Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Glodari popili batine pre tekme
Upravo mi je prijateljica koja zivi gore, javila da je svuda oko stadiona nered i da su glodari i gastosi popili debele batine pored stadiona... Obavestavacu vas o svemu... Smile

poz,
budimir
p.s. Ovo je moglo da ide i u Glodarski blamovi kroz istoriju... Big Grin
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Reply
Pa nista to nije cudno.

Batine pre seksa, partizanke to vole grubo. :jebanje

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kad macke nema misevi kolo vode
VEZDA JE RELIGIJA !!!
Reply
jebote ove svede ih razbile sto se navijanja tice.ako se secate pre nedelju dana glodari sa nekakvim balonima a sinoc kako je izgledalo kod sveda vidite i sami.
[Image: djur-par1.jpg]
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]
Reply
Ja znam samo da ce biti lepo tog 13og u gradu i mi i groblje igramo istog dana

slag na torti stizu englezi

WHAT A BEAUTIFUL DAY :boks

Kad nama pocinje tekma sa ovim moldavcima???
Reply
talibani igraju 13 a mi 14 avgusta
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]
Reply
joojjj ROMI stavno ste semsni i stvarno vas zalim
Pa sta vi pricate o tucama KOJE VASE TUCE
To sto ti je ta prijateljica rekla stvarno verujem i tebi i njoj a vi ste se pokazali kao pravi fajteri
Pokazali ste se u Sloveniji
Kada vas provciraju Ustaseeee a vi mozete da predjete teren 15 puta ali vi pevate ajde napolje pa vi da ste hteli da se fajtate mislim da ste smeli mada neznam sto bilo ih je manje onaj teren moze da se predje za sekundu a pandura bilo dva slovenaca
Nego vam Uzmu zastavu Zadrani zastava banjaluka
Pa dobijete batine od Zmajceka od Slovenaca DOBIJETE BATINE od HOMOSEKSUALACAAA
Grobari iz inostranstva Buldog Berlin Crno beli tigrovi Cirih prebili prvu ekipu BBB (Vasih bratskih navijaca koji na utakmici Partizan Luzern skandiraju ZVEZDAAA)i na mrtvo ubili jednog Hrvata tako se bije romiii a ne ajde napolje i nesto pretite a hrvati vam pet metara od vas
SMESNOOOOO I VI PRICATE NESTO O TUCAMA
A sto se tice 13 i 14 avgusta nadam se da cemo se sresti jednog dana ali nije ravnopravno ovako jer mi igramo protiv Njukastla a vi protiv Zimbrua iz Moldavija SMESNOOOOOOOOOO
SMESNI STE ROMIIIII
Smesni ste BAGDAD BOYSIIII
SMESNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOooo
Reply
Alo pakistanac o cemu ti pricas.Pa jer te nijesramota
da tako nesto pricas pa vi niujednom segmentu navijnja
nemozete da se poredite sa nama samo dok mi navijamo
ti tu dole hranis svinje i cuvas ovce.
:bes
I odakle ti uopste pomisao na bradske grupe zvezde
i dinama .Meni majkemi nije jasno to sto ti pricas
ali nema veze neuzimam za ozbiljno posto verovatno
nisi pravi navjac nego neki indijanac sto je dva puta video
stadijon
RIMINAL NA SVE STRANE
MRZIM TE PARTIZANE
Reply
ja imam puno razumenvanja za ovog mladica koji se upisao pod nickom "Kraljevo". Kao prvo, decko je, samim tim sto navija za partizan, psihijatrijski slucaj. Kao drugo, covek se osokolio "povjesnim" podvigom njegovog tima protiv svetskog fudbalskog Titana - FK Djurgardena, pa mu se u ovom trenutku cini da nema jaceg huligana od njega i da pred njim drhte ekipe od Atine do Stokholma, Kao trece bice odma' banovan - HAUG INDIJANAC! ili ti zbogom SteljoPFC, vidimo se na forumu menjacice as.
ttp://www.kristijangolubovic.net/
Reply
Sto kaze cestiti Vuk Draskovic " rece mi jedna baba...". kakve batine, kakvi neredi???
Frka koja je trajala 6 sekundi na vasem forumu vidim dobila je epske razmere , ko da je u najmanju ruku pala Vjazma ( neka se Vjazma zove i mala ;pljuga ). Da nije u pitanju objektivni ( bez " ) ne bih se ni upisao ali ovako...DEzinformacija Budo :nene
A ti Simone, gypsy kingu, sinoc si se naduvao ko mali zmaj pa te jos drzi, decko promeni dilera
imice, na zaboravi da si mi skinuo nevinost, zauvek tvoja M. Uzelac!
Reply
Molim hejsela da ne iznosi stvari iz privatnog zivota administratora i da se drzi teme. ;pljuga
ttp://www.kristijangolubovic.net/
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)