10-04-2005, 10:52 AM
Tromse is on the end of the world pfff and very cold!
Very good draw, cant wait for bassel away and Rome home ;pljuga
nschede-Beograd 1629km
Zreb za UEFA cup
|
10-04-2005, 10:52 AM
Tromse is on the end of the world pfff and very cold!
nschede-Beograd 1629km
10-04-2005, 10:53 AM
Ma sta vam je ljudi, nije uopste lose
![]() Sa Romom spektakl :ruke.... fantasticno, odusevljen sam, kakva ce to biti tekma... ;pivo Sve u svemu moglo je i bolje i gorem ali nije ni ovako lose ![]()
fudbalu je najvaznija jedna stvar, a to su sledece dve... red, rad i disciplina!
10-04-2005, 10:55 AM
Evo shta je po meni realno...
CZ-Strazbur 1 Tromzo- CZ X CZ- Roma 1 Bazel- CZ 1X Idemo dalje kao treci ili drugi...
10-04-2005, 11:07 AM
10-04-2005, 11:08 AM
10-04-2005, 11:17 AM
Zreb moze se rci ako ne odlican,onda dosta solidan od ove cetiri utakmice ocekujem barem 3 pobjede.
1.kolo smo slobodni 2.kolo kuci sa Strazburom,jeste da su Francuzi i da su odvalili gak-a u kvalifikacijama ali realno kvalitet vrlo slab 3.kolo sa Tromsom u gostima rival slabog rejtinga,ali ako se uzme u obzir zima koja vlada u norveskoj pogotovo u novembru mislim da cemo biti zadovoljni i remijem. 4.kolo derbi sa Romom na Marakani koja ce sigurno doci sa drugim sastav jer italijanima uefa kup nije toliko vazan,dakle u grotlu marakane pada i roma. 5.kolo gostovanje Baselu sto ce bit kao da igramo kuci,odnos navijaca bice barem 60:40 ili 70:30 u nasu korist,jer ce pohrilt nasi ljudi iz cijele svajcarske i austrije da gledaju Zvezdu u odlucujucoj utakmici za plasman.Dakle i ovdje pobjeda Mislim da nam prolece u Evropi ne gine!!!
10-04-2005, 11:41 AM
Doslo je do promene u rasporedu utakmica, umesto Strazbura kod kuce igramo sa Bazelom!!!
Tako javlja SOS!
b]Zvezda je šampion, sve je gotovo!
Na severu slavlje, sada je počelo![/b]
10-04-2005, 11:44 AM
Ja sam lepo napisao u navijackom ali i u sporskom smislu!!!
Znaci mislio sam 50-50,navijacki ![]() Tako da i kada bismo izvukli Tikvu igrali bi u Beogradu a ne u Izraelu. Quote:COFI Wrote:AZ,PAOK,Grashopesrs,TikvaNajaca kombinacija i u navijackom i u sportskom smilslu.
A NAMA I U NAMA ZVEZDO ZIVIS TI!!!
10-04-2005, 11:49 AM
Quote:???? ????? ?? ? ????? ???? ???? ????????, ? ? ?????? ??, 3. ???????? ???? ??????? ?????????, ???????? ??????????? ????????, ????? ??????, ? ?????? ???? ?????? ?????? 24. ???????? ??????? ????????? ??????, ??? ? ???????? ???? ???????? ????? ????. ? ????????? ????, ?????? ?????? ?? ???? ???? ?????????? ?????????. ??????? ? ???? ????????? ?? ???????? ??? ????????????? ?????. Na zalost nista od gostovanja u Svajcarskoj...
vezda, Srbija, nikad jugoslavija
10-04-2005, 11:49 AM
Prezadovoljan sam zrebom!!Konacno jedan pravi spektakl na Marakani i to u okviru lige UEFA!Sa svima ostalima mozemo da igramo i uzmemo bodove.Dosta dobra grupa.Steta sto su promenili domacinstvo Bazel za Strazbur s'obzirom da bi u Svici imali veliku podrsku!
|
« Next Oldest | Next Newest »
|