Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SREDA 11.5. 17h DERBI KUP
Ljudi su hapseni zbog ovog plakata...ova zemlja je pukla!

[Image: 0405_cz_par_kup_1.jpg]
Reply
Stvarno je tuzno kako svi znaju da kazu da je Irak okupiran zbog nafte, mi bombardovani zbog Monike Levinski i ne znam cega jos (naravno u svemu tome i ima manje ili vise istine), a NIKO sem navijaca nije kadar da razmisli bar malo sta se sada radi. Ne pratim bas mnogo nas TV, a i imam samo sat. RTS, ali pretpostavljam da im je derbi dosao kao kec na 11. I umesto da pricaju o gluposti u mojoj bivsoj osnovnoj, oni prebace lopticu na nekoga koga mogu svi lepo da mrze i u toj mrznji se ujedine, samo sto su umesto Srba ovaj put posluzili srpski ,,huligani". Mediji odrade svoje, u stilu CNNa, BBCa i ostalih sranja i super. Zaboravi se i Labus i sveznajuca budala Vuksa... Strasno. A svi vole da se prave pametni i kazu fudbaleri su glupi, a niko bar da se potrudi da shvati da taj televizor ne govori istinu i samo istinu. I svi kazu kao koliko su Ameri glupi sto veruju TVu, a MI??? :bes
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Reply
momci,zna li neko,kakva je situacija za sutra?
..opet traze Radovana brata,
al' zakucashe na pogreshna vrata...
Reply
A sta ce slika siptara na nasem sajtu :zbunjen

[Image: 7.jpg]
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]

[Image: banner.jpg]
Reply
Bojkotovali smo utakmicu, pa smo postavili slike od svake tribine (fali istok...), kao sto mozes videti na naslovnoj, radi se o sablasno praznim tribinama a ne o koreografiji, navijanju...
Reply
Mozda ne treba da pricamo na forumu sta cemo sutra.
Reply
Quote:Mozda ne treba da pricamo na forumu sta cemo sutra.

al moze onda neko ako sazna shat ce da se radi sutra da posalje pm!
Reply
U Beogradu postoji-''Beogradski Centar Za Ljudska Prava"
Reply
Za Godru:
Kiza ti je dao objasnjenje, slikao sam sve tribine, upravo zbog posete, a jug je izgledao tako 5 min pre pocetka utakmice... Trea biti iskren pa reci da je kasnije ipak bilo vise ljudi..

Neki pitaju za sutra... Pa... Dodjite... Saznacete na licu mesta... Isto kao i svi ostali...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
evo dva texa iz Ekipe o atmosferi na severu tokom derbija:

Niko nije smeo da pisne!

Delije su najavile da }e bojkotovati derbi, anjihove vo|e su se postarale da niko ne sme ni da pisne ukoliko mu se druga~ije ne naredi! A, kako je to izgledalo u praksi?
Sever ju~e, jednostavno, nije li~io na Zvezdin sever. Poluprazan, bez {alova, zastava, koreografije... I, cela ta slika bila je stvorena za centralnu lo`u, u kojoj su sedeli ministar prosvete i sporta Slobodan Vuksanovi} i predsednik FSSCG, Dragan Stojkovi}. I svaka pesma je po~injala i zavr{avala se sa njima dvojicom. Nije se moglo ~uti “Napred Zvezdo ili Zvezdo daj gol”. Na severu je ju~e bio aktuelan potpuno druga~iji repertoar- “Jebo vas derbi” Ho}emo zastave”...
Nisu delije {tedele grlo u vre|anju ministra Slobodana Vuksanovi}a: “Spasi Srbiju i ubij se Slobodane”, “@andari, ministri, derbi ste uni{tili”, “Ministre, vrati se, ovce tvoje ne mogu bez tebe”.
A, koliko su Zvezdini navija~i zaista ljuti videlo se po koli~ini pljuvanja ~oveka kome su do ju~e klicali: “Piksi pederu, napu{i se Severu”, “@ena ti je kurva Dragane”, “Zvezdina zvezda, ti nisi Zvezdina zvezda”, “Ubio si Piksi Bulata”.
Pristalice crveno-belih u pauzama pomenutog repertoara, povremeno su vre|ali Partizanove Afrikance. A, onda, euforija. Zvezda od 10. minuta vodi 1:0, a strelac Nikola @igi} skida dres i ka severu okre}e majicu na kojoj pi{e: “Derbi je sa navija~ima”!
I tako u krug do 40. minuta. Pred kraj prvog dela delije su krenule u potpuno sprovo|enje bojkota. Prestali su sa navijanjem i zapo~eli evakuaciju sa stadiona, uz pesmu: “Ajmo ku}i”! Neki su poslu{ali, neki nisu, ali do kraja su se ~uli grobari. Prvi put u istoriji ve~itih derbija, Marakana je navijala protiv Zvezde. D`aba su Panteli} i @igi} mahali rukama, tra`ili podr{ku sa severa... Uspeli su u jednom trenutku da razbude navija~e, ali samo nakratko...
B.Dj.

Sever bez publike

Dve plavu{e i golubovi

Nikada do sada sever nije bio tako prazan kao u 207. derbiju. Odlaskom tvrdog jezgra sa tribine koje je sledila ve|ina navija~a izgubila se prooznatljiva atmiosefra koja je neretko bila najkbvalitetniji deo predstave. Bez prepoznatljivog huka sa severa derbi nje dobio sasvim druga~iju konotaciju. Na opusteloj tribini po~etkom drugog poluvremena navijanje su sa {ipke “vodile” dve plavu{e koje su se tu zatekle sa svojim maloletnim drugom.
O miru na severu svedo~ilo je i nekoliko golubova koji su grickali ostatke semenki i skakutali po stepenicama na mestu gde se ina~e nalazi srce kopa.
Sablasno pust i tih sever jedino je od 64. do 72. minuta podsetio na uobi~ajenu sitaiciju ali su posle naleta emocija povukli u gornji deo tribine.
Ovog puta je verovatno bilo najlak{e do|i do dresa Crvene zvezde jer je posle me~a umesto uobi~ajenih talasa ka {ipci tek nekoliko stotina simpatizera se borilo za delove opreme crveno belih.
Svakako, nikad vi|eno
P. Po
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: