Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Против кога у Купу УЕФА?
Quote: .....Plovdiv .......
Bio sam u Plovdivu u maju(ekskurzija),lep je grad licno MNOGO me podseca na Novi Sad,Lokomotiva iz plovdiva je jedan od 3 najaca bugarska kluba, sada vec predprosle sezone(kad i Zvezda) bila je sampion Bugarske.Inace imali smo i obracun sa njihovim navijacima!!!!
Naime ja i jos 3 ortaka svi cigani (osim jednog frontovca) ulazimo u prodavnicu da kupimo vopi Ja sa majcom "ULTRAS",ortak sa mojim salom(jako vredan iz Barija,natpis DELIJE, ima topik na DELIJE.net)
a ovaj frontovac sa burrbery kacketom.U tom momentu ulazi 5 sa salovima lokomotive(to smo tek kasnije saznali),i jedan opsuje mom (najboljem) ortaku:`ebem ti majku srpsku(na nekom jeziku izmedju naseg i njihovog).Sve u svemu izbila je tuca iz koje su oni izvukli deblji kraj,pre svega zato sto smo im skinuli 2 bar sala.Posle toga oni su pobegli a mi smo za dlaku izbegli murkane,jer smo samo uleteli u autobus i otisli iz grada.
A NAMA I U NAMA ZVEZDO ZIVIS TI!!!
Quote:
Northern Wrote:
Majka Mara Wrote:Nego, kakvi su papiri potrebni za Makedoniju?
Jel potreban pasos?

И мене ово занима, па ако неко зна нека што пре напише...
Samo pasos.
Za Bugare pasos + vizu placas na granici.

Ne treba nikakvo plaćanje viza za Bugarsku. Samo pasoš i dobra volja.
žabe nas hapsite, pamet nije prelazna!
Quote:
aca_coa Wrote:
Northern Wrote:
Majka Mara Wrote:Nego, kakvi su papiri potrebni za Makedoniju?
Jel potreban pasos?

И мене ово занима, па ако неко зна нека што пре напише...
Samo pasos.
Za Bugare pasos + vizu placas na granici.

Ne treba nikakvo plaćanje viza za Bugarsku. Samo pasoš i dobra volja.
Onda to nas jebe ova vasa agencija NITurs ili kako vec Smile
b]Zvezda je šampion, sve je gotovo!
Na severu slavlje, sada je počelo![/b]
Osobe koje imaju pasos BiH ili Rep.Srpske neka znaju da im viza za Bugarsku nije bas jeftina.
Pre dve godine bila je tacno 55$,da li su je nesto smanjivali,ne znam,ali placa se.
"Jučerašnjim revanš mečevima drugog kola kvalifikacija suzio se krug potencijalnih rivala naših prestavnika u UEFA Kupu.
Žreb će se obaviti u 14 časova u Nionu i to u tri grupe, južnomediteranskoj, severnoj i centralnoj, a naše predstavnike, Crvenu zvezdu, Zetu i OFK Beograd, očekuju pobednici duela u okviru južnomediteranske zone u kojoj su se sinoć sastali: Domžale-Domanjano(prvi meč 5:0), APOEL-Birkirkara (2:0), Rapid B.-Sent HULIJA (5:0), Vardar-Elbasani (1:1), Žepče-Baškimi (0:3), Široki Brijeg-Teuta (1:3), Hibernijans-Omonija (0:3).
Mečevi drugog kvalifikacionog kola na programu su 11. i 25. avgusta."
[Image: pobednik.jpg]
A sad pitanje.... da li ce dozvoliti gostovanje u Zapresicu ?!?
Где се прво игра???
img]http://img249.imageshack.us/img249/5061/vozd0ug.jpg[/img]
scally city section
kod njih 11.8. u BG 25.
It's close to Zagreb, so almust 1300kilometers for me, i hope i get some money for the trip ;pljuga
nschede-Beograd 1629km
http://www.zapresic.hr/index.php?option=...Itemid=142

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)