Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A L K O H O L
Quote: ???, ???? ????? ???? ?? ???????????.
??? ?? ?? ??? ??????????

[quote]

da jos uvek se proizvodi ! u bre nekad je chicha bio naj pivo ikad :flasa
Reply
Pa Sterling je najbolja vodka,uz to i prva koju sam ja pio u zivotu.
Ima dobre Bavarije(tocene,crvene-veoma ukusne) kod Vuka.
Jel neko pio FLENSBURGER?
Reply
????035 ?? ?????? ? ??? ????? ????????? ???????? ?????? ?? ? ???????? ???? ?????? :lol:

?? ??? ??? ???? ? ??????? ?? ???????? ???? ???? (????????? ???????!). ?? ????????????? ???????? ???????? ??? ???, ???????? ? ??? ????? ???????? (??????).
????? ?? ?? ?? ?? ??? ??????... Big Grin

??????????? ??? ?? ??, ???? ???????? ????? Smile
[Image: pobednik.jpg]
Reply
?????? ?? ?????? ?????????? ??? ?????? ???????, ??? ?? ?????? ?? ?????? ?? ????????? ?? ???. ?? ??????? ?????:

1. ?? ????????? ??? ??? 4 ?????? ????? ?? ???????? ?? 10 ???? (???? ????-???????, ???????? ??). ??????? ??? ??????? ??? ? ????, ??? ????? ????? ?? ???????? ??????. ???? ????? ?? ????? ???? ????, ??? ?? ?????? ? ??????????. ?? ??????? ????? ? ??????? ?????? ????????. ????? ?? ?????, ? ?? ????? ?? ????? ??? ????.

2. ????? ????. ?????? ????? ?????. ???? ?? ?????????? ????? ???? ?? ???? ?? ????? ??? ?? ??????????. ?????? ?? ?????.

3. ??? ?????, ????? ??? ?? ?? ???????. ??? ??? ???? ?????? ???? ?????? ?? ??? ????? ????.

4. ???? ???? ?? ???? ????? ??? ?????? ???? ????? ???????, ? ? ??? ???? ????? ??????????.

5. ?????? ??? ???? ?? ?????? ??????? ???? ???? ????????? ?? ????????? ???????. ?? ?????? ???? ?????? (2004 ???.) ?? ????? ????????? ???? ?????????? ? ???? ?? ????? ??????? ???????????. ????? ???? ??? ??????? ?? ?????? ??????? ????, ???? ?? ???????? ????? ????? ????????? ?? ???????? ???? ?????? ?????.

6. ??? ??? ?????, ????? ?????? ?????, ??? ?? ?????? ???? ???????? ? ????.

7. ??????? ????????? ?? ????? ???????. ???????? ?? ???? ?? ???? ??????????.

8. ???? ????????? ?? ???? ???? ? ?????. ???? ??? 15 ?????? ? ???????? ?? ?? ???? ?????? ??? ?????? ??????.

?????? ?? ?? ?? ????? ???? ?????? ??? ???? ?? ????????, ??? ?? ???? ??? ????? ????. ??? ?????? ??????? ????, ??? ??? ????? ??????? ? ???? ??????. ?????? ?????? ? ?????? ???? ??? ????. ????????? ???? ?? ??????? ?? ????? ???? ???????? ???? ??? ??? ????? ??????.
Reply
Dobio sam letos 20-ak kom.iz Hamburga,mnogo dobro pivo,keramicki cep...
Reply
"?????? ?? ?? ?? ????? ???? ?????? ??? ???? ?? ????????, ??? ?? ???? ??? ????? ????. ??? ?????? ??????? ????, ??? ??? ????? ??????? ? ???? ??????. ?????? ?????? ? ?????? ???? ??? ????. ????????? ???? ?? ??????? ?? ????? ???? ???????? ???? ??? ??? ????? ??????"

:lol: :o

A ja mislio da ja pijem.... bas ti dobro pristaje pseudonim namigivanje ;pivo
Reply
A alkohol?
Kako stoje piva?Ja u poslednje vreme pijem Lav(tamanim) i Tuborg.
Reply
nego jel i vas uvek ali bas uvek boli glava kad popijete malo vise heinekena!!! Mene uvek!! Jebem ga!
Reply
Quote:A alkohol?
Kako stoje piva?Ja u poslednje vreme pijem Lav(tamanim) i Tuborg.

????
??? ?? ?????, ????? ?? "???????"? Big Grin
???? ?? ???? ????, ??????? ???????? ???? ????????.
????? ??, ?????? ? ???????????. Smile
??????? ?? ?????? ???? ?????????? ???? ???? ?? ???? ?? ????? ?? ??????? ????.
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Quote:??????? ?? ?????? ???? ?????????? ???? ???? ?? ???? ?? ????? ?? ??????? ????.

+ ??????? ????, ??? ??? Smile

Quote:nego jel i vas uvek ali bas uvek boli glava kad popijete malo vise heinekena!!! Mene uvek!! Jebem ga!

?? ?? ??? ????????? ?? ???? ?? ?? "?????" ?? ???????? ?? ?????????.?? ???????? ?? ??????? ? ??????????? ??? ??? ???????, ? ??? ??? ??? ?? ???????? ? ????? ????

;pivo
img]http://sigs.xs.to/sigs/04472/forzasr.gif[/img]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: