Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Da li KK krece koracima FK?!?!
Pa kada nema Godre!?Gde si Godra,bas smo lepo caskali?!!!! namigivanje
A,Lovac ce nas shvatiti a mod. ovog podforuma je nas ortak Tondza,koji nas i previse razume!!!!! :lol:
DH,gde si covek? Smile
Godra,vrati se kako bi topic ostao otvoren!! Sad
b]*Contro diffide e repressione lottiamo insieme*[/b]
Reply
Italijanski visokotirazni sprotski casopis objavio je jutros vest da se Inter nalazi u pregovorima sa Crvenom Zvezdom po pitanju "tehnicko-komercijalne saradnje", koja bi ukljucila mnogo velike i znacajne projekte u saradnji dva kluba.

http://www.sportskacentrala.com

e, ajde ako neko zna nesto vise o ovome, nek napise ili kad sam vec krenula svuda redom da se uclanjujem, da se uclanim i u SC. Smile
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Kao prvo, ja ovde nista ne shvatam licno, niti me vredja ako neko ima drugo misljenje. Zato Forum i postoji. Nismo deca pa da se jurimo po gradu zato sto je neko napisao nesto sto se nekome ne svidja.

Da se vratim na temu.

1. DS u upravi. To mi se uopste ne svidja jer sam cuo odakle nam lova i kako se stize do nje, a i kakve su sankcije ako se ne da lova. Izvor informacija krijem, kao sto i drugi kriju. Ja svoje principe imam. Ako sam pljuvao Grobare sto su im Dacic i Vukovic bili alfa i omega, ne mogu tek tako da zazmurim kada je nas klub u pitanju. Vesajte me, ali to mi se ne svidja i gotovo. Samo, 99% sam siguran da, ako se vlast promeni, mislim ako Ds ne bude vukao sve konce, izvori finansiranja ce nestati.

2. Budo, stvarno nisam upoznat, objasni mi kako je obnovljen omladinski pogon KK CZ. Ne zezam, stvarno nisam cuo. Znam da je dovedeno dosta talentovanih klinaca, ali gde oni igraju, da li treniraju sa prvim timom? Kakva je situacija kod pionira, kadeta, juniora?

3. Dzajic. Da li ste vi zadovoljni radom i rezultatima FK CZ? Ako jeste, onda mogu da razumem vas stav "Dzaja i niko vise". Ja apsolutno nisam zadovoljan. Iza Dzaje vec godinama ne stoje uspesi. Svaka njemu cast, skupio ekipu i 91. osvojili titulu prvaka sveta. Posle toga - kanal. Da li je pravedan covek? Pa mislim ako je bio, a verujem da je bio, vise nije. A zasto? Da li je neko video njegovu vilu na Miloceru? Ako jeste, zasto onda kuka kako se nema para ni za cistacice. Zasto najpre kazni igrace sa po 1.000 evra + oduzimanje kapitenske trake Lalatovicu zato sto orgijaju za novu godinu, a potom im sve oprosti? Kakvi su to arsini? Pa tu se gubi autoritet. A sto se tice pravednosti, moze i da vam objasni kolika je bila provizija za angazman Jestrovica u Bastiju.

E sad da ne bude da samo ja ovde dajem neka objasnjenja, ajde se i vi potrudite da odgovorite sta to Dzaja radi da vrati klub na stare staze i sta je to on uradio a nije mogao niko drugi sem njega. Ja uvazavam vase stavove, ali nigde ne vidim vasu odbranu stavova.

Pozdrav svima koliko vas ima.
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]

[Image: banner.jpg]
Reply
?? ??? ????, ?? ???...
??? ?? ?? ?????? ???? ?? ?? ????? ?????????? (?????? ?? ??? ?? ???? ?? ?? ??-??????...)

???? ?? ??? ???????? ??? ??? ???? ????? "??????? ???????", ? ? ????? ?? ??? ???? "??????" ????...

???????, ???? ???????? - ??? ?? ?????????!

??????? ????? ?????!!!

?.?. ? ??? ??? ?????? ??? ?? ????????????
???*??, ?? ?? ??? ? ?? ???????? ?? ????? ????????...

[Image: 2003_03_13_partizan.jpg]
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА
Reply
ma sto se tiche FK-a tu ne treba vise trositi rechi...Dzaja po meni ima toliko propusta u vodjenju kluba da to vec postaje kritichno za ugled kluba...Moramo da menjamo i to je to...

Sto se tiche KK jeste sve sad ok i sad lichimo na klub...ali zasto uprava ne zeli da pravi jaku Zvezdu i ako npr. ne daj Boze sledece sezone ne budemo igrali u Euroligi, mi nista necemo izgubiti ako dovedemom igrache kalibra Eurolige a ako ne igramo u njoj samo smo u plusu,dobicemo kvalitet a i uigranost za onu tamo sezonu kad ne moze da izostane euroliga ako je tim sastavljen od igracha koji zasluzuju da je igraju....

to bi bilo to....

p0zDrAv!
Reply
Godra,a sta bese sa argumentima za Pixija!?
1. Nigde nisam videla da pominjes da si siguran u te ljude od kojih si "cuo" za DS,i na koji nacin prikupljaju lovu ili sta vec...Ja ljudima od kojih nesto i "cujem" bezrezervno verujem,a ti???Drugo,dok Zvezda ima i daje dobre rezultate meni ne smetaju oni koji je vode...tako da mi ni omladina DS-a ne smeta!A,i zasto bi?
2. Zaista su uradili mnogo toga i za mladje,tako da su i njima treninzi odlicni i jako dobro ih usmeravaju!
3.Pa ko ce da ima ako ne Dzaja!Pa i zasluzio je a i igrao je!Kako mozes da pominjes njegovu vilu,pa nije on karijeru gradio kako bi imao sto vise klikera,nego love!!!?Sto je i normalno!
Pozdrav!
Reply
Ja sam ti naveo neke argumente i za Piksija i za Dzaju, ti meni nijedan. Ne kazem ja da Dzaja ne treba da ima, nego da treba malo da se otvori da vrati klub na mesto koje mu i pripada.

Za tog tipa koji mi je rekao za DS sam uveren da je u pravu. Malo je ljudi kojima ja u potpunosti verujem.

Necemo se sloziti oko uprave KK CZ tako da necu dalje da drvim oko toga.

Drugo,dok Zvezda ima i daje dobre rezultate meni ne smetaju oni koji je vode...

U redu, ali zasto tako ne mislis i za FK CZ?

Reply
Godra,zamisli da tebi kao coveku koji ima lovu(i koji je tu lovu ZARADIO sopstvenim radom i odricanjem),prilaze i gudromani i alkosi i kurve i oni koji imaju i oni koji bi zeleli da ti "otmu" i obogate se na tvoj "racun", i stalno nesto traze i izvoljevaju-bi li im ti dao???Zasto da Dzaja otvara svoj novcanik?On je stvarno malo ulagao u Zvezdu,pa jos treba i da svoj novcanik otvori-gde je tu logika?Lako je biti predsednik kada svi hoce da uloze u tebe i kada je demokratija pobedila!A,sta je bilo sa Zvezdom tokom sankcija,ratova,i drugih nemastina?Ko je tada vodio Zvezdu-pa Dzaja naravno!!!!Gde je tada bio Pixi?igrao je za svoje dupe!(sto mu i ne zameram coveku,svaka njemu cast)!
Jel' ti zaista mislis da je Zvezda bila toliko bogata,pa da Dzaja radi i ono sto treba i ne treba!!!?? Sad

A,smatram da i FK vode o.k. ljudi!
Reply
Nisi me shvatila.

Ne da daje pare ko zna kome, nego da ulozi da klub postane jak. Ne mora on svoje pare da da. Tu su pare od Dekija Stankovica, Bunje, Drulica, Acimovica... Pa gde su te pare?! Hoces da kazes da se potrosilo na pripreme i baba sere, pazi da nije. Zna Dzaja da otvori novcanik da se plate gostovanja, avioni za navijace, ali on tako pravi ekipu od navijaca koja ce da ga stiti i kad vuce lose poteze. Tako se stvaraju agenti. Sama si rekla, uprava KK ti je dobra, nije bitno ko je u njoj vazno je da pobedjujemo. Ako tako mislis, zasto se onda to ne izvede i u FK?!

I nije ti na mestu pitanje gde je bio Piksi za vreme ratova i sl. Fudbalski hleb se preko zaradjuje, ne ovde. Ko god je iole normalan otisao je preko da zaradi neku kintu. Svi sem Micica.

A Zvezda je mnogo vise zaradila od prodaje ovih igraca koje sam ti nabrojao za razliku od PArtizana koji i dalje zivi od prodaje Kezmana. A kada je Kezman prodat...

Iza Dzaje vise ne stoje rezultati, to ne mozes da poreknes. JA vidim da cemo i u narednom periodu biti drugi, a iskljucivi krivci sede u upravi. On ako ima obraza, a verujem da ima, vec sledece sezone ako bude ista kao i ova, otici ce sam. A onda cemo da vidimo da li Zvezda moze bez njega ili ne.

Pozdrav

Reply
Smederevo 19.mart.2003.

Sartid-Crvena Zvezda 0:0

samo da postavim pitanje ljudima koji smatraju da nam FK vode dobri ljudi...tj. ne dobri ljudi nego ljudi sposobni da Zvezdu vrate na staze uspeha...

dokle?!?!?!

Ili je mozda ovo uspeh pa cemo sledece sezone da igramo u intertoto kupu i to ako nam sreca ne okrene ledja protiv Mogrena,Zeleznika...

p0zDrAv!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)