Threads: 3
Da preporucim odlicnu smesu za ubijanje pojma.
BAVARIA + JEGER e onda da vas vidim!!!
1.Limit zavisi od raspolozenja,nekad znabiti dosta 4komada a nekada nista od 12-13.
Pre tri vikenda sam otisao na party oko 21,a u hitnoj sam bio oko 22:30,prvo sam tri LASKA na brzaka(bio sam zedan),onda casa DJUS+VOTKA,dve case crnog vina,e onda na CETIRI PUTA FLASA MOSTARSKOG BELOG(nikad vise ovo vino ja ne pijem najgore),i hitna majka,dobio dve infuzije i normala sutradan nista ne boli!!!
2.BAVARIA,STELLA.
3.Slabo kad idem do kraja vecinom kada uhvati prekidam!
4.HAHAHA.Nikad!
5.Samo ako je potreba nekom da pomognem,nikad ja ne zapocinjem!
6.Kad sam pijan boli me kita za sve,a kad nisam onda gledam zasto bih se tukao,ako nije neki EXTRA razlog!
#1041;удимо људи иако смо СРБИ
Necu ni ja po redu.
Moje pivo
Nema nista lepse, nesto poput PILSA, ali bolje.
Vec par godina nista drugo ni nepijem, jedino kad ga nestane po klubovima i kafanama, ili kad nemam dovoljno $$
Kolicina, e ja se stvarno vama divim, ali ja nemogu da brojim posle negde 5,6. Nije da sam pijan, pa da se nesecam, ali nisam seo, i drmo crtice. Sto se tice tuca, da priznam ni nesecam se kad je zadnja bila, ali i kad su bile nisam zapocinjao, uglavnom neko od ortaka, ili (vecinom) druga strana. Sigurno mi bolje ide kad popijem koju, onda me nezanima nista. Ali ko sto rekoh... davno je to bilo
Da ja postavim sedmo pitanje:
Sta ste to sve pili odjednom, mislim ono mesanje..
Na svadbi ortaka, udarili po pivu, pa viski(kola), onda rakija, sampanjac, vino, pa kafa i da bude gore, donose nam jos kolace...kad se tad nisam ispovracao necu vise nikad.
CeDO najbolje i jeste ALKOHOL I KOLACI ali ko moze.
Ja ne mogu.
A sto se tice mesanja evo navedoh ti:
Quote:Pre tri vikenda sam otisao na party oko 21,a u hitnoj sam bio oko 22:30,prvo sam tri LASKA na brzaka(bio sam zedan),onda casa DJUS+VOTKA,dve case crnog vina,e onda na CETIRI PUTA FLASA MOSTARSKOG BELOG(nikad vise ovo vino ja ne pijem najgore),i hitna majka,dobio dve infuzije i normala sutradan nista ne boli!!!
To nije previse ali ubitacno.
Popio sam pre mozda dva meseca 11 malih i normala jeste da mi je malo bilo muka i povratio sm,ali nista ne boli samo san hvata.
#1041;удимо људи иако смо СРБИ
Threads: 4
Quote:CeDO najbolje i jeste ALKOHOL I KOLACI ali ko moze.
Ja ne mogu.
A sto se tice mesanja evo navedoh ti:
Modrichha Wrote:Pre tri vikenda sam otisao na party oko 21,a u hitnoj sam bio oko 22:30,prvo sam tri LASKA na brzaka(bio sam zedan),onda casa DJUS+VOTKA,dve case crnog vina,e onda na CETIRI PUTA FLASA MOSTARSKOG BELOG(nikad vise ovo vino ja ne pijem najgore),i hitna majka,dobio dve infuzije i normala sutradan nista ne boli!!!
To nije previse ali ubitacno.
Popio sam pre mozda dva meseca 11 malih i normala jeste da mi je malo bilo muka i povratio sm,ali nista ne boli samo san hvata. I ne povracao kad si sve ovo izmesao!! :rofl Takvi kao ti se uvek zale sutradan da su sjebani! :flasa
Probaj jednom da pijes samo jednu vrstu pica, mozda neces ici po "klopu" u hitnu!
DA VODIŠ DESET NULA, KU**C BI SE PESMA ČULA FEDERACIJO!!!
E sto je jos cudnije, nisam povratio, vec sa svadne osli u neki klub.
A to je bilo jednom. Uglavnom samo udaram po CrownLageru.
Bas je jedan cigan dosao u Melburn pre jedno mesec dva, vidim ga u klubu i pridjem mu (jer je imao majcu Zvezda Srbija Nikad Jugoslavija) i raspricasmo se o cemu nego o zvezdi. Pokusao sam da ga navucem na to pivo, ali jebiga vec se navikao na neko drugo.
Threads: 8
Cedo Crown Lager je odlicno pivo.
Threads: 22
Uglavnom Jelen i Hajneken,idem do faze dok me ne uhvati,nikakva dodatna sredstva,uglavnom sam opusten,i pevam-izgubim se!
Threads: 2
Konacno pravi Topic...Pa da krenem redom:
1.Zavisi od raspolozenja(i od alkohola)
2.Domaca-Jelen i crni Zoffmann;strana-Amstel i Guinness
3.Opet kao pod 1.
4.Samo kada se ima pri ruci...
5.Opusteno...Ne volim likove koji su agresivni kad popiju
6.Kontra pitanje-Jel vozis bolje kad si pijan?Naravno da ne
P.S.Direktori RULES :flasa
Threads: 1
1.Moj limit varira lai tu je negde oko 8-11 piva sad kad smo slavili kraj godine u shkoli popio sam 12 piva i 1 crno vino i pola flashe neke vodke
2.Lashko,Nikshicko crno i irsko crno na tochenje shto sluzhe u onom pabu kod Londona
3.Kad pijem onda pijem do kraja :flasa
4.NE VARIM UOPSHTE!!!!!!!!!!!!!!!
5.KAd sam pijan padnem u komu
6.Strashno loshe
eka zhivi Zvezda
Nek se radja dan
Neka Svako dete mrzi Partizan
Mrzim Partizan
ja sam malo gori !
ja kad pijem pijem do kraja !
meni hvata posle trece ali pijem preko 10 piva ! a posle sve mesam !
kad varim , varim pre ali ako varim posle onda mozda bljuvam ! ali pre je super kombinacija!
nevolim da se bijem! kad pijem vise volim zajebanciju. ako se zakacim snekim to me nervira jer lose utice na mene u pijanom stanju. posle sam u qrcu
naravno da se losije bijem kad sam pijan. e sad ne znam na kakvo stanje mislis !
kad sam pijan meni se vise dize nego sto mi se mrsti ! namigivanje
posle svake pijanke uvek kazem da necu nikad vise piti ali eto mene opet sutra vece !
|