Threads: 38
Иако у он-лајн издању Новости пише да се Звезда договорила са Бежанијом и завршила цео посао са Маријом Ђуровским, у писаном издању истог медија пише да је синоћ цела ствар пропала. Мрзи ме да прекуцавам текст, па ћу пробати да кажем сусштину. Наиме, Марио је тражио прилично високе приходе, доста веће него што имају остали првотимци Звезде. Такође је постављао и неке услове које је Нишлија глат одбио. Неколико пута је за време разговора тражио да се консултује са породицом, али ни то није помогло да дође до споразума. У углу стоји мали текст чији наслов: ''А сад, правац Хумска...''
Нека иде пицопевац тамо где му је и татица отишао. Он ће са 20 година да Звезди поставља услове :zbunjen
Threads: 61
Ko не жели у Звезду и ко глуми неког играча, слободно нека нас заобиђе.
Иначе Ђуровски игра офанзивног везног а не дефнзивног везног како Нешо рече.
Threads: 17
Пази, он да Звезди поставља услове. Глупости. Мали дошао иѕ Бежаније.
Threads: 83
Није још дошао а и боље да не дође... Доста скупљања непроверених и сељачких "талентованих" фудбалерчића... Док не буде лове за једног правог, тишина и освајајте првенство и са овим тимом...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 1
Ništa od odlaska
13.12.2006 14:15
Još jedan fudbaler Crvene zvezde je zapao za oko inostranim klubovima.
Napadač Milan Purović se našao na meti španskog prvoligaša Selte koja je, navodno, spremna da za njegove usluge "crveno-belima" plati obeštećenje od 2.5 miliona evra. Bivši igrač podgoričke Budućnosti je na "Marakani" tek godinu i po dana i zato je ponuda Španaca odbijena.
Purović u ovom trenutku nije u prvom planu kod trenera Dušana Bajevića, ali se očekuje da već na proleće ima veću minutažu, pa će Selta i još neki klubovi morati malo da sačekaju.
Threads: 0
Ови што се помињу, по позицијама на којима играју су потребни Звезди. Али не сви. Надам се , ако ипак дође тај Ђуровски, да има бар нешто у свом карактеру на стрица. Ако је скроз на тату дебилка, онда нека иде у оном правцу слободно. Такође, видим да овај Бурзановић баш жели у Звезду али се бојим, да се оно што њега интересује не налази на Маракани већ на Сави или Дунаву. Бразилца из друге грчке лиге не бих коментарисао.
Threads: 22
Стављена је тачка на случај Ђуровски!
Đurovski nas
više ne zanima!
M. M. - V. T., 13. decembar 2006
MARIO Đurovski neće na proleće nositi dres Crvene zvezde! To je konačan epilog pregovora, koji su dva sata vođeni između mladog veziste i rukovodstva šampiona. Bez obzira što su dva kluba utanačili posao u utorak pre podne, uveče nije došlo do sporazuma, pošto Đurovski nije pristao na ponuđene uslove.
- Bežanija i njihov predsednik Dejan Mišić su bili korektni i konkretni. Dogovor je postignut brzo, bez zatezanja, a kada smo hteli da završimo posao sa Đurovskim došlo je do razlaza - otkriva predsednik Crvene zvezde Dragan Stojković.
Razlog su finansijski uslovi...
- Zvezda je iznela ponudu koju igrač nije hteo da prihvati.
Koliko je ponuđeno Đurovskom?
- To je poslovna tajna, ali da je pristao, bio bi među najplaćenijim igračima u klubu. Postoji prag preko kojeg se ne može, a meni je samo važno da smo mi "čisti" i da smo u razgovorima bili maksimalno korektni.
Priča o "trećem Đurovskom na Marakani" nije imala srećan kraj...
- Tako je to u poslu, svako ima pravo izbora. Što se Crvene zvezde tiče, nama Mario Đurovski više nije interesantan.
Ipak, pojačanja neće izostati...
- Svakako, planiramo dovođenje igrača na nekoliko mesta u timu - zaključio je Stojković.
MARIO ĐUROVSKI, POSLE NEUSPELOG DOGOVORA SA ZVEZDOM, VIŠE NEĆE DA PRIČA O FUDBALU
ODOH JA U ITALIJU...
NOVA destinacija Marija Đurovskog je Italija! Ali, samo u narednih 15 dana, jer je fudbaler Bežanije u sredu krenuo put "čizme" na odmor. Fudbalska javnost će, dakle, toliko morati da sačeka odgovor na pitanje gde će "treći Đurovski našeg fudbala" da nastavi karijeru.
- Spakovao sam kofere, krećem u Italiju na odmor od 10-15 dana. Fudbal me ne zanima, sad ću da ugasim telefon, nikom neću da se javljam, da dajem izjave, neka priča ko šta hoće, ništa me drugo do odmora trenutno ne zanima - poručio je pred polazak Mario Đurovski.
Da li će doći do veleobrta, da umesto u Crvenu zvezdu mladi igrač ode u Partizan, epilog ćemo morati da sačekamo.
- Neću da pričam ni na jednu temu koja je vezana za prelazni rok! Šta god da me sada pitate, odgovoriću vam da nemam komentar. Sve što budu ljudi iz Crvene zvezde pričali narednih dana, neka bude da je to istina. Gde ću da nastavim karijeru, trenutno ne znam, sve su opcije u igri, o tome ću da razmišljam tek kada se vratim iz Italije. Ionako ima dovoljno vremena, prelazni rok počinje tek 8. januara - poručuje Mario Đurovski.
Threads: 9
Đurovski nas
više ne zanima
13. decembar 2006
MARIO Đurovski neće na proleće nositi dres Crvene zvezde! To je konačan epilog pregovora, koji su dva sata vođeni između mladog veziste i rukovodstva šampiona. Bez obzira što su dva kluba utanačili posao u utorak pre podne, uveče nije došlo do sporazuma, pošto Đurovski nije pristao na ponuđene uslove.
- Bežanija i njihov predsednik Dejan Mišić su bili korektni i konkretni. Dogovor je postignut brzo, bez zatezanja, a kada smo hteli da završimo posao sa Đurovskim došlo je do razlaza - otkriva predsednik Crvene zvezde Dragan Stojković.
Razlog su finansijski uslovi...
- Zvezda je iznela ponudu koju igrač nije hteo da prihvati.
Koliko je ponuđeno Đurovskom?
- To je poslovna tajna, ali da je pristao, bio bi među najplaćenijim igračima u klubu. Postoji prag preko kojeg se ne može, a meni je samo važno da smo mi "čisti" i da smo u razgovorima bili maksimalno korektni.
Priča o "trećem Đurovskom na Marakani" nije imala srećan kraj...
- Tako je to u poslu, svako ima pravo izbora. Što se Crvene zvezde tiče, nama Mario Đurovski više nije interesantan.
Ipak, pojačanja neće izostati...
- Svakako, planiramo dovođenje igrača na nekoliko mesta u timu - zaključio je Stojković.
:ruke :ruke :ruke
браво за пиксија.
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА је клуб ским не може свака дроља да се поиграва а поготово не дете од 20 година.
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]
Threads: 8
напокон нешто паметно од пиксија.
Threads: 1
Tako i treba. Neces milom , pa sigurno neces ni silom 
Ma samo neka ide u drugom pravcu. Podetimo na slucaj Lazarevic, ili kako se vec taj zove. Gde je ??? Nigde, tako ce i ovaj pican.
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
|