![]() |
Da li KK krece koracima FK?!?! - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: Da li KK krece koracima FK?!?! (/showthread.php?tid=66) |
Da li KK krece koracima FK?!?! - capocrimi - 03-17-2003 "???? ???? ?? ? ??????? ?????? ?? ??????? ?????? ?????????? ?????, ??????????? ?????? ?? ???? ?? ???? ????? ?? ?????? ???? ??????. ?? ?????? ?? ????? ????????? ???????????? ?????" Ovo je Zmago izjavio.... Dok sam ovo chitao mogu vam reci da mi je kroz glavu prosla misao kako su nam i Dzaja i ekipa iz FK prichali istu prichu kako treba da se oslanjamo na nase igrache koji su ponikli u Zvezdi i ostale price...pa se mi oslonili i vidi gde smo... Ne bih voleo da KK sada kada konacno lichi na ozbiljnu ekipu opet padne...i ne vidim razlog zasto bi se mi olako lisili usluga Ekezia i Pena, zarad nekih nasih klinaca koji bi ipak trebali da sede jednu-dve sezone na klupi da bi stekli rutinu i budu podrska sa klupe igrachima koji su iskusniji... Iskreno receno ja se bojim za KK, a vi? KK - Forever Ultras - 03-17-2003 Ajde malo da izigravam advokata KK-u. ![]() Koliko sam ja razumeo onaj njegov intervju za Blic, on je spomenuo da ce umnogome za sastav naredne sezone zavisiti od toga koje ce evropsko takmicenje igrati naredne sezone. napomenuo je da ce, ukoliko budemo igrali jako evropsko takmicenje, a odbio je da kaze koje, zadrzati Obinu i Pena. Inace, po carsiji se sve vise prica da ce Zvezda zbog posecenosti i napretka i rezultata (pobedila kod kuce i u gostima clanove EL - Makabi i Cibonu) igrati Euro League, sa Wild Card opcijom. Dakle, razumno je zadrzati ta dva igraa jos jednu sezonu a onda ih dobro uvaljati. ![]() Po meni, ![]() Oslanjanje na klince ne moze da se poredi sa FK, jer smo iz te nase skole izveli zadnjih nekoliko godina: Radmanovica, Vujanica, Koprivicu, Ticu... i druge. Reci mi takve igrace u fudbalskoj konkurenciji koje smo formirali u poslednjih nekoliko sezona? ne moze da se poredi. Jedva cekam veliko spremanje u FK, ali sve sto mogu da uradim to je da "mitingujem" ili debatujem u "skupstini", kao sto bi neki na sajtu umeli da kazu, zadovoljni i presrecni uspesima u FK. namigivanje poz, budimir Da li KK krece koracima FK?!?! - Teta Mila - 03-17-2003 KK,vode fenomenalni i mladi ljudi,tako da bojazan oko bilo kakvog stagniranja ili pada u igri i samom klubu ne bi trebalo da bude!Licno imam poverenje u njih i njihov rad! ![]() Da li KK krece koracima FK?!?! - Anonymous - 03-17-2003 Tacno. KK vode fenomenalni, mladi ljudi. Ambiciozni, poletni, odnosno sve u superlativima. A kako u FK se ne mozemo podiciti takvom situacijom, osobljem, cenim da bi smo mogli dovesti ovu osobu u FK, putem naprednog progresa. ![]() Mirko Talijan za predsednika Srpske Vlade, ovaj FK ![]() Da li KK krece koracima FK?!?! - Niski Delija - 03-17-2003 Capocrimi mislim da nisi bas najbolje razumeo Zmaga namigivanje Ma koliko on svima izgledao antipatican ipak covek zna da radi. Da li KK krece koracima FK?!?! - UrbanBaby - 03-17-2003 nisam rekla da fk ne bi mogao malo da se ugleda na kk. :o "mitingovanje" ![]() debata u "skupstini" ![]() ![]() Da li KK krece koracima FK?!?! - Godra - 03-18-2003 Oop, rucna :o Da li se to meni prividja ili ne? Mi se dobro posvadjali oko metoda nacina bojkota prema KK, a sada odjednom uprava KK je dobra?! Dobra je za sta? Da se uzmu pare za neka pojacanja? Obecaju nam zadrzavanje Skunija i Ekezie, i mi sad odmah vicemo "Bravo uprava!"? :zbunjen Ljudi, morate da znate da nama dosta ide na ruku sto je DS na vlasti i u vrhu kluba. Da toga nema ne bi bilo ni ovih uspeha. Svima nama je lepo sto je KK sasvim sada OK, ali cekajte pocetak sledece sezone. Daj Boze da Nesa Ilic ispuni obecanje i dovede bombasticna pojacanja. Ali sta ako ne dodje do toga? Mi ako izgubimo od groblja najverovatnije ne idemo u GY ligu. Ako ne postanemo prvaci ni u Evroligu, tako da nam ostaju oni sosonski kupovi Fiba ili neki podunavski. I sta onda, uprava vise nema ambicija? Onda i dalje ostajemo kanal. Meni se ta izjava uopste ne svidja. Ja vam kazem da poraz protiv FMP-a moze dosta da nam odmogne, a vi sami razmislite ko je kriv zbog toga, uprava ili navijaci. Da uprava nije zasrala ne bi bilo bojkota, Zvezda bi verovatno pobedila (znaci ne 100%). Osigurano bi bilo trece mesto i GY liga sa Partizanom i FMp-om u istom takmicenju. Samim tim i jacanje tima za borbu sa pomenutim klubovima. Ovako, veliko je pitanje sta ce biti. Ili ce tu biti nekih drugih igara, vansportskih :zbunjen Ali da odgovorim CapoCrimiju, KK je bar nesto ucino na marketingu i popularizaciji kluba, za razliku od FK. Da li KK krece koracima FK?!?! - capocrimi - 03-18-2003 Hm...pa vidite sta je meni stvorilo strah, to sto kad gledam tekmu izadje Skuni nas napad izgleda ovako lopta se krece levo desno levo desno onda Jeretin uzme i sutira sa sto metara jer niko nema ideju i napadi nam izgledaju smesno...A Zmago i Trifunovic su izjavili kako im je drago sto u timu imaju igraca poput Jeretina koji sme da preuzme odgovornost, svaka chast Jeretinu ali meni se chini da smo mi od gotovog pravili veresiju ove sezone bas upravo zbog njega, dechko zeli da bude lider ekipe i u toj silnoj zelji pravi nedopustive greske, nerezonski sutevi, greske u dodavanju.... Sve vise me podseca na Rakocevica ![]() A centri su :boks...samo Obina igra standardno, Tica se trudi ali ipak po meni nema jos uvek chvstinu kakvu centri treba da imaju, iako vec dosta ima prvoligaski utakmica...i opet ista pricha kad izadje Obina skok je slabiji..... e zbog toga mi je frka.... p0zDrAv! :indijanac Ma ziveo FK... - Forever Ultras - 03-18-2003 Ovo gore iznad Godre, gde se pominje smutnja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ajde sada malo o meni kao dezurnom smutljivcu. ![]() Ako je problem u tome sto neko kritikuje a ne predlaze resenja, hajde da probam i tocuda da uradim, kako bi se na tu pecalicu zakacio. ![]() Osim tog imena, treba pogledati ostale klubove kod nas i videti kako rade njihovi menadzmenti. Ima tu pozitivnih primera. Pogledajte Zeleznik i njegov postepeni pomak prethodnih godina napred. Sada smo u situaciji da ozbiljno razmisljamo kada igramo sa njima, ko ima kvalitetniji sastav. Niko nas nije tukao po usima da im pustamo Markoskog koji kasnije postaje najbolji igrac srednjeg reda ![]() Kada je rec o marketingu, tu cu preskociti, to svi znamo i nema potrebe da skacem svima po ganglijama, jer smo svi svesni da Avramovic mora da ide. To je katastrofa, najblaze receno. Sa druge strane, mogli bi da se malo ugledamo na KK i da probamo i sa nekim iz inostranstva. Sto da ne. Eto, ja sam pokusao da budem konstruktivan, ![]() poz, budimir Da li KK krece koracima FK?!?! - Godra - 03-18-2003 Ma samo Piksi moze da bude dostojna zamena Dzaji, niko vise, to je moje misljenje. CapoCrimi, Jeretin ce biti pravi sledece sezone. Videces. One situacije lopta levo-desno, nema resenja, pa to se cesto desava i kad je Pen u igri. Samo da nam tim ne zavisi od toga koji cemo evropski kup da igramo. U tom slucaju jedan neplanirani poraz i zbogom. A da li vam je cudno sto se derbi igra u poslednjem kolu? Meni malo tu smrdi... |