04-27-2009, 12:29 PM
Сада тек не смемо да станемо, треба да нас буде што више на следећој утакмици... Звездо волим те
КРВ ЋЕ ТЕЋИ... КОСОВА СЕ НЕЋЕМО ОДРЕЋИ...
СВИ НА БОРАЦ! Недеља, 26.04. 16ч
|
04-27-2009, 12:29 PM
Сада тек не смемо да станемо, треба да нас буде што више на следећој утакмици... Звездо волим те
КРВ ЋЕ ТЕЋИ... КОСОВА СЕ НЕЋЕМО ОДРЕЋИ...
04-27-2009, 12:38 PM
У којој бајци ти живиш? Оно јуче је одлична бројност и што се тиче позивања путем плаката, интернета, смс-а реално је да привучеш још максимум 5 000 људи, све преко тога би била сензација.
Предстаници навијача су већ позвали људе на стадион и успело је, али то што им ти верујеш и поштујеш не значи да је таква ситуација са осталим Звездашима. Људи имају велике предрасуде, затровани су причом из медија. Такви људи су нам потребни у овим тренутцима на истоку и западу, њих може да привуче само позив Џаје, Шекија, Боре Ђорђевића, Бајаге, Дулета Савића...
04-27-2009, 02:05 PM
(04-27-2009, 12:38 PM)rukometas_bg link Wrote:[quote author=Храбро срце link=topic=3578.msg67184#msg67184 date=1240834591]У којој бајци ти живиш? Оно јуче је одлична бројност и што се тиче позивања путем плаката, интернета, смс-а реално је да привучеш још максимум 5 000 људи, све преко тога би била сензација. Предстаници навијача су већ позвали људе на стадион и успело је, али то што им ти верујеш и поштујеш не значи да је таква ситуација са осталим Звездашима. Људи имају велике предрасуде, затровани су причом из медија. Такви људи су нам потребни у овим тренутцима на истоку и западу, њих може да привуче само позив Џаје, Шекија, Боре Ђорђевића, Бајаге, Дулета Савића... [/quote] Живим у бајци У НАМА ЛЕЖИ СПАС!!!!!И верујем да ће сваким даном све више људи стати на страну ДЕЛИЈА и СЕВЕРА,верујем да ће сваким даном све више схватити да доласком на МАРАКАНУ чине много за ЦРВЕНУ ЗВЕЗДУ!!!Можда сам луд и превелик оптимиста,али то је мој сан,моја бајка,моја визија и чинићу све што је у мојој моћи да привучем што више Звездаша на Маракану и да им објасним разлоге због којих треба да су сад уз Звезду!!!Представници навијача су изашли у јавност због акције ДОБРО ЗНАЈ ДА УВЕК ТУ САМ ЈА,да би упознале јавност са програмом оздрављења клуба у режији нас навијача и на крају те конференције је један од вођа позвао све Звездаше,којима је Звезда у срцу да до краја сезоне дођу на Маракану у што већем броју и тако помогну Звезди!!!Ако би опет навијачи изашли пред јавност,глевна тема би била ДОЛАЗАК НА МАРАКАНУ!!!Ја знам да навијачи не воле претерано да се појављују и експонирају у медијима,али једноставно неко мора!!!слажем се са Рукометашом да би требало укључити познате личности,који су велики Звездаши Џаја,Бора,Шеки,Бајага,Кичић,....,али и то креће од навијача!!!Када је зимус дошао онај слепац конобар,ја сам мислио да ће да окупи познате личности који ће да врате народ на стадион,али они су се трудили да дође што мање и нас који смо ту увек да отерају!!!Е зато ајде да ми покренемо нешто што управа није хтела за протеклих 6 месеци!!!!
04-27-2009, 02:35 PM
Сваке ноћи сањам ја,Маракана препуна... Ово треба да нам буде мото,циљ којем ћемо да тежимо у будућности.Зато треба постепено,из меча у меч,да подижемо бројност,(разним средствима информисања као за ову утакмицу) и као што се на претходним странама рекло на тај начин целу Звездашку јавност дигнемо на ноге(60% становништва).
У том случају ПУНА МАРАКАНА неће бити само бајка!
04-27-2009, 03:53 PM
Било је екстра на утакмици.Овако треба да буде на свакој следећој утакмици.СВИ ЗАЈЕДНО... ЗВЕЗДА ЖИВОТ ЈЕ... само после утакмице цимање са жандарима и јурњава по аутокоманди...
НИСУ НАС СЛОМИЛЕ ОВЕ ТЕШКЕ ГОДИНЕ ЈОШ НАС САДА ИМА ВИШЕ ЗБОГ ТЕБЕ...
04-27-2009, 03:55 PM
и још да додам оно са петардама је врх.. мало да се подигне маса и адреналин..
![]()
НИСУ НАС СЛОМИЛЕ ОВЕ ТЕШКЕ ГОДИНЕ ЈОШ НАС САДА ИМА ВИШЕ ЗБОГ ТЕБЕ...
04-27-2009, 04:11 PM
Један предлог за МОДЕРАТОРЕ!!!Можда би требало да отворимо посебну тему о АКЦИЈИ ПОВРАТКА ЗВЕЗДАША НА МАРАКАНУ и на тај начин одвојимо ову акцију,која ће сигурно трајати до краја сезоне(а то је још неких месец дана) од осталих тема,односно тема везаних за утакмицу која нам престоји или која је прошла!!!
04-27-2009, 04:55 PM
(04-27-2009, 04:11 PM)Храбро срце link Wrote:Један предлог за МОДЕРАТОРЕ!!!Можда би требало да отворимо посебну тему о АКЦИЈИ ПОВРАТКА ЗВЕЗДАША НА МАРАКАНУ и на тај начин одвојимо ову акцију,која ће сигурно трајати до краја сезоне(а то је још неких месец дана) од осталих тема,односно тема везаних за утакмицу која нам престоји или која је прошла!!! Па постоји тема ''Добро знај да увек ту сам ЈА'' и на њој треба писати о томе. Све је то једна велика акција и глупо је да се за сваки њен сегмент отвара посебна тема. Тако би се само прича разводнила и после више не би могло да се по'вата где је шта написано. Тема ''Добро знај да увек ту сам ЈА'' је уз ''Правду за Уроша'' тренутно најбитнија на овом форуму и свакако да не би требала да стоји у запећку са 6-7 написаних порука. Против Борца је заиста направљен ОГРОМАН први корак и све што је виђено на стадиону у недељу је одлична увертира за велику борбу која нам предстоји. Међутим, овде се никако не смемо задржати јер после првог мора да дође и други корак, па трећи, четврти... Акцију тек треба интензивирати. До следећег викенда и следеће утакмице имамо 5 дана, сасвим довољно времена да се организујемо да привучемо људе. Ко је послао 50 мејлова, СМС порука, нека пошаље 100. Ко је залепио 100 плаката, нека до суботе залепи 300. Такође је битно што више причати са људима, знанима, незнанима, познацима, пријатељима, чим чујете да навија за Звезду одмах им убаците буву, да видите како ће да им заигра нешто у стомаку. ![]()
04-27-2009, 05:37 PM
(04-27-2009, 04:55 PM)Пијанац link Wrote:Па постоји тема ''Добро знај да увек ту сам ЈА'' и на њој треба писати о томе. Све је то једна велика акција и глупо је да се за сваки њен сегмент отвара посебна тема. Тако би се само прича разводнила и после више не би могло да се по'вата где је шта написано. Тема ''Добро знај да увек ту сам ЈА'' је уз ''Правду за Уроша'' тренутно најбитнија на овом форуму и свакако да не би требала да стоји у запећку са 6-7 написаних порука. Зато ћемо ову тему закључати јер је о њој већ све речено, о акцији можете писати на теми коју је Пијанац горе поменуо. |
« Next Oldest | Next Newest »
|