Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Crvena Zvezda-Braga
Tonija (koji je trebao da slika) je uhapsila vojna policija u Pancevu jer je pobegao iz Vojske, a prosli put mu je uspelo, ovog puta nije :bes Sad je u pritvoru (nije mu prvi), tako da smo jedva nasli fotografa za stazu :ruke Slike ce biti postavljene tek sutra, kao i video.
Sve je ocaj,osim koreo,doslo mi je da samaram ljude,ali nije to na meni.
Stvarno na severu treba da budu puna samo dva ili tri bloka u sredini,pevace se u jedan glas a i jug ce biti krcat.
http://www.fc-redstar.co.yu/images/IMG_8629.jpg
http://img395.imageshack.us/my.php?image...a015fg.jpg
[Image: czbraga022ol.jpg]
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
[Image: psihodelijaoy2.gif]
Da, naravno za 'navijanje' je kriva 'stoka seljacka'...kao i uvek...
Ma nemojte..Zasto se niko ne zapita da li je normalno forsirati isti trip navijanja sa 13 000 ljudi kao sa 1300? Zasto se niko ne zapita da li je normalno jebavati se sa jednom jedinom zalopojkom celo poluvreme, a u drugom preci na drugu? Alo bre ljudi?? Koga boli kurac da place celo poluvreme istu pesmicu? Pa nije to koncert Olivera Drgojevica... I ovo je ko zna koji put...
Bio sam na Jugu...ZASLUZILI STE 'JAVI SE SEVER!' Sramota bre...
Ajmo sad oooooo Zvezda oleeeee i opet ooooooo....dok ne pomremo prirodnom smrcu...
zbeglica sa oaza foruma
TI otpevaj tri puta dobro,pa ce se pevati neka druga...
uostalom nemoj da pricas o pevanju i Severu ako nisi bio prisutan.
Ocajno jeste,razloga mnogo.
Setalica-prelepa!
Bobo, drago mi je da si ti bio na jugu, zao mi je sto barem jos pola severa tamo nije bilo jer nije zasluzilo mesto na severu.. pa ako treba, celu utakmicu ce da se peva jedna pesma, jer se na sever dolazi da bi se navijalo!! kada bi svi pevali, ne bi bilo dosadno, nego bi bio trans, ludilo.. a ovako, sa blejacima, tesko da ce se to desiti bilo kada izuzev posle golova! ljude koji prisustvuju na severu, a misle kao ti treba da bude sramota..
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
[Image: psihodelijaoy2.gif]
Da bas je dosadno,nekad je bilo bas do jajjjjjjaaaa.
Pazite kad ne moze pune tribine da se otpeva tih 5 min.
A nekad je bilo:prva glava iz tunela...i bum sever eksplodira a lancano i ceo stadion,i tako sve...bum bum bum do atomske bombe kada padne gol!

E zato je bilo 0:0!
Da sam bio ne Severu, pevao bih sve vreme kao sto sam i inache, makar pevali i 'telo vreteno'...ali problem je u tome sto je teroretski nemoguce naci jos 10 000 ljudi da to radi... Vole ljudi Zvezdu, hoce da navijaju...ali nisu bre jebeni horski pevaci ni sansonjeri da kukaju isti refren 45 minuta bez prestanka....PA TO NE MOZE NIKO, to ne postizu ni jedni navijaci u svetu...

Jednostavno navijanje se loshe vodi. Moj stav, nista vishe...
zbeglica sa oaza foruma
Ајде не лупај живота ти.
Bobo,ja misim da bi najbolje ti odradio taj posao vodjenja zasto ne razmislis o tom predlogu malo? :megafon :ruke ........ :rofl .
Dobro je kada nam eksperti sa juga daju ovako jake izvestaje.
Bobo idi bre negde drugde da lecis tu bolest.

Forum Jump:

Users browsing this thread: