Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Трећи Кафеов турнир!
Nazalost bilo je povredjenih,nadamo se ne nista ozbiljno ali je bilo,i to sve u zaru borbe sto pokazuje da je ovo bio jedan veoma kvalitetan turnir na zavidnom nivou Big Grin .A kad vec niko nece da se zali moram ja na onu gamad,bube i ozivelu travu koja je jela sve nas pokraj terena,pa sad osecam posledice od toga Smile .
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org
Reply
Turnir je je bio mnogo uspesniji od proslogodisnjeg i nadam se da ce svaki sledeci biti jos bolji. Ali ja moram da kazem da sam kao i uvek nezadovoljan izvestavanjem novinara koji su pratili turnir. Big Grin Na sve nacine zele da umanje uspeh pobednickog tima, komentarima tipa...

Quote:победничка екипа се провукла у првом колу

:o :o

Quote:У финалу су се састале екипе Риф Раф и Кик боксери.

Риф Рафовци су били мало уморни, 1 повређен, мада то не умањује победу кик боксера... Кик боксери су водили у финалу са 4:0

Vodili smo 5-0 Big Grin

To naravno nikada nece uspeti jer publika i nasi protivnici znaju da prepoznaju kvalitet i to su pokazali i ovde.

Quote:Nesrecno smo izgubili posle penala od pobednika turnira KB-a kojima i ovom prilikom cestitam Smile

Ima dana za megdana, vazno je zezanje

Quote:У финалу КБ су победили или боље рећи одували Риф Раф

Pozdrav svima koji su uvelicali jucerasnji praznik fudbala Big Grin Confusedampion Big Grin Confusedampion
Reply
Quote:... Аца Радовић је испао у првом кругу али су касније неки чланови те екипе приказали много бољу игру у екипи Синови Јоце Амстердама... ...

to je samo zato što su se NEKI ČLANOVI TE EKIPE prikazali mnoooogo trezniji nego kada su tek pristigli, pa jel znate bre bi koliko ima da se putuje od opova do ade, ozedni čovek.... :rofl

Ali zaista bilo je lepo druženje i iskreno se nadam da će bar neka od ekipa koja je učestvovala na kafeovom turniru naći snage i vremena da učestvuje na šestom tradicionalnom memorijalu "Aleksandar Aca Radović" u Opovu koji počinje negde septembra meseca (BIĆE I ZVANIČNO OBAVEŠTENJE), POZDRAV ZA SVE UČESNIKE, i jedna mala molba Kizi i Lucky da mi puste na nikolak1983@yahoo.com, sve fotke koje smo načinili.
Pozdrav do sledećeg viđenja!
Reply
Quote:...sve fotke koje smo načinili.
Уф, много тражиш. Big Grin
Фотке ће се израдити у фото радњи па ћемо их поделити учесницима за успомену.
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Quote:Turnir je je bio mnogo uspesniji od proslogodisnjeg i nadam se da ce svaki sledeci biti jos bolji. Ali ja moram da kazem da sam kao i uvek nezadovoljan izvestavanjem novinara koji su pratili turnir. Big Grin Na sve nacine zele da umanje uspeh pobednickog tima, komentarima tipa...

Quote:победничка екипа се провукла у првом колу

:o :o

Chemu chudjenje, pa imali smo dva penala za pobedu a sto se tice igre gol smo primili bukvalno u poslednjoj sekundi poluvremena Smile
Reply
Реално, замало да испаднете у том првом кругу, али као што кажеш квалитет је касније испливао на површину... Али искрено мислим да су вас остале екипа пустиле јер су се плашиле ваше вештине да је не употребите ако буде неповољан резултат по вас Big Grin :boks

Заборавих и ја да споменем у извештају те бубе, разне летеће инсекте и оне маце које лете и изгледају као снег по трави... Наравно од последица пијанства и претходне непроспеване ноћи некима уопште није био проблем да ту прилегну и дремну мало... Big Grin

Наравно врхунац околних догађања је била појава црнца на голф терену који је претпостављам вукао нечији прибор за голф и то је изазвало општи лудачки смех... И она чувена констатација како је свет прсо јер црнци играју голф...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Kad smo vec kod golfa,nekim ekipama je polazilo u vise navrata da ubacuju loptu ne lopticu u rupe na golf terenima Big Grin ,tako da je automatski bila pokrenuta inicijativa da se pocne sa odrzavanjem caffe-ovog turnira i u golfu Big Grin .
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org
Reply
E neka i neko pusti private kako se zove menadžer, i otac makarije kao i to ako su forumaši koji im je nick!

PoZdRvAv
Reply
За менаџера знам да није, а морам да се распитам ко је отац макарије јер претпостављам да га је менаџер тако крстио, познат је по давању надимака, смишљању ненормалних песама и сл... Рецимо опседнут је са препевавањем свих могућих песама и прозивањм на рачун цеце...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Quote:За менаџера знам да није, а морам да се распитам ко је отац макарије јер претпостављам да га је менаџер тако крстио, познат је по давању надимака, смишљању ненормалних песама и сл... Рецимо опседнут је са препевавањем свих могућих песама и прозивањм на рачун цеце...

Ja zbog menadzera nisam bio u stanju da dodjem :lol:
ttp://www.delije-sabac.co.yu
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: