Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Прелазни рок јануар 2007
Прочитао сам пе 5-6 дана у Журналу да је ОФК довела неког талентованог клинца који игра на позицији левог бека и доведен је да замени Коларова који одлази у француску, сад колико је то сигурно, не знам...
Мислим да Адамовићу треба пружити шансу, имаће читаву полу сезону да покаже да ли вреди.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Quote:Мали Ђуровски је паметан на тату. Треба да си кретен за медаљу па да у овом тренутку одабереш партизан а не Звезду. Сасвим објективно.

...али све је то дим и магла...Пијмо!

Знаш, фудбалери мисле да ће много лакше проћи као играчи у Партизану и изборити место у првом тиму него у Звезди, што и јесте истина... Ми не размишљамо као фудбалери већ као навијачи и сваки резон из свог угла има предности. Свако од њих жели да се прода што боље, а неће се продти добро ако седи на клупи Звезде, па му је зато боље да проба да се нађе у првих 11 код пакистанаца. Е сада постоје и други примери супротних овоме али су доста ређи... Мислим да овај Лазетић што је отишао код њих навија за Звезду, ако се то може назвати навијањем.
Ma људи не трошите своје драгоцено време пишући о дилетантима... У неко нормално време они би играли искључиво и само у Бежанији која би била петолигаш и то је то... Нису то играчи за Звезду, само себи дижу цену причом да их тражи Звезда и ту се завршава свака њихова веза са нашим клубом!!!

Играч који би нама значио је Короман али не на 6 месеци него на годину, две... Не треба нам неко да одигра пар утакмица, повећа своју цену и оде...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Još jedan fudbaler Zvezde na meti evropskih velikana
15.12.2006 10:15

I pored prodaje najatraktivnijih fudbalera početkom sezone, za igrače Crvene zvezde i dalje vlada veliko interesovanje u evropskim klubovima. Prema izjavi fudbalskog menadžera Milana Ćalasana za njegovog klijenta Dušana Bastu zainteresovani su Olimpik iz Liona, Nica i Nant.

- Nica i Nant su od ranije zainteresovani za Bastu, a od nedavno se uključio i Olimpik. Iako je predsednik Zvezde Dragan Stojković izričit da u januaru neće biti odlazaka, klubovi koje sam pomenuo će sigurno pokušati da pregovaraju o mogućem transferu izjavio je Ćalasan.
Quote:Milana Ćalasan

Овај ми човјек све више иде на живце. Има ли он права на још неког играча код нас? Ако има, продати га одмах, и опростити се са дотичним господином.
[Image: 35c0qqq.gif]
КАд год се спомиње неки трансфер у Звезди он је одмах умешан.
Јел зна неко нешто више о томе и којим је он играчима менаџер.
Čelnici Zvezde, zbog vremenskih uslova, nisu bili u mogućnosti da otputuju u Podgoricu
Magla protiv Burzanovića

Igor Burzanović zaista nema sreće. Zbog guste magle koja je okovala Beograd, kao i Aerodrom "Nikola Tesla", čelnici Crvene zvezde nisu bili u mogućnosti da doputuju u Podgoricu na završne pregovore sa upravom Budućnosti.

S obzirom na to da Dragan Stojković, predsednik "crveno-belih", narednih dana ima neodložne poslove, razgovor o kupovini Burzanovića odložen je za narednu nedelju.

- Burzanović je zanimljiv igrač. On je izrazio želju da dođe, što je i normalno, budući da je Zvezda veliki izazov za svakog igrača. Prvi kontakti, doduše telefonski, već su uspostavljeni, a u narednih nekoliko dana srešćemo se sa čelnicima Budućnosti - ponovio je Stojković.
Sa druge strane, dolazak Ognjena Koromana je, takođe, u magli. Reprezentativac Srbije razgovarao je sa menadžerom Portsmuta Harijem Rednapom o svom statusu i ponudio rešenje da dođe u Zvezdu na pozajmicu. Odgovor bi trebalo da dobije do srede i tada će situacija na "Marakani" biti jasnija.

Što se tiče upražnjenog mesta štopera Milana Biševca, njega će najverovatnije zameniti Vladimir Đorđević iz brazilskog Fluminensea.

izvor: blic.
Већини наших фудбалера агенти су Ћаласан и Ранко Стојић.
А ова магла нам не да да доведемо појачања Smile
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA
Па има ли имало истине у томе да је Пикси продао баш оне играче чији је трансфер био несразмерно већи у корист менаџара у односу на клуб и да више неће бити тако неповољних трансфера за Звезду !? :zbunjen
Срце на терен ...
Odlazi Blago?

Bugarski sportski list Meridijan meč piše da će Blago Georgijev ove zime sigurno napustiti Crvenu zvezdu! Čelnici sofijske Slavije, koji su pozajmili reprezentativca Bugarske crveno-belima, ističu da je Georgijev dobio nekoliko inostranih ponuda, pre svih iz Španije, i da bi bilo dobro da na njemu zarade.
Predsednik Slavije Venceslav Stefanov veruje da će Georgijev otići iz srpske prestonice, mada je spreman da sa čelnicima Crvene zvezde pregovara i o otkupu ugovora. Blagoj Georgijev je u crveno-belom dresu odigrao kvalitetno samo protiv Milana, dok je u svim narednim utakmicama bio loš, a navijači su ga nazvali i "maneken", pošto je u svim mečevima gledao da izbegne duel igru i sačuva noge.

На латиници је текс пошто сам га копирао.

Не знам да ли смо ми те среће па да стварно оде.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)