![]() |
Гласајте за смену Ђуровског - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: Гласајте за смену Ђуровског (/showthread.php?tid=1208) |
Гласајте за смену Ђуровског - Бока - 08-08-2007 Гласајте за смену Ђуровског без непотребних коментара. Гласајте за смену Ђуровског - United North - 08-08-2007 гласао сам да оде али мислим да би и то било лоше у овом тренутку,јер док дође нови тренер,док упозна екипу........али свакако би бошко требао да оде..... Гласајте за смену Ђуровског - Бока - 08-08-2007 Какве вајде и да остане? Од овакве игре не може горе! И да доведемо неког новог не би се то много одразило на игру, али би га барем довели на време за првенство. Гласајте за смену Ђуровског - United North - 08-08-2007 па да нема никакве вајде,али не верујем да би и тај нови тренер успео да нас уведе у ЛШ,вероватно би успео да освоји само првенство и куп сто мислим да ће успети и бошку,али у потпуности се слажем да треба да оде........ Гласајте за смену Ђуровског - Крајисник_ЦЗ - 08-08-2007 Не би било паметно сад га сменит,ако успе да уведе наш тим у ЛШ или куп УЕФА онда га треба оставит до краја сезоне и идуће лето тражит новог.Али ако не уђемо ни у једно од та два такмичења онда стварно Ђуровски.......мислим шта рећи ;pljuga Гласајте за смену Ђуровског - milan90 - 08-08-2007 Ма човек је аматер, са његовим "тактикама" гробље ће да нас пуни, зато отказ по кратком поступку!!! Гласајте за смену Ђуровског - Eribo - 08-08-2007 Quote:Ма човек је аматер, са његовим "тактикама" гробље ће да нас пуни, зато отказ по кратком поступку!!! Ја се овога највише и бојим !! Гласајте за смену Ђуровског - Nikola013 - 08-08-2007 гласао сам да македонац оде, али још су емоције узавреле, за мој коначни суд сачекао би да се окончају обе текме са ирцима. Мада мистер Ђуровски је тренирао Глогоњ, и то добро знам како га је тренирао, јер је власник клуба Глогоња господин Спасић, човек за кога би најблаже могао рећи да се бави мутним пословима, 90 % текми у тој лиги је било купљено од мистер Спасића, и Глогоњ је те године ушао у српску лигу, па тако би и ја могао да глумим тренера :bes а то какав је тренер је очигледно ! Гласајте за смену Ђуровског - Skrimo - 08-08-2007 не верујем да ће бити смењен али дефинитивно он код нас највише што може и мора и не сме више од помоћног тренера да буде.Уништава нас од Филиповића гору Звезду нисам гледао.Стално експериментише нешто,од приче да ће Звезда играти са 3 нападача нема ништа не играмо ни са 2,играчи не играју на својим местима где су најбољи,недостатак мотива је исто приметан не знам...имали смо веееелику срећу што смо прошли. Гласајте за смену Ђуровског - Mikelandjelo - 08-08-2007 Никола013, играмо са Шкотима, Ирци су Селтик. Бошко, одлази, памтићемо те по титули и 11 година играња. Останеш ли, памтићемо те по Левадији и још много срамота које нас очекују ... Почев од Ајброкса. |