![]() |
СВИ за КОСМЕТ!!! - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: СВИ за КОСМЕТ!!! (/showthread.php?tid=1269) |
СВИ за КОСМЕТ!!! - Bre - 02-11-2008 ПРОТЕСТ ПРОТИВ МИСИЈЕ ЕВРОПСКЕ УНИЈЕ ИСПРЕД АМБАСАДЕ СЛОВЕНИЈЕ "МИСИЈА=ОКУПАЦИЈА" Мисија Европске уније на Косову и Метохији је директно кршење суверенитета и територијалног интегритета Србије и почетак спровођења одбаченог Ахтисаријевог плана о надгледаној независности јужне српске покрајине. Мисија Европске уније без одобрења Србије и Уједињених нација је вид агресије и окупације. Европска унија се отворено спрема за признање независности Косова и Метохије чиме крши основна начела међународног права, нарушава кредибилитет међународних установа и дестабилизује читав регион. Мисија Европске уније охрабрује тероризам и активира сепаратистичке кризе у целом свету. Мисија Европске уније је коначни слом евроатлантских интеграција у Србији и повлачи преиспитивање свих односа према земљама ЕУ. Крајње је време да станемо у одбрану поноса и достојанства српског народа и сваког грађанина Србије. Ко ако не ми – кад ако не сад? За нашу свету земљу! Будимо јединствени, будимо истрајни! Протест ће се одржати у суботу 16. фебруара 2008. у 14 часова у Париској улици 15, испред Амбасаде Словеније, председавајућег Европске уније. Организатори протеста су: Српски народни покрет 1389, удружење Наши-Аранђеловац и Свесловенско књижевно друштво. ПРОТЕСТ ЈЕ ПРИЈАВЉЕН МУПу И ДОБИЈЕНА ЈЕ ДОЗВОЛА ЗА ОДРЖАВАЊЕ http://www.delije.net/forum/viewtopic.php?t=8002 СВИ за КОСМЕТ!!! - Милош - 02-12-2008 ![]() Немој да се неко правио паметан па да носи обележја Делије-Косово - goblins - 02-13-2008 Само са обележјима и долазимо ! Бар моји другари и ја лично.Јер ако је ико цимао и помагао и борио се за Косово(на било који начин) то су биле Делије! А сада када је већ скоро све готово онда се одједном појављује пун курац неких организација и незнам све кога ! Нормално да долазим пре свега као Србин а онда и Делија то нико немора овде да ми каже. Поздрав свима а ово сам намерно ставио тј. написао јер ме интересује став осталих људи са трибине и форума. СВИ за КОСМЕТ!!! - Лоше - 02-13-2008 Делије су се свакако бориле за Космет и помогле Србе са Космета колико год је било у нашим могућностима и битно је да ми то знамо! Мислим да не треба долазити са обележјима јер на једном оваквом скупу најмање што нам треба је инцидент због нпр неког малоумника испорвоцираног нечијим обележјем.Могуће је да се у маси људи нађе неко ко једноставно не схвата важност овог скупа и да због своје незрелости и пре свега глупости,условно речено упропасти све.Важно је да апсолутно све прође мирно и пре,за време и после скупа.Овим скупом би требали да пошаљемо одређену поруку свима који би да нам узму Космет,а та порука мора бити кристално јасна и не треба дати повод било коме да због евентуалних испада буде у могућности да изврће суштину ствари! СВИ за КОСМЕТ!!! - Bre - 02-13-2008 :megafon две ствари- 1)Нека свако дође како хоће..само нека дође... ако хоће да носи шал или неће , то је ствар избора!! 2)Зашто ми неко од модератора увек *модификује* пост :nene када оставим поруку хоћу такву и да је видим иначе нема разлога да је постављам. СВИ за КОСМЕТ!!! - фкцз - 02-13-2008 не, ми треба да идемо тамо као срби, а тек онда као навијачи и не треба то да стављамо испред овог догађаја.. то што се неко цимао и помагао уопште му не даје за право да се понаша како хоће.. тиме што смо урадили до сада не треба да се хвалимо.. на протест ће доћи чланови неколико група србије, и међу собом су се изричито договорили да долазе без обележја.. зашто да се ми правимо паметни.. ~бре шта ти је то модификовано у посту.. СВИ за КОСМЕТ!!! - Кале - 02-13-2008 Фкцз је у праву, БЕЗ ОБЕЛЕЖЈА, није да наређујем него ако други навијачи могу без обележја можемо ваљда и ми?Овај догађај морамо да ставимо испред звезде и испред навијачких опредељења. СВИ за КОСМЕТ!!! - Ujka Vanja - 02-13-2008 Наравно....Ко буде долазио треба да дође без обележја,какве су то глупости и приче овде?О овоме не треба ни причати свако нормалан зна да треба доћи БЕЗ обележја свог клуба. СВИ за КОСМЕТ!!! - Bre - 02-13-2008 Мислим нема ту шта да се објашњава, знају се разлози овог скупа!! Сваки коментар је сувишан, важно је да се анимира што већи број људи који ће да се појаве испред амбасаде... СВИ за КОСМЕТ!!! - OrtoDelija - 02-14-2008 Браћо ајде опет да останемо по нечему упамћени!Хајде да улепшамо мало дан и себи и другима!И ми ћемо се боље осећати. Наше је само да се појавимо у што већем броју у суботу и да једном слика сложног народа,сложне Србије обиђе свет! НИЈЕ ТЕШКО А МНОГО ЗНАЧИ! |