Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Crvena Zvezda-Braga
Planule su karte za sever a ja uzeh bukvalno poslednju, danas... Verovatno ce kasnije opet pustiti jer chas imaju chas nemaju a kad nemaju tapkaroshi zaradjuju na glupacima.

Ochekujem punu Marakanu, da grmimo sa severa, i pobedu na terenu.
Quote:....Planule su karte za sever .....
Kako bre planule jezik pregrizo bre ja jos nisam kupio sutra trebam da kupim(citaj sreda).Taman skupim pare kad ono .... Sad :bes :
A NAMA I U NAMA ZVEZDO ZIVIS TI!!!
Da li ce vaziti propusnice?

Nervira me sto vec jednom ne izdaju zvanicne propusnice koje ce vaziti za sve tekme...tada me tapkarosi vise ne bi zanimali...do tada moram da postavljam ovakva pitanja...

Da li ce vaziti propusnice?
Z T
kakve zvanicne i ne zvanicne propusnice ???
sta pricate vi ?
propusnice vaze.
he FBI is offering a $1,000,000 reward for information leading directly to the arrest of James J. Bulger.
25 maj nemoj vise na forumu da pises razne nebuloze i neproverene informacije. Mi imamo svoje navijacke propusnice DELIJE SEVER koje vaze za svaku tekmu. Mene ne interesuju Zvezdine propusnice. Ko nema propusnicu neka je izvadi za 1000 dinara u Reviji.

Karata za sve tribine (i za sever naravno) ima. Uz kartu dolazi i letak.
Potrudite se da svako procita letak,uzeli 20 karata ili 5.
I ispostujte informator,pogotovo oko ulaska na stadion.
Znaci u 18h na Severu!!!
Organizovan je odlazak 60 delija iz Cacka basom, ocekujemo pun stadion i ludnicu! Karata ima valjda samo kod tapkarosa ali to ne predstavlja nikakav prob. Vidimo se tamo.
Quote:25 maj nemoj vise na forumu da pises razne nebuloze i neproverene informacije. Mi imamo svoje navijacke propusnice DELIJE SEVER koje vaze za svaku tekmu. Mene ne interesuju Zvezdine propusnice. Ko nema propusnicu neka je izvadi za 1000 dinara u Reviji.

Brate ja sam sad zvao klub i zena mi reche da navijachke propusnice za sezonu 2004/2005 koje su mogle da se kupe u Reviji za 1000 din, ne vaze.
Znachi to nisu ne proverene informacije!
Pa njih uvek kada pitas ne vaze.Ja ne znam ljudi sta vam je svaki put ista prica oko propusnica.Uvek se na navijacke propusnice ulazilo i tako ce biti i ovoga puta.
Quote:
KizaLion Wrote:25 maj nemoj vise na forumu da pises razne nebuloze i neproverene informacije. Mi imamo svoje navijacke propusnice DELIJE SEVER koje vaze za svaku tekmu. Mene ne interesuju Zvezdine propusnice. Ko nema propusnicu neka je izvadi za 1000 dinara u Reviji.

Brate ja sam sad zvao klub i zena mi reche da navijachke propusnice za sezonu 2004/2005 koje su mogle da se kupe u Reviji za 1000 din, ne vaze.
Znachi to nisu ne proverene informacije!

reko sam ti jednom i nemoj da se pravis previse pametan, propusnice vaze.
he FBI is offering a $1,000,000 reward for information leading directly to the arrest of James J. Bulger.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)