Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Basket: partizan - Crvena Zvezda
Pa j..em li im mater glupu pandursku.......Mada po meni sve je ovo pocelo mnogo ranije,jos kada su misevi odlucili da nam daju 100-tinak ulaznica i time dodatno podgrejali sve zivo,nadam se samo da skotovi nece nositi nikoga na dusi......Krivo mi je sto niko ni u jednoj tuci ne opici barem malo onu svinju debelu koja se svojski porudila da se mec nastavi(naravno bez nas).........
Svoj povredjenoj braci sve najbolje!!

Mislim da treba sacekati da se vrati neko ko je bio pa da dobijemo detaljne informacije...Sto se mene tice,to sto je Pakistan postao mozda sampion mi je najmanji problem sada!
са Б92:

Posle izlaska i hale sukobi su se nastavili u okolini hale Pionir, a u više navrata čuli su se pucnji iz vatrenog oružja.
b]НЕМА ВЕЛИКИХ И МАЛИХ УТАКМИЦА КАДА ИГРА ЗВЕЗДА, ГЛЕДАМ ЗВЕЗДУ, А НЕ ЊЕНЕ ПРОТИВНИКЕ![/b]
Како читам на делије.нет валјда су гробари напали 29.новембар и тамо су жандари пуцали.

Из Пионира:

http://www.mtsmondo.com/gallery/index.ph...tination=3
Smradovi zandarski. Brz oporavak povredjenima.
Neka neko napise sta se zapravo doodilo.
на б92 пуштају немонтиран материјај ...
[Image: pobednik.jpg]
Sad sam video na b92 ustvari sta je bilo. Mi pevamo zandarmima Neka znaju svi, i kao da to cuju prvi putu krecu na znak onog njihovog glavesine valjda sta je vec... Zasto mi se cini da je sve ovo bilo u napred isplanirano?
Ma nemam reci! Zelim brz oporavak svim DELIJAMA i smrt zandarima.
Brzo oporavak svim delijama i da se oporave za sledeci mec ako se bude igrao.
izvestaj ce napisati RSF,sta reci nego strasno.dokle vise ovako.i sta ce biti na kraju. nista,verovatno cemo mi biti krivi.usta ih :jebanje zandarska.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)