Threads: 76
Quote:Krenuo sam sam sa WFB Bavarian beer (pivo koje je po mom ukusu najukusnije na svetu)...
??? ??? ?? ? ????? ???????? ?? ??????, ??? ?? ?????? ???????? ? ????? ????????????? ??????? ???????? "?????", "???????" ? "??????", ??? ???????? ?? ??? ??????? ????????.
?? ???? ??? ? ?? ??????? ???? ? ?????, ???? ? ????? ??? ????? ?? ?????? ????? ???? ?????????.
?????? ??????? ?? ????, ?? ??? "?? ??????" ???????? ????? ????? "??????".
?????? ?? ?? ???? (?? ?? ????? ????, ????? ???? ????!) "????????". ??????? ?????? ????? ?? ????. ???? ??? ???? ???? ???? ??? ???? ???????. ???? ???????????.
Threads: 8
Kanabis vopi je gori od MB sigurno, ono je neka smesa koja bi trebalo da lici na vopi.
img]http://img116.imageshack.us/img116/6872/srbija3fs.jpg[/img]
Threads: 3
Igraj mala, ja ne mogu umoran sam padam s nogu.Pivo i viski nocas rade ZESTOKO a pjesma samo ideeeeee ;pivo ;pivo ;pivo
\Ja zbog tebe pijem,bolje da te nije bili,bolje da te nisam ljubio!!!!!!!!Opija me ova mala,mnogima je srce krala........Dejan Dejanovic....a Sledeca je Od Vikenda do V :flasa :muzika :bier ikenda...
slucaju da Kosovo dobije nezavisnost...Poceti sa akcijama protiv Albanaca i svih onih koji stoje iza njihove ideje tj Nezavisnosti Kosova,do potpunog unistenja.
????? ?? ???????? ????? ? ????? ?? ?? ?? ???? ?????? ????? ?? ????!
????? ????? ?????? ??? ?? ???? ????????
Threads: 0
Probao svasta ali Takovo viljamovka i domaca kajsija od ortaka su neprevazidjeni.
Volim shljivovicu , pogotovo domacu shto tetak donosi iz okoline Prijepolja . Dobra je i ona zamedljana , a ona komovica je zivi otrov ..
Iako nisam ljubitelj zestokih pica izdavajm dvije rakije: Zuta osa, Lincura!
Civas je lipov kurac za ove dvije rakije!
Threads: 9
Grejana je zakon, pogotovo u predstojecim kisnim i sneznim danima. Od "regularnih" najvise volim klekovacu iz uzickog kraja, kako samo klizi niz creva... :flasa
b]Leeee, alealeeee, na-na-na na-na na-na na-naaaa...[/b]
Threads: 17
Quote:Iako nisam ljubitelj zestokih pica izdavajm dvije rakije: Zuta osa, Lincura!
Civas je lipov kurac za ove dvije rakije!
Zuta osa je hit ovde u usa, i stvarno je dobra i jaka rakija, medjutim, nedavno se pojavila nova, jos lepse pakovanje i jos je skuplja - Imperija, i stvarno je mnogo dobra, vrh!