Poll: Ђуровски хвала ти за све, али ти искрено појма немаш! И зато
You do not have permission to vote in this poll.
одлази!
75.58%
65 75.58%
остани...
24.42%
21 24.42%
Total 86 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Гласајте за смену Ђуровског
Гласајте за смену Ђуровског без непотребних коментара.
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
гласао сам да оде али мислим да би и то било лоше у овом тренутку,јер док дође нови тренер,док упозна екипу........али свакако би бошко требао да оде.....
БУДИ СРБИН ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ.
Какве вајде и да остане? Од овакве игре не може горе! И да доведемо неког новог не би се то много одразило на игру, али би га барем довели на време за првенство.
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
па да нема никакве вајде,али не верујем да би и тај нови тренер успео да нас уведе у ЛШ,вероватно би успео да освоји само првенство и куп сто мислим да ће успети и бошку,али у потпуности се слажем да треба да оде........
БУДИ СРБИН ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ.
Не би било паметно сад га сменит,ако успе да уведе наш тим у ЛШ или куп УЕФА онда га треба оставит до краја сезоне и идуће лето тражит новог.Али ако не уђемо ни у једно од та два такмичења онда стварно Ђуровски.......мислим шта рећи ;pljuga
Ма човек је аматер, са његовим "тактикама" гробље ће да нас пуни, зато отказ по кратком поступку!!!
size=24]!!!КЛИКНИ!!![/size]
Quote:Ма човек је аматер, са његовим "тактикама" гробље ће да нас пуни, зато отказ по кратком поступку!!!

Ја се овога највише и бојим !!
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
гласао сам да македонац оде, али још су емоције узавреле, за мој коначни суд сачекао би да се окончају обе текме са ирцима.

Мада мистер Ђуровски је тренирао Глогоњ, и то добро знам како га је тренирао, јер је власник клуба Глогоња господин Спасић, човек за кога би најблаже могао рећи да се бави мутним пословима, 90 % текми у тој лиги је било купљено од мистер Спасића, и Глогоњ је те године ушао у српску лигу, па тако би и ја могао да глумим тренера :bes а то какав је тренер је очигледно !
не верујем да ће бити смењен али дефинитивно он код нас највише што може и мора и не сме више од помоћног тренера да буде.Уништава нас од Филиповића гору Звезду нисам гледао.Стално експериментише нешто,од приче да ће Звезда играти са 3 нападача нема ништа не играмо ни са 2,играчи не играју на својим местима где су најбољи,недостатак мотива је исто приметан не знам...имали смо веееелику срећу што смо прошли.
Никола013, играмо са Шкотима, Ирци су Селтик.

Бошко, одлази, памтићемо те по титули и 11 година играња. Останеш ли, памтићемо те по Левадији и још много срамота које нас очекују ... Почев од Ајброкса.
[Image: 35c0qqq.gif]

Forum Jump:

Users browsing this thread: