![]() |
A L K O H O L - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7) +--- Thread: A L K O H O L (/showthread.php?tid=68) |
A L K O H O L - Anonymous - 03-21-2003 Za danas otvaram dve teme. Malo da razradimo.... Dakle, potrebno je uneti malo zivosti u ovaj forum. 1. Koliki vam je limit popijenog piva i alhohola? 2. Koje vam je najomiljenije pivo? 3. Kad ste pijani, da li ste pijani do kraja, ili vas je samo "uhvatilo" ? 4. Da li kad pijete i varite ? 5. Kako se manifestuje kad ste pijani, jel pravite sranja, bijete se i tako? 6. Da li se bolje ili losije bijete kad ste pijani ili ne? moji odgovori: 1. zadnje koliko pamtim: 4 case popijene na ex, obicno crno vino, a pre toga 2 cista Vranca polako. Nisam mesao. Posle toga bio sam mrtav pijan tek 6-ti taksi je prihvatio da me poveze kuci. Niceg se nisam secao, povracao sam, 2 ortaka me nosila kuci. PIVO : Popijem 6-7 piva i "uhvati me" nikad nisam bio pijan od piva do kraja. 2. PERONI (to mi dodje kao voda) kao i Jelen, PILS (ovaj domaci vise volim) 3. Gledam da me samo uhvati, jer kad sam do kraja gotov sam. 4. Ja ne varim ![]() 5. Pa zavisno od situacije... uvek losije nego kad sam trezan. Kad sam pijan ponekad ne mogu da se sastavim, a lako pocne udarac. 6. Losije ![]() A L K O H O L - LovacNaJelene - 03-22-2003 Alo bre pa kakva je ovo tema ![]() Sto se piva tice omiljeno mi je bilo crno becejsko. Ne znam da li se neko jos seca tog piva mislim da ga vise ne proizvode a bas je bilo do dzadze. Sto se vutre tice duvam povremeno. Kako bre to Kizo da ti ne varis, a bas mi tako delujes :lol: Salim se, mislim da je vutra dobra ali samo u veoma malim kolicinama i samo jako retko. A u pm moram opet da se spremam za posao (ono kosuljica, kravata, e sta sam docekao ![]() A L K O H O L - Glina - 03-22-2003 Ne pijem alkohol uopste ![]() A L K O H O L - AK47 - 03-22-2003 Opasna tema, nisam mogao da zaobidjem :flasa 1. Proslog petka sam popio 12 flasa piva i nekoliko casica neke "brlje", i prvo nije uhvatilo a posle sam mu jebo kevu. Povracao sam svuda po kuci, tako da sam ostatak vikenda proveo cisteci tepih od "povracke" ![]() 2. Nase Jelen i Niksicko, njihovo Corona Extra. 3. Zavisi od raspolozenja, neki put mu jebem kevu, a neki put pijem po pivo-dva. 4. Ni ja ![]() 5. Ako si cool samnom onda ces imati zez do jaja. Ako se kurcis jebo sam ti kevu. 6. Lakse se pobijem kad sam pijan (jednom sam hteo da bijem 3 coveka :nene ) ali sam mnogo jaci kad sam trezan, mislim ko nije... U svakom slucaju jednom kad sam bio pijan izjavio sam "ovo je bolje od sexa" al sutra dan sam proklinjao svako pivo i rakiju. Ajd ziveli ;pivo A L K O H O L - UrbanBaby - 03-23-2003 Quote:Ne pijem alkohol uopste ni ja ga ne pijem - sprovodim ga u venu! :lol: 1. unlimited. 2. heineken i crni zofman. 3. pa, kako da kazem, vece je uzivanje dok te samo "hvata" ![]() ![]() 4. ne, svakoj stvari se u zivotu pojedinacno i potpuno posvecujem. ![]() 5. jes' da ti kazem, pa da me nikad ne treznis...uglavnom do izrazaja dolazi moja muzikalnost, pevam...plesem... 6. losije... da li je neko probao kombinaciju pivo/sveps? A L K O H O L - MarkoSM - 03-24-2003 Ah konachno topic posvecen njegovom velichanstvu Alkoholu josh bih malo proshirio anketu: 7. vashe najgore pijanstvo 8. vashe prvo pijanstvom 1.pa ovako recicu vam na primeru ove subote, imao mu buraz (Batistuta sa oazinog foruma) rodjendan: prvo jelenak kao uvod, i onda 5 duplih votki na belo, a sve sam ih gasio Pilsom. I za kraj sam popio meshavinu vinjaka i votke. :flasa 2. Jelenak i Zofman ;pivo, od zestokih votka 3. bolje za mene kad sam komiran, onda samo sedim (ili lezim po potrebi ![]() 4. ne varim 5. kad me uhvati obichno razbijam chashe, pepeljare, stolice shta mi se vec nadje pri ruci. Od neobichnijih "trofeja" tu su svakako luster, onda fliper i poker automat. Medjutim ubedljivo najvishe vremena kad sam pijan pevam i prisiljavam druge da pevaju ciganske i nacionalistichke pesme. Bash zbog tog prisiljavanja je izbijalo najvishe tucha. Recimo jednom je izbila tucha zato shto sam jednog poluhrvata terao da dize tri prsta i peva samnom "Od Topole..." :finger 6. kako kad sve zavisi od kolichine, ali najcheshce se svodi na to da se kuci vratim sa rasechenom usnom ili masnicom ispod oka. :batine 7. Moje prvo :flasa je ujedno i najgore, iako nisam ni popio bash jako puno. Tad sam dizao srednji prst :finger grupi od 5-6 Cigana (na Rome mislim), zato shto su se derali na mene jer pisam dva metra od njih. Epilog mozete da predpostavite :boks(slomili mi ruku je*em im mamu smrdljivu). A L K O H O L - Godra - 03-31-2003 1. Ja sam jednom za novaka popio 8 piva. Sada kada bih toliko popio verovatno bih ostao bez zeluca (a i bez glave) 2. Domace "Jelen" Strano - godinama je bio "Caiser", zatim "Amsteel" a skoro mi burazer iz Svice doneo masu nekih piva, a ja se posebno odusevio sa "Feldschlosschen" i francuskim "8,8 premium". 3. U zadnjih nekoliko godina pijem da se ne ubijem. Ali opet, zavisi i od drustva, situacije, povoda. Ugl. od mamurluka mi je muka... pa ga izbegavam. 4. Ne varim 5. Malo sam agresivniji, ali da se bijem - ne. 6. Verujem da se losije bije. Ali kenja mi se od likova koji dobiju muda posle nekoliko flasa piva, a sutradan krenu izvinjavanja tipa: "Matori, izvini, napio sam se, nisam znao sta radim..." Zato kad pijete, pamet u glavu. A L K O H O L - orthodox - 03-31-2003 Au, koji ste vi alkosi pa to je strasno!!!! ![]() Ne mogu da pisem po redu, odnosno po redosledu pitanja, osecacu se kao na pismenom, a to je davno proslo! Rekordi (posle kojih sam sam i bez problema napustio popriste) , 17 pilseva (0,3) ili 12 konzervi (0,5) niksickog ali sam sutradan bio... Posle Mogrena, ortak i ja ispismo oko 8 lit. niksickog, onako uz pricu! ;pivo Kad popijem nisam agresivan, naprotiv tek tad sam spreman za zajebanciju. Kada je o pivu rec, retko cu pristati da popijem neko nase pivo osim niksickog. U obzir dolazi i zlatorog. Od zestokih pica (dok sam ih pio) pio sam votku, onako oko pola litre i voleo sam da popijem dobru rakiju. E koji smo propaliteti, samo u ovom topiku je potekla reka alkohola! ![]() A L K O H O L - Radza - 03-31-2003 Evo me nakon Trodnevnog :flasa :o ![]() ![]() ![]() Sto se tice kolicina, pa sigurno je da u zadnjih 2/3 godine ot kad sam ovde ne mogu da popijemo koliko sam mogao ranije (trening - ovde se pije samo 4/5 puta mesecno ![]() Najvise volim da cirkam zestinu (viski i rakiju) pa onda pivo. p.s. treci dan (juce) sam pomagao ortaku da preseli radnju tako da sam tu opet popio 10-ak piva i par domacih ;pivo Pozdrav i ziveli A L K O H O L - Teta Mila - 03-31-2003 FU,ako smes javi se na ovaj topic...ali bez laganja...12+!!!!!! :rofl :rofl :rofl :rofl namigivanje ;pivo |