![]() |
Прелазни рок јануар 2007 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: Прелазни рок јануар 2007 (/showthread.php?tid=1126) |
Прелазни рок јануар 2007 - pravi Bole car - 12-11-2006 Звезда жели Коромана 10.12.06. 11:20 У интервјуу за "Спорт", председник фудбалског клуба Црвена Звезда Драган Стојковић потврдио је да и поред неуспеха у летошњем покушају да у редове "црвено-белих" доведе репрезентативца Огњена Коромана, актуелни првак поново жели да ангажује офанзивног играча Портсмута. - Тада се нису поклопиле све потребне коцкице за његов долазак на "Маракану". У међувремену се у његовом статусу није променило ништа на боље, тако да смо поново ступили у акцију како бисмо у пролећни део сезоне ушли јачи за играча репрезентативног калибра. Сада све зависи од одлуке менаџера Портсмута Харија Реднапа. Искрено се надамо да ће овога пута омогућити нашем интернационалцу да привремено напусти енглески фудбал и помогне нам прво у наставку првенства, а потом можда и у квалификацијама за улазак у Лигу шампиона, рекао је Стојковић за "Спорт". Прелазни рок јануар 2007 - KizaLion - 12-11-2006 Као замена за Бишевца помињу се Бајалица из ОФК-е, а додатна појачања су двојац Бежаније, Марио Ђуровски и Антонио Рукавина. Прелазни рок јануар 2007 - Лаф - 12-11-2006 За последњу двојицу кружи прича да су већ виђени у Патлиџану...наравно, не треба свему веровати, али видећемо... Прелазни рок јануар 2007 - 100%anti crnobeli - 12-11-2006 Лазетић и Рукавина су већ виђени у партизану,тј. били су у Хумској на преговорима,тако да на њих заборавите.Овај Милков метросексуалац се још двоуми,тако да за њега има наде,али оно што се мени не свиђа је позајмљивање Коромана. Који ће нам мој играч на 6 месеци,поготово кад имамо оволику бодовну предност,да није толика предност,па ајде. Боље да пазаре неког доброг игарача,тј више њих,па да их уигравају за квалификације за ЛШ,место да доводе на 6 месеци играча који већ годину дана не игра у првој постави,а притом и доста кошта.Па неће нам сигурно Портсмут плаћати да игра за нас.Чак и да хоће,на тако кратак пероид нам не треба. Прелазни рок јануар 2007 - Бока - 12-11-2006 Без тих кружења и непроверених информација. Ако почнете са неким глупостима, "паметним" предлозима и сл оде тема одмах у лок. Прелазни рок јануар 2007 - Majka Mara - 12-11-2006 Бурзановић близу Маракане,у игри и Ђорђевић Руководство Црвене звезде после успешно одрађеног посла у јесењем делу шампионата, ових дана озбиљно је прионуло на нови задатак - разматрање понуда око евентуалних појачања. У медијима се већ дуже време спекулише о именима која би у зимском прелазном року могла да појачају редове црвено-белих, а као најозбиљнији кандидат слови Игор Бурзановић. Првотимац подгоричке Будућности практично је на корак од преласка у Љутице Богдана, а како преноси београдска штампа, предстоји још само финални договор клубова. У игри је био и Милош Бајалица, али како преносе медији, тај трансфер је пропао због великог обештећења које је зацртао ОФК Београд. Будући да је извесно да Милан Бишевац напушта Црвену звезду како би појачао француски Ланс, ужурбано се тражи његова замена. Место штопера могао би да попуни играч из Бразила. "Спортски журнал" преноси да није у питању "кариока" већ Нишлија Владимир Ђорђевић, који је од прошле зиме члан Флуминезеа. Наиме, млади штопер се вратио из Бразила пре неколико дана незадовољан условима у клубу, са којим има потписан уговор на једну сезону, уз могућност продужетка на још годину дана. Он је за Флуминезе наступио на само шест мечева, због чега је донео одлуку да се врати у Европу. Нјегов менаџер Бобан Петковић изјавио је да Дјордјевића нико није контактирао из Црвене звезде, али да његов клијент не би имао ништа против да настави каријеру у црвено-белом дресу. Осим Ђорђевића, у комбинацији је и Марио Ђуровски, за кога је заинтересован и Партизан, али и млади репрезентативац Србије Антонио Рукавина. (МОНДО) Прелазни рок јануар 2007 - Igor_RS - 12-11-2006 Зна ли неко нешто више о том Ђорђевићу??? Прелазни рок јануар 2007 - Бока - 12-11-2006 Овај Бобан Петковић је Рамбов буразер, који се бацио у менаџерске послове. Прелазни рок јануар 2007 - Maximiliano - 12-11-2006 Spominje se ponovo i Koroman..... ja bi licno bio zadovoljan kad bi doveli njega, i plus jednog pouzdanog stopera. I ako dolazi Burzanovic i Djurovski, mislim da to je to! Прелазни рок јануар 2007 - maestro - 12-11-2006 Ево неких информација,мислим да су доста провјерена,извињавам се ради латинице али немам ћирилицу на компу Долазим у Звезду! М. МАРКОВИЋ, 11. децембар 2006 ФУДБАЛСКИ "бисер" Црне Горе сели се у Београд! Игор Бурзановић (21), најбољи играч и капитен Будућности из Подгорице, у јануару ће званично променити клупске боје и обући дрес Црвене звезде. Сјајни везиста се договорио са руководством шампиона Србије, сада се само чека прелазни рок да се посао реализује. - Долазим у Звезду - потврдио је јуче Бурзановић у телефонском разговору за "Новости". - Разговарао сам са спортским менаџером Стеваном Стојановићем и за неколико минута смо све утаначили, пошто је моја једина жеља да каријеру наставим на "Маракани". Млад сам, али знам да је то једини пут да играч направи праву каријеру. Будућност је прва у шампионату Црне Горе, али у 2007. години неће имати помоћ прве звезде. - У разговору са директором Дробњаком, истакао сам да ми је одлазак у Европу у другом плану, без обзира на неке добре понуде. И искрено, добио сам гаранције да ће се клубови договорити, а наредних дана очекујем дозволу и Управног одбора. Обештеће плаво-белима, свакако, неће бити проблем. - Клубови ће се споразумети, у обостраном интересу, пошто Будућност, у којом сам поникао, хоће да ми изађе у сусрет. Уговор ми истиче у јуну 2007 године, што је олакшавајућа околност. Бурзановић ће поново,као и у Будућности, играти у тандему са Пуровићем. - Верујем да ћемо поново бити успеши. Милан је, као и Дејан Савићевић, "кумовао" мојој одлуци, а на мени је да се покажем головима и добрим играма. Звезда је изазов за младе играче - поручио је на крају Бурзановић. Бурзановић је на корак од "Маракане", ту дилеме нема... МЛАДИ ФУДБАЛЕР БЕЖАНИЈЕ ЖЕЛИ НА "МАРАКАНУ" ЂУРОВСКИ НА КОРАК НАРЕДНИХ дана се очекује и коначан расплет око доласка Марија Ђуровског (21), младог везисте Бежаније, у Црвену звезду. Шампион хоће да ангажује перспективног фудбалера и чека се договор клубова, пошто је Ђуровски изразио жељу да дође на "Маракану". - Интересовање за Ђуровског постоји - истакао је спортски менаџер Стеван Стојановић. - Што се тиче Огњена Коромана, питају се Хари Реднап и Портсмут. Све је у њиховим рукама. Исти случај је и са Владимиром Ђорђевићем, који је играч Флуминенсеа из Бразила. Разговараћемо и сачекати расплет. |