06-30-2010, 08:24 PM
шта нек ти је бог у помоћи ... па већ је све готово...сад је касно за све...нема трофрја на видику наредних 20 година...
НИСУ НАС СЛОМИЛЕ ОВЕ ТЕШКЕ ГОДИНЕ ЈОШ НАС САДА ИМА ВИШЕ ЗБОГ ТЕБЕ...
KK Црвена звезда 09/10
|
06-30-2010, 08:24 PM
шта нек ти је бог у помоћи ... па већ је све готово...сад је касно за све...нема трофрја на видику наредних 20 година...
НИСУ НАС СЛОМИЛЕ ОВЕ ТЕШКЕ ГОДИНЕ ЈОШ НАС САДА ИМА ВИШЕ ЗБОГ ТЕБЕ...
06-30-2010, 10:10 PM
Да се не залуђујемо превише ево пар чланова Закона о стечају:
Члан 1. Стечај сe, у смислу овог закона, спроводи банкротством или реорганизацијом (у доба комунизма илити Слобино време постојао је тзв програмирани стечај чији је циљ био покушај финансијског оздрављења дужника што је довело до тога да смо имали мали милион фирми које су постојале чисто формално и само правиле губитке. Овакав програмирани стечај у Србији се практично не примењује, макар за такав још нисам чуо, а конкретно, да је постојала воља неко би сигурно интервенисао на тај 1 дан и уложио паре у Црвену звезду како би макар на један дан рачун био одблокиран. Реалност је таква да се прелази на ово друго решење тј. банкротство) Члан 2. Циљ стечаја јесте најповољније колективно намирење стечајних поверилаца остваривањем највеће могуће вредности стечајног дужника, односно његове имовине - ово опет говори у прилог тврдњи да нико није нити ће бити заинтересован за оздрављење већ ће се овај стечај водити само и једино у циљу намирења поверилаца. ...да не давим превише, има ту још много занимљивих ствари, нпр. да управа не може да поднесе оставку у периоду од 6 месеци који претходи стечају, да је могуће побијање дужникових правних радњи за период од последње године која претходи стечају... Оно што мене занима јесте коме ми заправо дугујемо, да ли те фирме уопште постоје или је неко жестоко прао паре на рачун звезде и да ли ће икада ико бити позван на одговорност за финансијску катастрофу најтрофејнијег српског клуба
Ја сам био у Србији
Србија је на робији. Леже Срби у кафани што пијани што заклани. Леже Срби украј друма, из глава им никла шума. А из сваке српске главе теку мутне три Мораве...
07-01-2010, 09:11 AM
(06-30-2010, 06:19 PM)Звездаш link Wrote: Тај "дотични" је наш бивши играч и капитен клуба. Да позовемо онда и Ацу Вучића у клуб као доказаног бившег звездиног хулигана? Човке нека заступа интересе кошаркаша а Цоа интересе навијача. А репа ћемо да тражимо од Мишка али да продавци Макси дисконта и Темпа носе мајице КК Црвена Звезда! ![]()
Државна безбедност брани државу од народа,
Државна безбедност да не сруши се држава! http://www.youtube.com/user/IstinaZaUrosa
07-01-2010, 11:44 AM
хвала за отварање КК теме.
у ЦЗ је на сцени опет промена статиста док су режисери нажалост исти.На нама је одлука да ли ћемо гледати тај филм или ћемо снимити нов са новим режисером,а под називом "ИСТИНА И ПОБЕДА!" Са разних страна од људи који су врло близу клубу сам у последњих ххх дана добијао невероватне информације о лоповлуку,јаду и чемеру у нашем КК.Ови што су отишли су се питали за ствари у клубу исто колико и моји клинци,значи ништа. Остали су Ковачевић,Павловић,Жежељ,Радовић и Мирко као извршни орган њихових налога.Немамо ни једног играча осим Катнића који је отворено одбио да уђе у игру и зато био суспендован и Рондовића,немамо тренера јер ово што сад спомињу Трифу је само бацање прашине у очи.Наиме,Мирко има приватну Ред Стар кош.академију где клинцима узима паре ложећи их да тренирају у ККЦЗ и одакле продаје све што може,и Трифи је покушао да завали неке своје кад је било расуло...Трифа га је одбио јер није хтео додатно да се брука,а овај је почео да сере по њему и све је договорио са Салетом Никитовићем....повраћа ми се од њих.да ли заиста мисле да има неко кога могу да зајебу са празним причама,жалопојкама,просјачењем а све у циљу додатног пљачкања јер су сви они који су остали у клубу и највећи повериоци и највећи тег око врата клубу! Небојша Човић! довољно намазан,довољно бескрупулозан,довољно паметан,искусан,човек који неће дати никоме да се усерава у наше име и наш грб уз нас који ћемо бити СНАГА и ВЕРА! то је рецепт! никакав бетон,никаква српска лига јер нама није проблем ниво такмичења већ ОЛОШ који нас је довео дотле да нам ни бетон није лош,а сада хоће да нас од бетона тај исти ОЛОШ води у светлију будућност!НЕЋЕ ДА МОЖЕ!
07-01-2010, 11:47 AM
Ау брате кад поново читам ову тему просто да полудим... да човек заплаче шта нам се дешава... боље да је нисте ни отварали
![]() ![]()
07-01-2010, 12:19 PM
кад већ неко спомиње то говно од жежеља треба знати какав је то звездаш кад је ишао у париз са сточарима
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
07-01-2010, 12:34 PM
07-01-2010, 10:30 PM
Ветеран 1970 лепо си објаснио ситуацију својим постом,и верујем да је све тачно што си написао,и дао једино решење.
Имам једно питање,да ли си ове две године колико траје бојкот поштовао договор или си ишао на утакмице ККЦЗ?Унапред хвала.
07-02-2010, 07:30 AM
(07-01-2010, 10:30 PM)zvezdinsin link Wrote: Ветеран 1970 лепо си објаснио ситуацију својим постом,и верујем да је све тачно што си написао,и дао једино решење. најискренији одговор. пропуснице сам имао за обе сезоне,неке утакмице сам гледао (Евро куп и гробари),већину прескакао као и већина,али јбм му матер некако ми се чини да смо требали да им напунимо Пионир на пар текми и одувамо их за сва времена,овако су искористили наше непојављивање(оправдано 100%) и завршили посао до краја,нису они нас уништили,они су направили приватни-криминални-монструм клуб који на нашу несрећу само носи име наше љубави,чак су и грб продали!на страну сви докази,прича и чињенице узећемо за пример само последња 3 дана где Лале понавља причу о отпису 7 милиона дуга коју је већ презентовао почетком јуна,и где јавно каже да за 93% свих трансакција не постоји никаква документација као и да имена неће(не сме) да каже и где позива институције да реагују...поред њега је све време Мирко ГМ који аминује његове речи да би јуче изјавио опуштено да дуг није смањен и да је и даље 12 милиона.ко лаже,зашто,како, није тешко наслутити.Мирко је Жежељев пулен, смрад је један од највећих поверилаца.обећали су Лалету отпис дуга да не би прихватио Живковићеву и Човину идеју о гашењу овог монструма који су направили и о оснивању нове Црвене Звезде без дугова,са свим здравим што је стара имала.Делије,Трифа и пар играча + појачања + истина + част,рад,ред и дисциплина су рецепт којим би се вратио стари сјај имену Црвене Звезде,прекинула тиранија из комшилука,успоставио наш СИСТЕМ и на крају сјебали оне смрадове који су нас пљунули у лице и који би у том случају остали без динара.Зајебали су Лалета,увели клуб у стечај,поставиће свог управника који изгледа као да је побегао из Алан Форда и цедиће дуго,дуго,дуго док буде и теорије о парама на малом Калишу. шта ми можемо да урадимо? можемо да урадимо оно што никако не очекују и чему се не надају,а то је да их тотално игноришемо,оставимо саме у својој лажи,нека их гледа онај који не види,не разуме и не осећа да њихов монструм клуб није наша Црвена Звезда!какви су они "играчи" нам најдиректније говори чињеница да НИКО НЕ СМЕ да јавно каже ко нас је крао и како,не сме Лале,не сме Пеца Ристић,не сме нико.овде не треба бити лудо храбар овде треба бити лудо паметан,промишљен и са јасним циљем,а ми то браћо ма ко шта мислио ЈЕСМО! идеје постоје,план за реализацију такође,људи за реализацију такође(мада ми највише фале они мени најдражи и најважнији,надам се не још дуго)... "...НА КРАЈУ БИЋЕ НАША ПОБЕДА!..."
Оно што је мени чудно и забрињавајуће морам да признам је зашто јавност односно медији, чак чини ми се и не критикују садашње стање у ККЦЗ, него вести као на пример ова последња о стечају пролазе некако тихо и благо,чисто као нека констатација. Зашто неко не постави питање ко је до тог стечаја довео најпопуларнији српски клуб бар то заслужују навијачи Звезде ако ништа друго. Ко је направио дуг од 12 000 000 еура, ко је крао од Звезде, ко је уништио клуб славног имена и светле традиције као што је КК Црвена Звезда. На крају крајева ко је довео клуб на корак од гашења? Нико не сноси одговорност низашта овде ? Докле тако ??? Зашто се на пример не испита рад овог бркатог Бранка Ковачевића који је годинама у клубу или доскорашњег Гм-а Милана Опачића па и Зорана РАдовића ,овог говнара Игора Жежеља итд. Много би ту материјала за затвор могло да се нађе убеђен сам у то.
Иначе последњи пут када су се Делије организовано појавиле на утакмици кошаркашког клуба Црвена Звезда било је датума 6.24.2007 године на последњој утакмици финалне серије плеј офа против гробља. То је утакмица када сам и ја последњи пут био у пиониру. Ето 3 године су прошле од тада. Не 2 него 3. Углавном Све што желим рећи да куцнуо је последњи час не буде ли Звезде тада неће бити ни нас |
« Next Oldest | Next Newest »
|