Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
prvo kolo kula-6 avgust
prva tekma u novoj sezoni i prvi ispit igraca i trenera Zenge
zbog toga treba da bude mnogo delija da podrze igrace
Reply
Bice ne sumnjam, i ako nas BAS zajebava.
Nego ja nisam bi u Kuli na stadionu jos, u kom je to delu Kule?

A bio sam pre neki dan u Kuli, i pricamo o tekmi a magarac nikako da se setim da pitam gde je tacno stadion. Verovatno od onog MB-a i kupacica na Rodicevom jezeru.
Reply
Koliko se ja sjecam stadion je blizu ulaza u grad, pored neke rijeke ii sta li je vec......
Nego, prijateljska se neka sa Radom igra u utorak, ide li neko ?Ulaz je besplatan....
Reply
E ajde neka se neko iz DC ekipe javi privatno (da ne kvarimo temu), da popijemo pivo ;pivo u Kuli ako ide ko. Da imam skim na gostovanja kad se ovi iz Melburna rastrkaju.
Ortaci odavde ili ne prate ili se zanimaju klincima. (I onda pljujete po gastosima ;pljuga )
Reply
Novine pisu da je na danasnjem treningu prisustvovalo oko 100-ak navijaca Smile . Jebote pocela publika da dolazi i na treninge.
ve ih prodaj Dzajo, kupi nam Ronalda
Reply
Quote:Koliko se ja sjecam stadion je blizu ulaza u grad, pored neke rijeke ii sta li je vec......
Nego, prijateljska se neka sa Radom igra u utorak, ide li neko ?Ulaz je besplatan....

Није баш близу улаза,али с обзиром да је то баш вукојебина све ти је ту и немож се изгубити па да си луд.......................има тамо и нека речица и мост уколико се добро сећам........................
[Image: 38968606tp6.png]
Reply
Mislim da je dve ulice od stanice,ovaj put idem vozom imali smo org. za bus u slucaju da je 7-og,medjutim :nene
Svi na voz i nemojte da kupujete karte,ljudima iz Bg savetujem da voz za Vrbas(Ns)cekaju u Novoj Pazovi do koje ce doci Beovozom,nas bi trebalo u voz da udje oko 50 zajedno sa pazovom,Ruma,Sid ako idu vozom nek mi se jave na pm.
Reply
Stadion je jako blizu autobuske,nemoze se promasiti.Pored smrdljivog kanala.
Reply
Stadion je preko puta Crkve, i nije bas blizu autobuske stanice...
Reply
Quote: Nego, prijateljska se neka sa Radom igra u utorak, ide li neko ?Ulaz je besplatan....
Јесте,улаз је бесплатан игра се у 20 часова,а отворене су северна и западна трибина.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: