Delije
Zreb za UEFA cup - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: Zreb za UEFA cup (/showthread.php?tid=833)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8

Zreb za UEFA cup - Milos_cz - 09-30-2005

Red bi bio da se razmene misljenja oko toga ko nam odgovara, a ko ne, pre zreba, da znamo za koga da "navijamo" u utorak. Evo sesira:

Pot 1:

* CSKA Moskva [RUS]
* AS Roma [ITA]
* Stuttgart [GER]
* AZ Alkmaar [NED]
* Monaco [FRA]
* Hertha Berlin [GER]
* Lokomotiv Moskva [RUS]
* Beskitas [TUR]

Pot 2:

* RC Lens [FRA]
* Sevilla [ESP]
* Olympique Marseille [FRA]
* PAOK Saloniki [GRE]
* Slavia Prague [CZE]
* FC Basel [SUI]
* Middlesbrough [ENG]
* Espanyol [ESP]

Pot 3:

* Palermo [ITA]
* Shakhtar Donetsk [UKR]
* Heerenveen [NED]
* Dnipro [UKR]
* HSV [GER]
* Red Star Belgrade [SGC]
* Bolton Wanderers [ENG]
* Sampdoria [ITA]

Pot 4:

* CSKA Sofia [BUL]
* Steaua Bucharest [ROM]
* Brondby [DEN]
* Grasshoppers [SUI]
* Zenit SPb [RUS]
* Levski Sofia [BUL]
* RC Strasbourg [FRA]
* Stade Rennais [FRA]

Pot 5:

* Halmstad [SWE]
* Vitoria Guimaraes [PRT]
* Litex Lovech [BUL]
* Viking Stavanger [NOR]
* Dinamo Bucharest [ROM]
* Rapid Bucharest [ROM]
* Maccabi Petah-Tikva [ISR]
* Tromso [NOR]

Zreb za UEFA cup - Hisi - 09-30-2005

Po meni idealna grupa bi bila:

Monako, PAOK (Espanjol), CZ, Grashopers, Rapid Bukurest

Zreb za UEFA cup - NightMare - 09-30-2005

Ako bi se igralo po proslogodisnjem rasporedu, to izgleda ovako :

Prvi mec crveno-beli odigrace 3.novembra na praznoj

Zreb za UEFA cup - nikola82 - 09-30-2005

Idealno bi bilo

1)Studgart
2)Paok
3)Graskopers
4)Tikva

Zreb za UEFA cup - slawisha - 09-30-2005

Po meni najvazniji je taj prvi mec koji igramo pred praznim tribinama protiv ekipe iz sesira 4! Ako bi to dobili,jednom nogom bismo bili medju 3! Stoga ja se nadam da iz sesira 4 dobijemo sto lakseg rivala,a to su Grashopers i Brondbi,po meni su oni zreli da padnu i pred praznom Marom! Nikako ne bih Zenit!
Zatim idemo nekom od ovih fenjerasa,i tu bi jedino trebalo izbeci Dinamo Buk.,najbolje bi bilo Viking,ili Halmstad!
Onda dolazi neko od ovih iz prvog,gde bi trebali da overimo plasman dalje,jer cenim da iz prva dva kola bi trebalo da imamo minimum 4 boda! Mislim da u tom slucaju i remijem u ovom mecu sa ekipm iz 1. sesira prolazimo,stoga je manje vise svejedno ko ce doci,jer sa svima mozemo odigrati bar nereseno ovde! Dobro zvuci Roma,napalila bi navijace,a oni nisu nesto napaljeni na Evropu!
I onda idemo ekipi iz sesira 2,do tada bi vec trebalo da imamo dovoljno bodova,jer u ovom mecu ne treba ocekivati previse,moracemo da se osiguramo pre njega! Najlakse zvuci PAOK!
Znaci ,po meni -Roma,PAOK,Grashopers,Viking!

Zreb za UEFA cup - Mikelandjelo - 09-30-2005

Voleo bih Monaco, PAOK, Tromso i Grasshoppers.
Dodu

Zreb za UEFA cup - Djape_BBrdo - 09-30-2005

Znaci samo da izvucemo iz 4. grupe Grashopers,jer je to prva tekma,i sve ce posle ici samo svojim tokom Big Grin .Jer ipak je sve pocelo sa Grashopersom namigivanje .

Zreb za UEFA cup - Niski Delija - 10-01-2005

Sevilja, Lens, Grashopers i Tromzo sa sportske strane, a sa navijacke ima dosta atraktivnih protivnika, a mozemo i ove tikve da izvucemo :finger

Zreb za UEFA cup - ZeNgA - 10-01-2005

Mislim da bi nam najbolje legla sledeca grupa:AZ,Basel,Levski,Tikva.Mislim da bi najvise iscekivao ovu utakmicu sa Baselom,jer bi bila poslednja u grupi i vjerovatno bi nam direktno odlucivala plasman,a poznato je koliko nasih ljudi ima u Svajcarskoj i Austriji,pa mozete misliti koliko bi imali navijaca.Ako se se samo secate utakmice Jugoslavija-Svajcarska u kvalifikacijama za sp 2002 kad je bilo bas na baselovom stadionu vise nasih nego njihovih navijaca,pa se sa tribina samo culo Srbija,Srbija.Ovim bi se vjerovatno nadomjestio i hendikep sto prvu utakmicu na marakani igramo pred praznim tribinama.

Zreb za UEFA cup - COFI - 10-01-2005

AZ,PAOK,Grashopesrs,TikvaNajaca kombinacija i u navijackom i u sportskom smilslu.