Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stranci u Zvezdi
Godinama crveno-beli dres nosili su i mnogi stranci. U fudbalu Belodedic (Rumunija), Adilson, Vilson i Giba (Brazil), u ko
[Image: 35c0qqq.gif]
Reply
Belodedic je Srbin namigivanje Big Grin ,ostali nisu bili bitni,barem Meni,taj fazon Brazilci,crnci, pored nasih mladih talenata koji odose u svet ostali Me NE ZANIMAJU,pogotovu OTPAD koji kupuju :zbunjen
S
Reply
Meni je taj Moris bio gotivan.On je dosao u vreme kada nas je Muta vodio i secam se da smo bili zapali u neku krizu,poraz za porazom,a njega boli tuki,na svakoj tekmi po 25 poena. Big Grin
Reply
Nije ni meni bas po volji kad igra neki stranac a nas klinac sedi na klupi osim ako nije Toti Smile ,ali bio je fazon kad je u KK dosao onaj car Charls(???) njega sam gledao protiv Paok-a,moja prva tekma ''96.Zamalo da im zvekne 3 sa pola terena u zadnjoj sec.
A sto se tice fudbala koliko se secam Adilson je igrao protiv Mec-a a to mi je bila prva na Severu,a on je pored Perice bio najgotivniji lik u ekipi.On odradi neki potez a ceo Sever:''Aaadilsooon"
Ali najvise je ostavio iza sebe Skuni Pen.
Naravno Belodedica necu da svrstavam medju ove pacere.
Reply
? ????????

(?? ?? ???? ?? ?? ????, ?????? ??) ;pljuga
Reply
? ?????, ????????? ?? ????? (?????? ?? ?? ???? ????, ?? ?? ????? ?? ??????? ??????????? ???? ?? ?????? `96, ???? ?????? ??????)... ?? ??? ????... ???????? ?? ?? ?????? ??? ??? ????????.

????? ?? ?? ?? ?? ????? `98 ??? `99 ??? ???? ''????'' ???????? ???? ?? ????? ? ??????????!? ????? ?? ?? ?? ''???????'' ??????????, ? ??? ?? ?? ????? ? ???? (?????? ?????) ?? ?? ??, ???? ?? ???????, ???? ???????? ?????? ????? ??? ?? ????? ????????... Big Grin ?? ????????...
Reply
???????? ??????? ??????? ?? ??? ?????.

?? ???? ????? ?????? ?????, ??? ?? ?? ????????? ????? ???????.

??????? ?? ?? ????? ??? ? ????? ????.

??? ?? ??????? ????, ??? ??????? ?? ???? ??????... ????? ???? ??? ?? ??? ? ?? ???? ????? ???????...
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Reply
Prva dvojica koji su igrali i to samo evropu su Charls(sad da li je Smit ne znam ja ga ovako pamtim) i Stjuart(valjda) ali on je brzo otisao...oni su tad bili atrakcija...
Reply
??????? ????? ???????? ?? ??? ?????, ??? ?? ??? ???? ?`? ??? ? ???.? ??????? ??? ???? ?? ??????? ??????????? ?????, ????? 3 ????? ? ??????? ?????? ??????, ??? ??? ?? ??????? ? ??????? ?? ????..

????? ??? ?? ?????? ??? ?????? ??? ???....
img]http://sigs.xs.to/sigs/04472/forzasr.gif[/img]
Reply
Quote:????? ??? ?? ?????? ??? ?????? ??? ???....

??? ?? ?????? ?? ?????? ??????? ??????, ?? ??? ??????? ?? ???? ?? ????? ??-?... Sad :boks
?? ????? ? ?????...
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: