Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sta igrate?
GTA-San Andreas do jaja igra!!!
Reply
GTA-SA odlican,mada sam ja izgubio vid na Medal of Honor,svi delovi.
Bole probaj "Manhunt",isto iz Rockstar-ove radionice.
Reply
Quote:GTA-SA odlican,mada sam ja izgubio vid na Medal of Honor,svi delovi.
Bole probaj "Manhunt",isto iz Rockstar-ove radionice.

Jel to oreginal naziv da odem da je kupim?
Reply
Ako niste igrali igricu po imenu MAFIA , grdno ste se zajebali.Radnja se odvija u USA 1934 god.Ti od vozaca taxija postajes clan mafije i obavljas razne prljave poslove.Grafika je mocna a takodje treba i malo mozga.
A VECNU SLAVU, ZA POBEDU...
Reply
da da, mafija opasna igrica. Jel ima to nastavke? Nesto sam nacuo, ali nisam siguran.
Reply
Nastavka jos nije bilo...ali spominje se uveliko.Mada,bolje da malo sacekaju jer sam zaglavio negde pri kraju igrice.
Reply
recu ti ja kakav je kraj (ako hoces?) da se ne smaras da prelazis, ja je jos ljetos zavrsio namigivanje .
Reply
U jebo te, jedva odolevam da te ne upitam kako zavrsava, ali ipak necu.Nego kad si je vec presao, secas li se mozda na koji si nacin poubijao onu bandu u unutrasnjem parkingu(na 3 nivoa)?
Reply
Zovnuo je Mladica u pomoc i zacas gotovo .... :finger
[Image: 35c0qqq.gif]
Reply
Quote:Zovnuo je Mladica u pomoc i zacas gotovo .... :finger
Smile

Quote:U jebo te, jedva odolevam da te ne upitam kako zavrsava, ali ipak necu.Nego kad si je vec presao, secas li se mozda na koji si nacin poubijao onu bandu u unutrasnjem parkingu(na 3 nivoa)?
Ako je u pitanju onaj dio kada moras da pokupis neki kamioncic sa kanadskim viskijem, onda brate nema tu sta da ti pomognem, rokaj snimaj rokaj snimaj. A ako ih ti porokas pa onda ne znas sta dalje da radis (posto je to bio slucaj sa mnom), kamion sa viskijem ti je na 3 spratu te garaze (ti vjerovatno ocekujes bas kamion, kao sto sam ja ocekivao, a u pitanju je neko malo sranje kao pikap. Zato ga i nisam mogao naci).........

usput TAXISTA GINE NA KRAJU :rofl: .......morao sam, bilo je jace od mene.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: