12-27-2004, 03:46 PM
Evo dosta topica smo "apsolvirali",ali nismo uopste diskutovali o igrama.Ja slabo stojim,do pre 2 meseca nisam imao nijednu,sada uglavnom igram FM 2005 i Underground...A vi?
Sta igrate?
|
12-27-2004, 03:46 PM
Evo dosta topica smo "apsolvirali",ali nismo uopste diskutovali o igrama.Ja slabo stojim,do pre 2 meseca nisam imao nijednu,sada uglavnom igram FM 2005 i Underground...A vi?
12-27-2004, 04:09 PM
Za ovih 7 godina na PC presao sam puno igrica. Na commodore sam igrao dosta Ghosts 'n goblins
![]() Na PC po meni najbolje: Commandos sva tri dela, Dungeon siege, red alert, age of mythology, max payne, desperados, robin hood i jos mnoge neke, ali bih izdvojio diablo 2 lord of destruction to sam igrao bas dugo i imam dobrih likova u nightmare/hell modu. Ponekad je upalim, umrezim racunare i pozovem ortaka..
12-27-2004, 06:29 PM
Quote:Ponekad je upalim, umrezim racunare i pozovem ortaka..Toooooo majstore :ruke Mada ja vi
12-27-2004, 07:28 PM
Trenutno igram Star Wars: Knights of The Old Republic, a pre toga sam igrao ubedljivo najbolju simulaciju fudbala ISS Pro Evolution - Winning Eleven(nazalost na PCu)...
A u planu je da se iskoristi besplatni 1Mbps besplatni internet na univerzitetu, te da igramo CounterStrike odelenje protiv odelenja ;pljuga ...
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
12-28-2004, 07:54 AM
Na svom kompu imam CM 03/04 i neke sitne igrice dobijene preko downloada sa neta. S obzirom da imam p2, novije igrice retko mogu pokrenuti, ali desava se. Pokrenuo sam Laru Kroft i jos dve-tri. Medjutim, ne mogu naci nigde FIFA 2001, a to jedino mogu pokrenuti sto se tice fudbala.
![]()
12-28-2004, 09:10 AM
5 najboljih igrica po meni:
1.Manager - sve verzije 2.Max Payne 3.Ghost recon 4.NBA live - dok sam bio mladji 5.counter strike - klasika
amo dve stvari su vecne: kosmos i Crvena Zvezda
mada za kosmos bas i nisam siguran...
12-28-2004, 09:16 AM
Quote:Na svom kompu imam CM 03/04 i neke sitne igrice dobijene preko downloada sa neta. S obzirom da imam p2, novije igrice retko mogu pokrenuti, ali desava se. Pokrenuo sam Laru Kroft i jos dve-tri. Medjutim, ne mogu naci nigde FIFA 2001, a to jedino mogu pokrenuti sto se tice fudbala. Ma kompjuteri su ti cudo. Svake godine moram da menjam po par stvari, da bih mogao da igram najnovije igre. I to nemam jos uvek vrhunsku masinu, nego bas da mogu da igram, a da ne secka. Ima zabavne flash games igrice na netu. Samo pazi, ima spy ware i slicna sranja te web strane. Imam divx player. Pa uzivam uz dobre filmove uglavnom. A igrice, sid meyers pirates i gangland.
12-28-2004, 09:56 AM
???????! ?????? ??? ???????? ?? ???? ???? `92-3 ????? ?? ??? ???? ??????? ?????? ???? ??? ??????? ????
???????!!!
12-28-2004, 10:43 PM
???... ????? ??? ????? ??? ?? ?? ???? ??? ???? ?????...
![]() ????????: Commandos, Desperados, Age of Empires II, Stronghold, Tropico: Paradise Island... ? ?? ???????... ?? ?? ? ?????? Championship Manager... ![]()
12-29-2004, 09:51 AM
http://www.mousebreaker.com/games/blazingsquad/play.php
Solidno uradjena shoot em up flash igra. Bolja od vecine flas igrica. |
« Next Oldest | Next Newest »
|