![]() |
U vezi Strazbura... - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: U vezi Strazbura... (/showthread.php?tid=879) |
U vezi Strazbura... - Anonymous - 12-03-2005 Posle utakmice sa Romom saznao sam da se Mirko Abramovic ne javlja na telefon nikome, a milion ljudi ga je zvalo na karte pa su se ljudi nervirali zbog nejavljanja. Trebalo je da dobijemo oko 1000 karata, ali cemo dobiti jos dodatnih 2500. To nam je 3500 ljudi. Taman da budemo kao domacini tamo. Karta je 18 evra, a kako su karte dostavljene u BGD, naplacuje se dodatnih 2 evra za transport. Dakle oko 20 evra su karte. Re: U vezi Strazbura... - Ацо - 12-03-2005 Quote:Posle utakmice sa Romom saznao sam da se Mirko Abramovic ne javlja na telefon nikome, a milion ljudi ga je zvalo na karte pa su se ljudi nervirali zbog nejavljanja.Ја сам из Немачке и планирам да долазим на дан утакмице у Стразбур. Хоће ли бити карата за госте у слободној продаји, или на који други начин можемо ми из дијаспоре да стигнемо до улазница? U vezi Strazbura... - kiki - 12-03-2005 Iskreno, ne verujem da ce iz Srbije put Francuske krenuti 3500 ljudi. Pretpostavljam da treba da se javis u klub i sa njima vidis kako se moze doci do karte. U vezi Strazbura... - Radza - 12-03-2005 Stvarno je sramota ako se barem sad, nakon 15 + godna, ne ode u nekom ozbiljnijem broj, ekipa + ostali manje/vise redovni, ne mogu da verujem da ne moze da se nesto iskombinuje sa klubom za vize + prevoz, da se deo plati, a deo .... ne mogu da verujem da ne mzoe da se skupi 2 som aljudi iz Srbije, a izgleda da je to za nas naucna fantastika ... U vezi Strazbura... - Godra - 12-03-2005 Radza, uopste nije lako dobiti francusku vizu. NEki su nekoliko puta vracani da donesu svu dokumentaciju, traze mnogo toga, sto nije bas tako lako srediti i pribaviti. Moje misljenje je da, ako bude 500 pravih navijaca u Francuskoj, da ce to biti sasvim dobar broj. Jos su daleko vremena iz 90', ne treba previse da se zanosimo. U vezi Strazbura... - bl_regency - 12-03-2005 Viza i jeste veci problem nego novac. Da ona nije potrebna nebi bio uopste upitan broj ljudi. To se najbolje vidjelo po tome koliko ljudi je islo preko kad smo bili domacini u bugarskoj i rumuniji prije par godina a koliko u zemljama zapadne evrope. U vezi Strazbura... - negativac - 12-04-2005 Meni viza ne treba(posedujem i Cro pasos),ali problem je sto nema mesta.Tako sam cuo. U vezi Strazbura... - Johnny Blaze - 12-04-2005 E da je meni taj tvoj 'problem' U vezi Strazbura... - Radza - 12-04-2005 Znaci mi i dalje nemamo isti tretman prilikom dobijanja viza kao ostali evropljani, pa cak ni kad se ide na utakmice - gde je viza uvek, prakticno, zagarantovana za gostujuce navijace, pored toga tu i klub treba/moze da bude garant?! Zapadno evropski fasisti, jednom fasisti - uvek fasisti! U vezi Strazbura... - Anonymous - 12-04-2005 Pa da, hoce da nas sjebu maksimalno. Ali dobro, mi im to sve vracamo velikim nacionalizmom. Ne znam koliko je realno da tamo bude svih 3500 ljudi, ali iz Srbije moze maksimalno da krene oko 300 ljudi. Iz svih ostalih zemalja doci ce oko 1500 ljudi najmanje. |