02-20-2005, 03:35 PM
Godinama crveno-beli dres nosili su i mnogi stranci. U fudbalu Belodedic (Rumunija), Adilson, Vilson i Giba (Brazil), u ko
![[Image: 35c0qqq.gif]](http://i47.tinypic.com/35c0qqq.gif)
Stranci u Zvezdi
|
02-20-2005, 03:35 PM
Godinama crveno-beli dres nosili su i mnogi stranci. U fudbalu Belodedic (Rumunija), Adilson, Vilson i Giba (Brazil), u ko
![]()
02-20-2005, 03:57 PM
Belodedic je Srbin namigivanje
![]()
S
02-20-2005, 04:48 PM
Meni je taj Moris bio gotivan.On je dosao u vreme kada nas je Muta vodio i secam se da smo bili zapali u neku krizu,poraz za porazom,a njega boli tuki,na svakoj tekmi po 25 poena.
![]()
02-20-2005, 06:08 PM
Nije ni meni bas po volji kad igra neki stranac a nas klinac sedi na klupi osim ako nije Toti
![]() A sto se tice fudbala koliko se secam Adilson je igrao protiv Mec-a a to mi je bila prva na Severu,a on je pored Perice bio najgotivniji lik u ekipi.On odradi neki potez a ceo Sever:''Aaadilsooon" Ali najvise je ostavio iza sebe Skuni Pen. Naravno Belodedica necu da svrstavam medju ove pacere.
02-20-2005, 08:59 PM
? ????????
(?? ?? ???? ?? ?? ????, ?????? ??) ;pljuga
02-20-2005, 09:05 PM
? ?????, ????????? ?? ????? (?????? ?? ?? ???? ????, ?? ?? ????? ?? ??????? ??????????? ???? ?? ?????? `96, ???? ?????? ??????)... ?? ??? ????... ???????? ?? ?? ?????? ??? ??? ????????.
????? ?? ?? ?? ?? ????? `98 ??? `99 ??? ???? ''????'' ???????? ???? ?? ????? ? ??????????!? ????? ?? ?? ?? ''???????'' ??????????, ? ??? ?? ?? ????? ? ???? (?????? ?????) ?? ?? ??, ???? ?? ???????, ???? ???????? ?????? ????? ??? ?? ????? ????????... ![]()
02-21-2005, 08:02 AM
???????? ??????? ??????? ?? ??? ?????.
?? ???? ????? ?????? ?????, ??? ?? ?? ????????? ????? ???????. ??????? ?? ?? ????? ??? ? ????? ????. ??? ?? ??????? ????, ??? ??????? ?? ???? ??????... ????? ???? ??? ?? ??? ? ?? ???? ????? ???????... ![]() ![]() ![]() ![]()
02-21-2005, 06:51 PM
Prva dvojica koji su igrali i to samo evropu su Charls(sad da li je Smit ne znam ja ga ovako pamtim) i Stjuart(valjda) ali on je brzo otisao...oni su tad bili atrakcija...
02-22-2005, 06:15 PM
??????? ????? ???????? ?? ??? ?????, ??? ?? ??? ???? ?`? ??? ? ???.? ??????? ??? ???? ?? ??????? ??????????? ?????, ????? 3 ????? ? ??????? ?????? ??????, ??? ??? ?? ??????? ? ??????? ?? ????..
????? ??? ?? ?????? ??? ?????? ??? ???....
img]http://sigs.xs.to/sigs/04472/forzasr.gif[/img]
02-23-2005, 02:07 AM
Quote:????? ??? ?? ?????? ??? ?????? ??? ???.... ??? ?? ?????? ?? ?????? ??????? ??????, ?? ??? ??????? ?? ???? ?? ????? ??-?... ![]() ?? ????? ? ?????...
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА |
« Next Oldest | Next Newest »
|