Hejsel,
Nije obavezno da odgovoris, mislim, zbog moje poruke nisi ni otisao ali si se direktno meni obratio u jednoj od prethodnih poruka pa moram da ti odgovorim.
Kazes:
Vidis pominjes " ko ne skace " . Pa kakva je to anti ciganska ? Dobro znas da je to fazon da se popali masa a ne nesto da bas mislimo na vas u tom trenutku.
Mogu samo da ti kazem da ispadas smesan kada ovo napises.. ozbiljno. I ko ne skace taj je Cigan, nije anti-ciganska?!? Stvaaaarno, kako ocekujes argumentovanu raspravu nakon ovoga. CN, je naveo sve pesme koje ste pevali nama i to uglavnom TF, da napomenem da vi niste pevali Hej Pjano, mada su neki na Severu "derbijasi: i to prihvatali, ali po neko. Ti si tvrdio da nista niste pevali anti-cigansko i pogledaj dokle smo stigli...
Sto se Muslina tice, ne mali broj ljudi ovde zna da i tada sam bio za njega a ne za Pjanu, imas i moje poruke iz tih vremena, ako te ne mrzi videces.
Sto se tice toga ko se vise nada nedostatku murije. Slusaj misu

(ovo je naravno sala, interni naziv za grobare, znas da tebe i jos par ljudi na TF forumu cenim) jedan jedini derbi, nakon 5. oktobra, nije bilo murije, kako ste prosli, jos uvek se o tome prica. Niko od vasih nije ostao na stadionu a bezali ste brzinom vecom od zvuka...

Dakle, da zakljucimo, radujte se vi i slavite dan kada su vam uveli ovaj zakon jer, kako ste vi bezali taxijima tako su i prasici bezali GSP-om... Je*i ga, kada potrosite sve na taxi, onda picite ove XeroX - Fabriani koreografije...
I za kraj, poslao mi porky kasetu "Ginem", ali vidi vraga, na kaseti nema nista osim sendvica i sokova. Kaze, poslao je pogresnu. Odmah sam primetio, na celoj kaseti samo jedna pesma: Ako ne postanes novi prvak ti glodari ce zaliti... :o Verujem da ti deluje poznato...

Cudan je grad taj Split, nikada nije bilo niti jednog Zvezdasa, kazu dasu svi ziveli gore u Kninu i Obrovcu, dok je Jozo ipak kao pravi grobar ziveo i dalje zivi dole...
poz,
budimir
p.s. Kada ce Zeka i Bjeka da skinu onih 6 baklji avnojevskih iz grba, poslednji cuvari juloslavije i titoizma?...[/i]