас),један од истих био је исписан у дворишту моје ОШ негде почетком 1985/86,ако је тада имао неке везе са пацовима онда су они старији и од торциде

.
Threads: 10
Bojane u koju si OS isao??Ja sam se doselio na Dorcol '95 tako da ne znam sta je bilo pre toga...Mozes i na pvt da mi odgovoris.
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Threads: 164
Juce sam na pivu pricao sa Maj 25, zaključili smo da je cela Bajlonijeva pijaca ispisana NE U NATO, tako da bi to sve moglo da se precrta. Pun mi je kurac da to čitam na svakom ćošku. Ulenjili ste se vi Dorćolci...
:batine
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 10
Nemoj tako... :nene

Izgleda da je onaj grafit "Bolje cerka kurva nego sin zandar"
prezvrljan.Nisam mogao lepo da vidim posto sam bio u kolima i zurio negde...
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Threads: 0
Quote:radomir Wrote:Ако је овај мићован што је писао овај чланак одрастао на Дорћолу, онда ја живим на хималајима!
Има'л граматике?!
Threads: 6
Quote:KBB Wrote:radomir Wrote:Ако је овај мићован што је писао овај чланак одрастао на Дорћолу, онда ја живим на хималајима!
Има'л граматике?!
Ima ima, a ima l' Quote-a?
Ima nego sta!
Threads: 0
Quote:dzicKara Wrote:KBB Wrote:radomir Wrote:Ако је овај мићован што је писао овај чланак одрастао на Дорћолу, онда ја живим на хималајима!
Има'л граматике?!
Ima ima, a ima l' Quote-a?
Ima nego sta!
Ах...Боже мој...па наравно! :utoka