Delije
Stranci u Zvezdi - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Thread: Stranci u Zvezdi (/showthread.php?tid=646)

Pages: 1 2

Stranci u Zvezdi - Mikelandjelo - 02-20-2005

Godinama crveno-beli dres nosili su i mnogi stranci. U fudbalu Belodedic (Rumunija), Adilson, Vilson i Giba (Brazil), u ko

Stranci u Zvezdi - warsaw - 02-20-2005

Belodedic je Srbin namigivanje Big Grin ,ostali nisu bili bitni,barem Meni,taj fazon Brazilci,crnci, pored nasih mladih talenata koji odose u svet ostali Me NE ZANIMAJU,pogotovu OTPAD koji kupuju :zbunjen

Stranci u Zvezdi - Ђоле - 02-20-2005

Meni je taj Moris bio gotivan.On je dosao u vreme kada nas je Muta vodio i secam se da smo bili zapali u neku krizu,poraz za porazom,a njega boli tuki,na svakoj tekmi po 25 poena. Big Grin

Stranci u Zvezdi - Indjija - 02-20-2005

Nije ni meni bas po volji kad igra neki stranac a nas klinac sedi na klupi osim ako nije Toti Smile ,ali bio je fazon kad je u KK dosao onaj car Charls(???) njega sam gledao protiv Paok-a,moja prva tekma ''96.Zamalo da im zvekne 3 sa pola terena u zadnjoj sec.
A sto se tice fudbala koliko se secam Adilson je igrao protiv Mec-a a to mi je bila prva na Severu,a on je pored Perice bio najgotivniji lik u ekipi.On odradi neki potez a ceo Sever:''Aaadilsooon"
Ali najvise je ostavio iza sebe Skuni Pen.
Naravno Belodedica necu da svrstavam medju ove pacere.

Stranci u Zvezdi - Orthodox Serb - 02-20-2005

? ????????

(?? ?? ???? ?? ?? ????, ?????? ??) ;pljuga

Stranci u Zvezdi - Orthodox Serb - 02-20-2005

? ?????, ????????? ?? ????? (?????? ?? ?? ???? ????, ?? ?? ????? ?? ??????? ??????????? ???? ?? ?????? `96, ???? ?????? ??????)... ?? ??? ????... ???????? ?? ?? ?????? ??? ??? ????????.

????? ?? ?? ?? ?? ????? `98 ??? `99 ??? ???? ''????'' ???????? ???? ?? ????? ? ??????????!? ????? ?? ?? ?? ''???????'' ??????????, ? ??? ?? ?? ????? ? ???? (?????? ?????) ?? ?? ??, ???? ?? ???????, ???? ???????? ?????? ????? ??? ?? ????? ????????... Big Grin ?? ????????...

Stranci u Zvezdi - Бока - 02-21-2005

???????? ??????? ??????? ?? ??? ?????.

?? ???? ????? ?????? ?????, ??? ?? ?? ????????? ????? ???????.

??????? ?? ?? ????? ??? ? ????? ????.

??? ?? ??????? ????, ??? ??????? ?? ???? ??????... ????? ???? ??? ?? ??? ? ?? ???? ????? ???????...

Stranci u Zvezdi - Indjija - 02-21-2005

Prva dvojica koji su igrali i to samo evropu su Charls(sad da li je Smit ne znam ja ga ovako pamtim) i Stjuart(valjda) ali on je brzo otisao...oni su tad bili atrakcija...

Stranci u Zvezdi - Northern - 02-22-2005

??????? ????? ???????? ?? ??? ?????, ??? ?? ??? ???? ?`? ??? ? ???.? ??????? ??? ???? ?? ??????? ??????????? ?????, ????? 3 ????? ? ??????? ?????? ??????, ??? ??? ?? ??????? ? ??????? ?? ????..

????? ??? ?? ?????? ??? ?????? ??? ???....

Stranci u Zvezdi - Веља - 02-23-2005

Quote:????? ??? ?? ?????? ??? ?????? ??? ???....

??? ?? ?????? ?? ?????? ??????? ??????, ?? ??? ??????? ?? ???? ?? ????? ??-?... Sad :boks
?? ????? ? ?????...