Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Трећи Кафеов турнир!
Поводом данашњег дана (4 године Кафеа), у недељу ће бити одржан турнир у малом фудбалу. Биће неколико екипа на турниру.
Пријављивање екипа је од данас.

Ко нема екипу а хоће да дође нека дође слободно, играће за Кафе или неку другу екипу. Што се тиче сатнице и места одржавања, контактирајте мене или неког од модератора на прајвет.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Proslogodisnji sampioni u punom sastavu :ruke Confusedampion :ruke Confusedampion :ruke Confusedampion
Reply
E mogu ja da igram bas volim mali fudbal Smile
Reply
Само да додам да би волео да се видимо ми који смо редовни јер ово је замишљено као мало дружења и зезања а они који се озбиљно спремају нек се јаве Зенги, можда могу да прођу, треба му да попуни нека места у екипи... :rofl

Шалим се, Кизо можда би могли да дамо неку награду победницима, симболично да не буде неки трошак... Или да екипе дају неку кинту за учешће па да се од тога подели пар производа ДЦ-а... Размисли до недеље...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Kolko vec ima prijavljenih ekipa?
Reply
Ja dolazim sigurno, sad da li cu skupiti ekipu ili ne pitanje je... Ako nista sedecu sa strane i cirkati Smile
Reply
Већ сам написао, ко нема екипу, играће за КАФЕ, или за неку другу екипу.
У једној екипи играју 5 играча + голман!

Што се награда тиче, биће их. Екипе не треба да дају никакву кинту за учешће...
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
За сада сигурних 5-6 екипа... Вероватно ће бити још, интересовање се повећава... О именима вечерас и у току сутрашњег дана када потврде учешће и дефинитивно скапирају како ће дати имена екипама...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
'Ajde da skupimo kes za neki rostilj... Svako po 100-200 dinara i opusteno.... samo ne znam ko ce da pece 10 kila mesa :rofl :rofl
Reply
Aj videcemo i mi nekako da se dovucemo. :rofl
Pare za rostilj cemo da spremimo. Ako ne budemo igrali, mi cemo da navijamo. :flasa
ttp://www.delije-sabac.co.yu
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)