Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Против кога у Купу УЕФА?
Црвена звезда ће 29. јула сазнати име противника у другом колу квалификација за Куп УЕФА.

Наш тим ће приликом жреба за јужно - медитеранску зону квалификација, који ће се обавити у седишту УЕФА у Ниону, бити носилац, а могући противници су јој Ријека и Интер Запрешић (Хрватска), Локомотива Пловдив (Бугарска), Публикум Цеље (Словенија), као и победници мечева првог кола квалификација: Башкими (Македонија) - Жепче (Босна и Херцеговина), Биркиркара (Малта) - Апоел (Кипар), Теута (Албанија) - Широки Бријег (Босна и Херцеговина), Домањано (Сан Марино) - Домжале (Словенија), Хибернијанс (Малта) - Омонија (Кипар) и Елбасани (Албанија) - Вардар (Македонија).

Због непарног броја клубова у јужноевропско - медитеранској и северној зони квалификација, могуће је да дође до одређених измена.
[Image: pobednik.jpg]
Koga god da izvucemo, prolaz u sledece kolo nebi trebao predstavljati problem (bar se nadam da je tako).
ve ih prodaj Dzajo, kupi nam Ronalda
kad se igraju te utakmice ?
Bilo bi dobro da izvucemo Lokomotivu Plovdiv-prilicno pristupacno gostovanje,a i mnogo bolji klub pa i stadion(18600).
Ako ne Lokomotiva onda definitivno Makedonija ili Slovenija,ostalo je sve zakucavanje.
Ja prizeljkujem Vardar jer bi bilo extra gostovanje.
Ја бих волео неког усташу да добијемо,што да не било би занимљиво,можда Ријеку,небитно што нису ни Хајдук ни Динамо ал непматим кад смо играли са усташама у фудбалу.......................али кога год да добијемо,пролазимо мислим без неке нарочите фрке,иначе дошао је јуче Пуровић из Будућности,добар играч,надам се да ће и Трајковић и Рашковић из Зете......................прва текма 11.августа мислим,реванш незнам,вероватно недељу или две недеље касније.................
[Image: 38968606tp6.png]
Priželjkujem "usku dolinu",kao i gostovanje u istom Big Grin
Quote:Ја бих волео неког усташу да добијемо,што да не било би занимљиво

Jeste da bi bilo VEOMA zanimljivo gostovanje ali pitanje da li bi 50 ljudi uspelo da predju granu , jer bi ustashe jedva dochekale da ti nadju dlaku na jeziku da te vrate sa grane nazad .

Mislim da bi Vardar dobro doshao ( u oba smisla ) .

Poz

Evo ispravke posta , predhoni izbrishite .
Cekaj sad...na ovom linku u kome stoje sve tabele i svi ovogodisnji klubovi,ima varijanta u nasoj grupi da nam moze zapasti i OFK Beograd! Ziva istina,pogledajte(zadnja tabela,na dnu:Southern-Mediterranean region )

http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa...c2005.html
ima valjda u tom kolu onaj zemaljski "nesto" kako li se vec zove, da ne mogu 2 iz iste drzave medjusobno igrati..

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)