Threads: 28
(06-07-2010, 01:14 PM)Ђенерал link Wrote:Реално посао са Расингом је одличан за нас. Quote:У преговорима, са стране Црвене звезде учествовали су председник Владан Лукић, спортски директор Иван Аџић, генерални секретар Андрија Клеут и наравно Горан Весић, чија се реч у цревено-белом табору и те како цени и поштује.
;D
Новости 8.6.2010
http://www.novosti.rs/code/navigate.php?...ona%20evra
Threads: 3
са једним члановом форума релативно скоро сам причао о томе колико постоји могућност а са друге стране гнушање да нас појача карлеушин мали и вид сад медије...баксузи.
Threads: 8
Може, ал' да у уговору постоји клаузула у којој би се диви забранио прилаз стадиону и свако помињање Звезде у медијима!
Бинин мали ми делује као део неких компромиса од прошле сезоне, ал' добро можда процвета, ипак му је ово последња шанса да уради нешто са својом фудбалском каријером...Надам се да неће потписати неки дугогодишњи превише обавезујући уговор.
Волео бих да управа размишља у правцу да следеће сезоне по сваку цену афирмише бар двојицу младих играча(Лазовић, Вешовић, Вујадин, Рељић...), јер једино тако можемо да се искобељамо из дугова...
Threads: 3
Данас у Журналу има текст у ком се наводи као ''готово сигуран'' долазак Скрндељушиног малог ...
Док је играо у Сошоу још је и био добар, све ово после је било ''сеци уши па закрпи дупе''!!!
Threads: 0
Колико год имао дебилну жену,ипак је Душко изузетно талентован играч 
Шалу на страну,мислим да би нам још један штопер добро дошао,момак је млад,жели да оживи каријеру,па му је само битно да игра,стога не би требало очекивати неку велику плату за њега.Може да игра и левог бека,где смо прилично слаби,тако да би то била добра инвестиција,барем по мени...све док држимо ону крештаву барбику даље од Маракане ;D ;D ;D
Баш ме занима ваше мишљење:Короман или Лазетић?
По мени,Лазетић је вођа на терену,одскаче по квалитету,али такође често губи лопте на средини терена.Короман је с друге стране себичан,али се то понекад исплати,као онај гол Бајерну пре три сезоне.Упркос годинама,прави је фудбалски зналац,а ова наша боранија у Суперлиги га није могла зауставити раније,па зашто би сад...плус може и на левом и на десном боку подједнако добро да игра...Мени се више свиђа идеја да Лаза остане,али нисмо ни у великом губитку ако он оде,а дође Короман.Само не дај Боже да останемо без обојице :
НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА - НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!
Threads: 20
Не знам одакле је кренула прича да један искључује другог кад за обојицу опуштено има места у тиму. Колико се сећам Короман, иако може да игра и лево и десно, више је играо лево пре него што је отишао. На позицији на којој смо веома танки.
Threads: 29
Короман сумњам да има обештећење испод 500 000 + плата од једно 200 000 по сезони. Немамо ми те паре.
Зналац јесте за нашу лиги, али и особа од које углавном крећу проблеми, а такви нам не требају у тиму.
Лазу треба задржати ако пристане на смањење уговора. Он ни ове сезоне није имао снаге за 90 минута, па сходно томе је и скуп играч за нас у овом тренутку ако не може да одигра на високом нивоу.
Threads: 1
Што се тиче Лазетића, било би добро да остане, а плус ако Короман дође, па ршум би правили по лиги! Звездаш јесте у праву, Короман је намћор, и не би нам требао неко такав у тиму, међутим, верујем да ови наши могу да се носе са њим. Мали Тошић... Хммм... По неком мом мишљењу добар играч, али изузетно глуп! Ако би држао даље лепшу половину можда би и могла да прође та прича, али јакооо тешко. Верујем да ће Атина, Венера или како му се већ зову ћерке хтети да гледају татицу. То је мач са две оштрице! Мислим такође да по сваку цену треба сачувати Вилотића, Ђорђевића и Јевтића! Све у свему, мислим да може да се направи тим који може да уради мнооого тога!
Threads: 0
Једино короман и миловановић би били нека решења,бар привремена,док тошића неби да гледам у нашем дресу јер дечко долази само да би спасао каријеру.
већ видим карлеушу и ретарда бокиа на западу... >
“ Постоје различите љубави у животу. Волиш жену – лепо, волиш девојку - још ти лепше, волиш децу – и то је лепо. Али, брате, волети Црвену звезду...НИЈЕ МАЛА СТВАР!!!
Threads: 15
Пуца ми к*рац и за Карлеушом и за оним фемком ако ће дечко да добро игра. Тешко да можемо боље рјешење наћи за лијевог бека, а сви смо се сложили да је то критична позиција.
|