07-03-2010, 01:23 PM
Све је то лепо,ал ако нико нема неку конструктивну идеју,боље да тема опет иде под кључ.Сви знамо где је проблем,а нико нема решење за исти.
НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА - НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!
KK Црвена звезда 09/10
|
07-03-2010, 01:23 PM
Све је то лепо,ал ако нико нема неку конструктивну идеју,боље да тема опет иде под кључ.Сви знамо где је проблем,а нико нема решење за исти.
07-03-2010, 02:08 PM
(07-03-2010, 01:23 PM)Тони92 link Wrote: Све је то лепо,ал ако нико нема неку конструктивну идеју,боље да тема опет иде под кључ.Сви знамо где је проблем,а нико нема решење за исти. ако оде под кључ оде и под тепих,ако оде под тепих онда смо се предали без борбе! ми НИКАДА нисмо проблеме гурали под тепих,ми се НИКАДА нисмо предали,ми ћемо се БОРИТИ. ДО ПОБЕДЕ! највећи повериоци су: Жежељ и Беко Слоба Вучићевић Дунав осигурање и неке офшор компаније... рече ми један дечко,паметан,да се о решењима и акцијама не прича овако. надам се да ће од понедељка бити конкретног предлога,пошто је сада на сцени развлачење стечајног поступка који би требало да се конкретизује до краја јула(читај августа),а без тога не можеш потписати никога...тако да им је план да чекају до октобра када ће се правдати немањем времена,па ће у том случају помоћи Мирко ГМ и "дати" своје играче за Џ,да би уписали сезону у ЦЗ и да би их продао после а ЦЗ иде К....велики су то разбојници али одавно прочитани
07-04-2010, 07:50 PM
(07-03-2010, 02:08 PM)veteran 1970 link Wrote: [quote author=Тони92 link=topic=3794.msg80538#msg80538 date=1278163410] највећи повериоци су: Жежељ и Беко Слоба Вучићевић Дунав осигурање и неке офшор компаније... [/quote] Једина добра ствар у вези стечаја је та што сви којима звезда наводно дугује паре морају најпре да пријаве своја потраживања стечајном управнику. Тада ће се видети коме и колико клуб дугује....лично мислим да ту има пуно буразерских послова, без икаквих папира, потврда и слично...а у привредном праву реч ништа не значи, једини и искључиви докази су папири...значи без папира (уговора) нема ни дуга за звезду и то ниједан привредни суд на свету неће признати...исто тако, битно је да повериоци на време пријаве своја потраживања, тј. ко пре пријави потраживање према клубу - стиче статус привилегованог повериоца и њему се прво и у целини исплаћује његово потраживање... остали се намирују сразмерно броју и сразмерно ономе што остане...и то је опет добро јер КК Црвена звезда (колко ја знам) нема неку вреднију имовину из које би дуг могао да се наплати тако да сецикесе којима наводно дугујемо остају без пара.
Ја сам био у Србији
Србија је на робији. Леже Срби у кафани што пијани што заклани. Леже Срби украј друма, из глава им никла шума. А из сваке српске главе теку мутне три Мораве...
07-05-2010, 09:12 AM
има ту мало више проблема.
највећи повериоци су и стали први у ред. највећи повериоци преко својих пиона у управи бирају(предлажу) свог човека за стечајног управника. смрадови ће наћи неког свог са ким ће се договорити о "продаји" ККЦЗ где ће нови купац "исплатити" дуговања,а уствари се променити неће ништа осим што ће они и званично постати власници ККЦЗ,опрати паре,опрати фиктиван дуг којим су удавили клуб и онда им нико живи ништа неће моћи. то је сценарио.и што је најстрашније све ће се догодити уз прећутну сагласност власти јер они неће да помогну јер би тако директно платили,опрали,признали "дугове" за које и сами знају какви су. нико живи никада неће јавно изнети тачне износе и имена људи којима се дугује,Лалетов економски саветник је спремио тужбе и доказе за много опраних пара...долазили су му на врата...човек је отишао из клуба најтише могуће...Лале је сам рекао да неће(НЕ СМЕ) да каже имена и да у држави постоје институције... овде је једино могуће подићи све живо на ноге и тако спасити клуб, или их оставити саме и напуштене и направити нови клуб. трећа опција је да признамо пораз и заборавимо на кошарку! и никако немојмо заборавити врло могућу следећу ситуацију. да угасе клуб и да нађу неког нама драгог кога могу да смотају причом о историји и љубави и фениксу из пепела и сами направе нову Звезду иза које би стајали опет исти они који су нас и довели до овде(наравно из сенке)...јбт све страшније од страшнијег...
07-05-2010, 03:22 PM
Ајде да за тренутак гурнемо у страну све проблеме,препреке,сценарије и сл. и да мало укључимо мозак.Замолио бих све који се баве овом темом да ми одговоре на једно просто питање:
Имате ли конструктивну идеју како да помогнемо ККЦЗ?Кад кажем конструктивну,мислим на идеју око које можемо да окупимо већи број људи и заиста урадимо нешто. Ветеран1970,можемо да почнемо од тебе,пошто видим да си највише упућен. Хвала унапред.
07-05-2010, 03:31 PM
И ја тако мислим,ал ајде да видимо.Ако не буде корисних предлога,закључај тему.
07-05-2010, 03:56 PM
А и ти си брате досадан кључај тему па кључај тему, нека је тема шта ти смета
07-07-2010, 08:54 PM
(07-05-2010, 03:56 PM)Darko link Wrote: А и ти си брате досадан кључај тему па кључај тему, нека је тема шта ти смета Ево дошао је нови тренер,нико ни да помене,чини се као да мало кога занима,зато кажем... Биће интересантно видети како ће Увалин да склопи екипу.
07-08-2010, 11:23 AM
(07-07-2010, 08:54 PM)Тони92 link Wrote: [quote author=Darko link=topic=3794.msg80604#msg80604 date=1278345411] Ево дошао је нови тренер,нико ни да помене,чини се као да мало кога занима,зато кажем... Биће интересантно видети како ће Увалин да склопи екипу. [/quote] да је склопи тешко,да је скрпи тешко,да је плати немогуће,да буде плаћен немогуће... КК "Мишко Ражнатовић" и секција ОКК "Игор Жежељ" ... бивши великан и гигант КК "Црвена Звезда" |
« Next Oldest | Next Newest »
|