Threads: 3
Ma sacekaces izvestaj.  Dok se ljudi otrezne i naspavaju.
Uglavnom navijanje moglo dosta bolje. Dobro je bilo sto smo se svi skinuli, bice valjda slika.
Na putu za Kulu u voz uletela jedna cigla, slaninari valjda.
Nikakvih vise problema nije bilo.
Malo se zakuvalo na ulazu na stadion, posto su sporo pustali. I nakon sto sam ja usao, cuo sam da je doslo do neke frke, ali valjda nista vece. Nisam siguran.
Threads: 1
Odlicno gostovanje juce...
Navijanje u drugom poluvremenu odlicno, mozda i najbolje u zadnjih par sezona...
P.s.
Pozdrav za bl_regency, radovana i ostatak ekipe ako citaju :ruke
Threads: 1
Vec trecu sezonu uzimam para na vama prvo kolo samo tako nastavite to je vasa tradicija
ovi Sad SRBIJA vojvodina NIKADA
Threads: 83
Samo da zamolim nekog u ime DC ekipe da napise izvestaj, ja na zalost nisam bio, a bojim se da ce pocetak prvenstva (prva dva kola) proci bez mene, eto desavaju se svakakve stvari, nadoknadicu to u toku sezone, evo javno obecavam!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 4
Овако, јуче је било добро, нећу рећи одлично јер увек нешто фали. Са станице нас креће јако пуно, фирмаши гађају воз, стижемо у Врбас одакле крећемо шинобусом за Кулу. У шинобусу лудница, скакање, певање...ужас! Кортеом до стадиона стижемо уз песму. На стадиону солидно навијање 1. пол. а друго доста боље. Ш на полувремену објашњава како и шта треба. Свака му част! Скидамо се и пар бакљи је упаљено. На крају улећемо због издркавања играча Куле. У повратку мало смор али добро.
Поздрав за Alvkungea(ваљда сам написао добро) са овог форума који је дошао из Стокхолма на ову текму :ruke
img]http://img249.imageshack.us/img249/5061/vozd0ug.jpg[/img]
scally city section
Threads: 0
Evo od mene malo opsirnije. Dakle posto su propali planovi da se ide busom do ns pa vozom do kule zato sto bi trebala 2 dana a i bar 30 evra samo za put,odlucio sam da idem sa jos tri momka kolima. Svoja nisam imao jer sam vec ranije obecao burazu da moze ici mojim u gucu. Jedina opcija koja je ostala je bio rent a car. Tu je nastao jos jedan problem jer mi je buraz zajedno sa kolima pokupio i vozacku a ova dvojica momaka sto su sa mnom isla nemaju a treci ne moze da preveze 100 metara da ti ne dovede zivot u opasnost  ,zar ne johnny. Ipak uzimam ta kola i krecemo ujutro oko 9 za kulu. Na svu srecu ipak sam uspio prevesti oko 650 km tj. kroz tri drzave bez dokumenata. U kulu stizemo oko 3 i tu se u parku nalazimo sa radovanom ili dzickara,nesom cb i jednim njegovim ortakom. Blejimo oko stadiona gdje su vec bile nislije i momci iz nekih drugih gradova i ulazimo na tekmu oko pola sata prije pocetka. Na stadionu u prvi mah ne puno cigana,ali poslije,dovoljno je reci da se cijela tribina pomjerala da svi ljudi udju. Nisam bas neki u procjenama ali mislim da nas je bilo 1500-2000. To mislim na nasu tribinu jer su i na ostalim bili mahom simpatizeri Zvezde. Prvo poluvrijeme standardno navijanje,ok samo na mahove. Onda se na sipku ili sta je vec ono penje S.....,drzi govor koji bi i najveceg ljubitelja fudbala natjerao da zaboravi na tekmu i odere grlo,zamoli citavu tribinu da se skine do pojasa i krece ludnica. Ta ludnica je trajala pola sata,ja stvarno ne pamtim takvo navijanje. Usi su mi odzvanjale od pjesme,mislim da je 90% ljudi pjevalo. Malo pjesama posvecenih Zvezdi,malo ustasama tek da znaju ko im u goste dolazi namigivanje. Primjetio sam da su i vodje bile zadovoljne. Lijepo je bilo vidjeti stariju ekipu kojih odavno nije bilo na maloj tekmi u tolikom broju,ali sto rece general na netu to treba da bude normalno za jednu ozbiljnu grupu. Potpuno se slazem. Da ne zaboravim na tekmu je doslo i par likova u dresovima talibana,cak su donijeli i 3 zastave,2 na kojima je pisalo crvenka i neka nesto liga sampiona. Par minuta prije kraja jedan nas upada u teren,intervenisala je murija i obezbjedjenje,upada dosta nasih dole ali se sve brzo smirilo. Ispracamo igrace pjesmom nije versace i manekeni a oni nas cak pozdravise na kraju na sta im je uzvraceno zvizducima. Sve u svemu odlican uvod u sezonu,mnogo ljudi,nas iz bl 7 sto ne pamtim kada su manje tekme u pitanju,dobro navijanje,cak vrhunsko u drugom poluvremenu,a valjda ce i ovi debili poceti da igraju kako dolikuje Zvezdi.Eto toliko od mene. Pozdrav svima
Што каже Маникомио у возу и шинобусу је била лудница,тресао се шинобус само тако,а пандури које смо прозивали су само смешили и показивали 3 прста,а онај Павловић је чак и пиво пио.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Threads: 76
Quote:Vec trecu sezonu uzimam para na vama prvo kolo samo tako nastavite to je vasa tradicija
Штета што твој клуб не извучемо у првом колу, да разбијемо малер.
Очекивала сам оволику бројност али сам се надала много бољем навијању, обзиром да је трибина била крцата!
Требало је да путујем возом али је испало да се скупила екипа за двоја кола. Жао ми је што се нисам опет возила шинобусом али била сам у мањини, па нисам могла нешто пуно да се буним.  На путу смо срели доста Делија из Ниша и ту је већ почела да расте нестрпљивост у ишчекивању прве текме и нове навијачке сезоне.
Расположење екипе је било екстра, путарина скупа и мало нервирања по самом искрцавању због забране точења алкохола за време утакмица. Неки су кафићи правили фајронт у сред бела дана и то нас је онако расположене и жедне баш увредило. Ипак после мало цуњања, нашли смо хладовину поред неке хамбургернице и штек са фрижидером пуним хладног пића, кренула је и песма иако је било још два сата до почетка утакмице.
Утакмицу су обележиле песме : "Напред Звездо, Црвена звездо громко ура...", "Ми теби певамо титулу славимо...", "Сад на гол Звезда грми цео стадион...", "Марш на Дрину...", скандирање "Хоћемо победу, победу у Загребу..." и звиждуци играчима...
По повратку кући срели смо пар пута аутобус са нашим манекенима и сваки пут га пропратили звиждуцима и псовкама иако је исти тај бас по уласку у Кулу дочекан топлим аплаузом, придошлих Делија из свих крајева Србије.
Threads: 18
oko pola 11 se nalazim sa jednim ortakom kome je ovo prvo gostovanje, a u 11 sa radovanom ispred zeleznicke gde smo primetili nekoliko delija.. nas trojica se upucujemo put autobuske stanice posto je bio bus u 11 za vrbas, ali mi ludaci zaboravili da on ide i u kulu pa izasli u vrbasu gde smo popili po pivo.. posle krace pauze cekamo bus za kulu, posto su nam rekli da se vise to isplati nego da idemo peske.. stizemo u kulu vec pre 14h.. u parkicu i kod "popaja" vec primetne delije.. iskoriscavamo i priliku da jedemo.. zabadamo se u park i tu cekamo bl_regency-a i ekipu.. stizu oko 15h i ti blejimo jos malo sa njima i uglavnom komentarisemo uzasan dogadjaj od pre neki dan.. posle pola sata otprilike se upucujemo ka stadionu da uzmemo karte da nas ne bi uhvatila guzva,(nislije vec delom usle na stadion) ali panduri nece da nas puste nazad, mi idemo na drugu stranu pored recice i sedamo na klupu ispred poste. posle par kombija sa prvom ekipom se zapucujemo ka stadionu.. ubrzo ulazimo unutra i na drugoj strani zapazamo 2 grobarske zastave crvenka i platno na kome je nesto izvrljano sprejem.. pojave na drugoj strani izazivaju opsti smeh.. utakmica krece solidnim navijanjem ali nedovoljnim za brojnost(koja je premasivala 1500 ljudi), dosta blejaca je bilo prisutno.. kako je prvo poluvreme teklo, navijanje se utisavalo, pogotovo posle gola hajduka.. drugo poluvreme je pocelo obrazovanjem jezgra od skoro svih bitnijih ekipa i bakljadom, posle koje je legenda odrzao fantastican govor sto se kasnije i pokazalo skidanjem majci.. onda tribina pada u trans, navijanje kojim su se mnogi cudili, neki kazu nikad jace.. to odlicno navijanje je trajalo otprilike sve do 2. hajdukovog gola kada je nastavljeno nizim tonalitetom i pevanjem uglavnom jezgra tribine i pojedinaca sa strane. posle vec pomenutog uletanja koje se zavrsilo sitnijim koskanjem i vracanjem na tribinu se krenulo sa prozivanjem igraca i jasnom porukom da je pobeda u zagrebu obavezna.. po zavrsetku utakmice se na aplauze igraca odgovara zvizducima.. posle utakmice su se delije razisle po celoj kuli, neki na autobus, neki na sinobus, neki u kombije, a neki da cekaju one miseve.. mene, radovana i ortaka bl_regency odbacuje kolima do vrbasa(zahvaljujem mu se i ovom prilikom), tamo hvatamo autobus za NS gde presedamo na bus za BG.. oko 22:30 stizemo na autobusku gde se razilazimo kucama uz prisecanje onog fanaticnog navijanja.. ortak se gadno nalozio i vec me pitao gde je sledece gostovanje.. :ruke
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
Је*ига, кад нам је пропала организација аутобуса :evil: , у Кулу смо ишли возом са Београђанима и Новосађанима. Лудило у возу и шинобусу (поздрав за Маузера  ), храбра акција сланинара који су каменовали воз. (епилог: разбијен један прозор, повређен прст једног пандура, и преплашено двоје деце и баба и деда који су седели поред тог прозора)
Велику бројност сам очекивао, али онакво навијање као у другом полувремену, нисам. Стварно је грмело!!! На почетку стандардан репертоар, да би последњих 10-ак минута 1. полувремена певали ''И напред Звездо, Црвена Звездо'' . У другом Ш***** држи ковор, после којег је било немогуће не навијати! Певале су се српске песме, а форсиране су ''Ми теби певамо'' и ''Сад на гол Звезда''. На крају текме З**** улази у терен, обезбеђење се појачава полицијом са све петокракама на шлемовима, затим ускаче доста Делија, ту се одмах створио и Пантелић (коментаре које сам чуо кад је дотрчао до трибине били су типа ''мора овај свугде да се меша'', '''манекену'', ''шта сад хоће овај'', итд.), али све се брзо завршило.
Све у свему, одлично одрађено гостовање, и сјајан почетак нове сезоне... навијачке, наравно...
поздрав
|