02-24-2008, 04:09 PM
Нек почива коначно у миру и живи у Божјој Слави!
СВИ за КОСМЕТ!!!
|
02-24-2008, 04:09 PM
Нек почива коначно у миру и живи у Божјој Слави!
02-24-2008, 04:32 PM
Нек' почива у миру
02-25-2008, 05:57 PM
ЗАШТО НЕ ШЕТАМО СВАКОДНЕВНО, ПОСЛЕПОДНЕ ОД ТРГА ДО ХРАМА?
:zbunjen Београд не сме да ућути!!! Зашто скрећете са ТЕМЕ? Већ постоји расправа о Зорановој погибији. http://www.delije-caffe.net/forum/viewto...&start=180 ![]()
02-25-2008, 08:14 PM
slava mu
![]()
02-25-2008, 08:30 PM
Quote:ЗАШТО НЕ ШЕТАМО СВАКОДНЕВНО, ПОСЛЕПОДНЕ ОД ТРГА ДО ХРАМА? Било би лепо кад би нешто организовали.Али има ко ће се бринути о томе.Ја бих био одушевљен да се понови нпр. протест као испред амбасаде словеније све мирно без инцидената и уз песму. ![]()
02-25-2008, 11:59 PM
Бојим се да се ствар полако стишава...И да све полако пада у заборав...
![]()
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
02-26-2008, 07:01 AM
Какав заборав, па чему оволико писања и овде и на званичном сајту, чему сва ова дешавања последњих дана... Чему ангажовање Делија на све могуће начине, што хуманитарним акцијама, што одласцима на Свету Земљу, што учествовањем на скуповима, што најновијом акцијом са заставама... Мислим да бар што се нас тиче, нема заборава... НИКАДА! А не видим ни да држава седи скрштених руку... Е сад нема протеста свакодневно, али зар мислите да тако што ће све стати ми имамо шансе да помогнемо Космету?! Нема теорије, нажалост све је у новцу и ако радимо и стварамо и ако има новца, биће и Срба на нашем Космету... Морамо и за њих створити услове, отварати нова радна места на самом Косову и Метохији, тако радимо за њих и тако ће и они остати доле... Држава мора да понуди најбоље услове свима који су спремни да тамо преместе свој бизнис или онима који су спремни да почну од нуле...
Слажем се да би се могло нешто организовати у поподневним часовима, свакодневне шетње, молитве у Храму или већим БГД црквама, али бојим се да нема критичне масе за свакодневну акцију, људи раде, обавезе су велике, свако ко има конкретну идеју за Делије, позната је адреса којим људима се треба јавити... Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера " |
« Next Oldest | Next Newest »
|