06-12-2006, 06:51 PM
Utorak, 20 casova, Pionir... Siptari prave problem sa kartama ali to nas ne treba da zanima. Svi ispred Pionira pa cemo da vidimo sta cemo i kako cemo.
Basket: partizan - Crvena Zvezda
|
06-12-2006, 06:51 PM
Utorak, 20 casova, Pionir... Siptari prave problem sa kartama ali to nas ne treba da zanima. Svi ispred Pionira pa cemo da vidimo sta cemo i kako cemo.
06-12-2006, 07:21 PM
која су то говна па то је страшно.усрали су се јер знају да ће
играчи имати супер подршку са трибина па не дају.треба да нас што више дође па да видимо да ли ће да нас пусте.чини ми се да ово није први пут да зајебавају са картама..било је тога и пре
06-13-2006, 07:33 AM
sinoc je na sos-u javljeno da ce ovo biti prvi derbi po principu grckog.domacin i samo njegovi navijaci.strasno
06-13-2006, 09:39 AM
Quote:Колико управа нашег клуба залаже да то не буде тако? :o Mogu oni da se zalazu koliko hoce, ali ce biti tako... Bice zanimljivo. Treba im vratiti istom merom!
06-13-2006, 09:52 AM
Quote:Mogu oni da se zalazu koliko hoce, ali ce biti tako...Нисам приметила да су се исцимали око својих навијача нешто претерано... ![]()
06-13-2006, 10:16 AM
Pa zasto nasa uprava ne vrati istom mjerom pa ne dozvoli grobarima ni jednu ulaznicu, majku li im,...
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA
06-13-2006, 10:25 AM
A izvini, kako mislis da im ne daju nijednu kartu? Na koji nacin bi ti to organizovao? Karte bi se kupovale na Kalisu, a dobili bi ih samo oni koji imaju istetovirano nesto vezano za Zvezdu :zbunjen . Jedini nacin je ono sto je uradio Partizan (podeliti na utakmici gde ima mnogo domacih navijaca). Ili da imas 5.000 pretplatnih karata.
Jedino sto Zvezda moze da uradi je da insistira na obaveznom kontigentu ulaznica za gostujuce navijace (ne znam koliko on iznosi) i da podeli navijackim grupama.
..baklje gore, pesma cigana...
06-13-2006, 10:52 AM
што се тиче наше управе није да се нису исцимали; одмах по уласку у финале издали су саопштење, на састанку са глодарима и керовима су их смарали цитирајући закон (да се карте морају одвојено продавати и обезбедити за гостујуће навијаче, питали су их да ли имају списак људи којима су дали карте, унапред рекли да одбијају одговорност у случају инцидената) и с обзиром да се сви праве луди и да ће им ово очигледно проћи једино што би евентуално могли да ураде је неки протест на самој утакмици... нпр. да играчи имају дресове са неком поруком, или да из протеста први напад само тапкају лопту 24 секунде; зајебавам се већ, али порука би свакако била послата...али најбоље што би могли да ураде реално је да одеру талибане...
што се тиче карата када ми будемо домаћини, уопште није немогуће организовати да карте иду нама; па неће ни њима вечерас бити пуна хала; поента је да ми као навијачи а срећом ни наш клуб НЕ ЖЕЛИМО то да урадимо; какви смо ми то навијачи ако желимо да избегнемо дуел са главним ривалом? вечерас сви испред Пионира, треба пробати...и треба избегавати евентуалне псеће провокације; ваљда смо довољно сазрели да нам евентуални одговор на ову ситуацију буде мудрији од сукоба са керовима... п.с. јел зна неко Тодорићеву адресу ;pljuga
06-13-2006, 01:23 PM
Stvarno je ovo glupo ne daju nam karte pa sto bre sise jedne ? Jebote ne mogu da verujem pa ovo je sport svako ko zeli da odgleda treba da ima pravo na kartu a ne da nas zavlace olosi !! Treba da odemo svi ispred pionira i ako nam dopuste zandari da navijamo ispred ili neku setnju da napravimo po gradu ! A sto se tice nasih utakmica kad smo mi domacini ja bi voleo da tu budu i misevi bas bi voleo da im pokazemo kako se navija! NEKA ZIVI ZVEZDA NEK SE RADJA DAN NEKA SVAKO DETE MRZI PARTIZAN
|
« Next Oldest | Next Newest »
|