Threads: 164
Сви који смо некад долазили да гледамо ВЕЛИКУ ЗВЕЗДУ треба да дођемо у недељу да покажемо да се те ЗВЕЗДЕ никада не одричемо! СВИ НА СТАДИОН! УПРАВА НАПОЉЕ!
Цимајте људе, обавештавајте их на време, шаљите мејлове, смс-ове, листе на форумима, шарајте графите, јер је ОПШТА МОБИЛИЗАЦИЈА! Северна армија је УВЕК уз вас!
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 61
Quote:Не треба кривити људе ако се не појаве , а нису ни упућени шта се очекује од њих. Овако , свако ко зна шта се очекује од њега, а оглуши се без правог оправдања недоласком, лицемерно је да икада више себе назива навијачем Црвене Звезде.
Свако ће по својој савести да пресуди и дође или не !
Сутра, за неколико година, када неко каже "Ја сам велики Звездаш" , треба га одмах питати, да ли је био на утакмици са Борцем из Чачка у априлу 2009. То треба да постане легендарна утакмица , нешто као Звезда - Бајерн, али се овај пут долази на стадион из потпуно других мотива.
Threads: 38
04-23-2009, 09:21 PM
(This post was last modified: 04-23-2009, 09:43 PM by KocoBo-Cp6uja.)
Threads: 5
Ајмо људи сад кад је најтеже да покажемо колико смо велики !!
Ајде људи,у недељу враћамо сјај нашој Црвеној Звезди!
Threads: 0
ДОБРО ЗНАЈ ДА УВЕК ТУ САМ ЈА ДОБРО ЗНАЈ ДА НЕЋУ НИКАДА ДА ТЕ ОСТАВИМ ДА ТЕ ЗАБОРАВИМ, ДОБРО ЗНАЈ ДА УВЕК ТУ САМ ЈА.. ЗВЕЗДА ЖИВОТ ЈЕ.. МОРАМО ДА ПОКАЖЕМО ДА СМО НАЈЈАЧИ... СВИ ЗАЈЕДНО.. .
НИСУ НАС СЛОМИЛЕ ОВЕ ТЕШКЕ ГОДИНЕ ЈОШ НАС САДА ИМА ВИШЕ ЗБОГ ТЕБЕ...
Један предлог,имате пуно сајтова са бесплатним порукама,седите данас и сутра по сат,два и цепај,лупајте бројеве и шаљите поруке,напишите своју поруку или узмите поруку са летка и шаљи,мнооого је делотворније од било које рекламе јер ће је свако прочитати.
Људи, први ја бих желео да у недељу буде пун Север, али будимо реални! Колико пута треба да позивамо тзв. навијаче да долазе на "мале" утакмице? Искрено, ја ћу се потрудити да анимирам што више мојих пријатеља да дођу у недељу на текму и надам се да ће свако од вас то исто урадити! Морамо да покажемо конобару и осталим шанкерима да је Звезда изнад свих и да морају да оду истог тренутка! :-[ :-[ :-[
И зато сви на Маракану у недељу!
ПРАВДА ЗА УРОША
Звезда је живот све друго су ситнице
Threads: 83
Чему песимизам, крени у акцију па кад се све заврши онда ћемо да коментаришемо да ли је успело, зашто није или јесте... Милутин је дао свима добру идеју, а то исто сам јуче и ја предложио на званичном сајту:
Quote:Живимо у доба модерних комуникација па бар то треба искористити... Немају сви интернет и приступ форуму, а телевизијски и радио маркетинг је јако скуп, али зато сви имају мобилне телефоне... Искористите текст са насловне, мало обраде да стане у поруку две, телефон у шаке и порука-позивница за недељу... Ја сам већ послао 40-ак порука, па простом репродукцијом очекујем да ћу довести бар 100 људи... Нек се свако од нас ангажује минимално, како и колико може, резултат ће надам се бити бар споменутих 15-ак хиљада Звездаша и Делија у недељу на Маракани...
Идемо Делије! Сад или никад!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 7
Ајмо ДЕЛИЈЕ,штампајте плакате,шаљите поруке,анимирајте људе... У недељу стадион мора да буде пун.
Пун ми је рацку више оног конобара и његових лилипутанаца,ДОСТА ЈЕ БИЛО... >
ДОБРО ЗНАЈ ДА УВЕК ТУ САМ ЈА...
Threads: 1