Threads: 18
samo da napomenem da dobro pripazite sta pisete narednih nekoliko dana jer stroziji deo administratorskog tela nije tu pa ce vase greske po povratku u beograd naplacivati duplo!
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
Threads: 0
Quote:svako ko odpeva 5 pesama, a da to nisu skandiranja i ponavljanja ce dobiti kartu.. svi sad na ucenje..
Ovo bi bilo idealno.. Nema josh mnogo vremena, likovi koji se upuchuju na tu utakmicu neka odslushaju na putu diskove delija, to bi bilo bar najmanje shto mogu da uchinu kako bi ortake uponali da je Sever mnogo inteligentniji nego shto oni misli.. Pa da se ne brukaju onda na tribini samim time i sve nas..
vezda je zivot, sve droge su sitnica!
Threads: 4
Crveno-beli mi smo sa vama
i kad je radost i kada je bol
sva srca nasa su uvek uz vas
nemojte nikad izdati nas!
ttp://www.delije-sabac.co.yu
Threads: 13
Threads: 1
Svaka cast za parolu.
Evo i vece slike, bezobrazno ukradene sa sportske centrale
Threads: 0
E ljudi moji ne treba preterano ocajavati.Mislim i ja sam se tako izbedachio za medalju.Ali treba svi da dodju na marakanu za vikend da pokazemo svima kolko volimo ovaj klub i kolko nam znaci u zivotu.
SEVERNA ARMIJA UVEK JE UZ VAS
VEZDA JE ZIVOT SVE DRUGO SU SITNICE
Threads: 6
И за Паролу и навијање поштовање.......
И наравно сви у суботу,прво на фудбал,па на баскет......кад је најтеже,морамо да будемо најјачи......
КОСОВО,СРБИЈА!!!
Threads: 15
Nisam imao priliku ni da pratim tekmu a ni da cujem navijanje,ali u svemu ovome crnom me je obradovala ova poruka.Ali zato ne znam sta mi teze pada,ovaj "poraz" ili to sto nisam u mogucnosti da dodjem i pruzim podrsku svom klubu sada kada je najteze

.
KOSOVO JE SRCE SRBIJE!
Threads: 17
Opet pobedili sami sebe
KOSOVO JE SRCE SRBIJE!