Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Podneli ostavke?
Quote:Majke mi ako taj boske ostane posle svega onda mozemo svi da se ubijemo komplet!Pun mi ga je k**** stalno nesto mrsi muda UEFA;FIFA...a nije ni za K****!DEBIL BA!

ajde polako procitaj svoj post...za pocetak...
KAKVE ON VEZE IMA SA U.o.FKCZ ???..itd..
ON je na to mesto dosao pre nekoliko meseci kada niko
nije hteo...molim te objasni mi kave on veze ima sa propasti
naseg fudbalskog kluba i losih rezultata i nemoj da mi pises o
marketingu sta bi trebao da radi marketing iako svi dobro
znamo a ako ti neznas sada znaj da je marketing samo
produzena ruka UO. FKCZ-a ???
nego o upravnom odboru fk-a mi napisi...
za sta je on konkretno kriv , da nije prodao nekog svog igraca,
ili ga gurao , nema on veze sa tim kao sto su muljali ovi ostali
sa svojim transferima , ubacivanjima igraca u kadar , itd... :nene
..нисам био свестан, ваше величанствене подршке, оданости и неизмерне љубави према клубу.били сте мотив више екипи, на Маракани или на било којем другом стадиону, без обзира на његову удаљеност...
Reply
Alo ljudi bre jel ste vi normalni? Kakav bre crni Piksi mafijash? Shta treba da mi vodi klub iz Francuske? Njega bre boli kurac i za klub a pogotovo za navijache. S obzirom da sam navijach i da se smatram delom severa koji je on zajedno sa Vuksom Fuksom pokushao da ugasi, nikada necu biti za njegov dolazak. Ne bi sad da pochinjem prichu o reprezentaciji i FSSCG-u ali videlo sa kakve su njegove organizacione sposobnosti. Moze i Karic da dodje u klub i da privuche sponzore ali taj Karic ce gledati da on ostvari profit a za klub ga boli kurac. U klub treba da dodje neko ko dishe za Zvezdu, u chijim venama teche crveno-bela krv. Sever je Zvezda, a Stojkovic je krenuo protiv severa, shto znachi da je protiv Zvezde.
Cvele je mator, verovatno se odao picu, a ne treba nam josh jedan tvrdoglavi lik iz "stare garde" poput Vujina ili Dzajke.
Reply
Ko god da dođe na čelo Zvezde,neće doći zbog ljubavi prema Zvezdi(to vreme je prošlo)već zbog mogućnosti da ostvari profit
i tu nema neke velike razlike između potencijalnih kandidata.
kakav će biti njihov odnos prema klubu i navijačima videćemo...
Reply
Quote:Alo ljudi bre jel ste vi normalni? Kakav bre crni Piksi mafijash? Shta treba da mi vodi klub iz Francuske? Njega bre boli kurac i za klub a pogotovo za navijache. S obzirom da sam navijach i da se smatram delom severa koji je on zajedno sa Vuksom Fuksom pokushao da ugasi, nikada necu biti za njegov dolazak. Ne bi sad da pochinjem prichu o reprezentaciji i FSSCG-u ali videlo sa kakve su njegove organizacione sposobnosti. Moze i Karic da dodje u klub i da privuche sponzore ali taj Karic ce gledati da on ostvari profit a za klub ga boli kurac. U klub treba da dodje neko ko dishe za Zvezdu, u chijim venama teche crveno-bela krv. Sever je Zvezda, a Stojkovic je krenuo protiv severa, shto znachi da je protiv Zvezde.
Cvele je mator, verovatno se odao picu, a ne treba nam josh jedan tvrdoglavi lik iz "stare garde" poput Vujina ili Dzajke.
Pa i DZajic je disao za Zvezdu. A hoces da kazes da Abramovich nije pomogao Celziju? A nije bas da dise za Celzi Big Grin ...
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Reply
Quote:Ko god da dođe na čelo Zvezde,neće doći zbog ljubavi prema Zvezdi(to vreme je prošlo)već zbog mogućnosti da ostvari profit

Mene neinteresuje Novac nego rezultati,
pa normalno je da ko ulozi novac zeli da ga vrati nazad,
pa nece da ga poklanja nego da ostvari korst, da ga obrce,
ali samo su rezultati merilo uspeha,
boli me k.... nek krade samo da opet gledam zvezdu u
LIGI SAMPIONA, i kako opet osvaja presto... namigivanje
..нисам био свестан, ваше величанствене подршке, оданости и неизмерне љубави према клубу.били сте мотив више екипи, на Маракани или на било којем другом стадиону, без обзира на његову удаљеност...
Reply
Quote:Alo ljudi bre jel ste vi normalni? Kakav bre crni Piksi mafijash? Shta treba da mi vodi klub iz Francuske? Njega bre boli kurac i za klub a pogotovo za navijache. S obzirom da sam navijach i da se smatram delom severa koji je on zajedno sa Vuksom Fuksom pokushao da ugasi, nikada necu biti za njegov dolazak. Ne bi sad da pochinjem prichu o reprezentaciji i FSSCG-u ali videlo sa kakve su njegove organizacione sposobnosti. Moze i Karic da dodje u klub i da privuche sponzore ali taj Karic ce gledati da on ostvari profit a za klub ga boli kurac. U klub treba da dodje neko ko dishe za Zvezdu, u chijim venama teche crveno-bela krv. Sever je Zvezda, a Stojkovic je krenuo protiv severa, shto znachi da je protiv Zvezde.
Varas se Cvele ne pripada "staroj gardi" on se posvadjao bio sa Dzajom bas zbog toga sto je hteo da podmladi celu administraciju i da se resi strackog doma a Dzaja nije hteo da najuri dugogodisnje ortake.Takodje Cbele je i dalje u fudbalu i prati sta se dogadja,nesmes da ga zoves pijandurom ako nemas dokaze itd,a JA nisam mislio da Cvele bude KRAJNJE resenje nego da bude jedno vreme dok ovi mladi nestanu na noge i dok ne iskoluje nekog naslednika pored sebe(tu se pominju ,DIKA,i Vlada Jugovic).A inace za razliku od "starackog doma" Cvele se dokazivao i u vreme sankcija i mnogo kasnije kao pravi kordinator a nije se samo pozivao na BARI!!!!!!!!!
A NAMA I U NAMA ZVEZDO ZIVIS TI!!!
Reply
Quote:Ko god da dođe na čelo Zvezde,neće doći zbog ljubavi prema Zvezdi(to vreme je prošlo)već zbog mogućnosti da ostvari profit
Mislim da je sustina u ovome.Fudbal je danas jedna od najprofitabilnijih delatnosti i ljubav nema veze sa ulaganjem kinte.
too drunk to fuck
Reply
Ајде овако:
1)без напушавања и вређања(ако вам се мишљења косе, на ПП)
2)делије(вође) не одлучују о новом управном одбору и председнику
3)маните се великих теорија завера
4)држите се горенаведених правила приликом писања постова
Reply

Toga se i ja najvise bojim da onaj koji dodje u Zvezdu ne bude imao velike koristi od toga (narocito ovih biznismena se bojim, pa primer vam je zemun, karici preko njih peru svoj novac) bojim se da nas takva sudbina "ne daj Boze" zadesi.
A ovaj danas interviju sto je S..... dao za Glas je ono u cemu sve Delije treba da se sloze i u tome vidim nas stav prema novom predsedniku, ma ko on bio.

A sada da mi malo neko pojasni, posto ocito ni meni a ni drugima nije jasno bas ovo biranje novog upravnog odbora? Kako ide taj celokupni proces? I koliko ce to da traje?

Volio bi da se to sto pre zavrsi jer pocetak priprema za novu sezonu ce jos malo da krene,a i prelazni rok je veoma blizu, a kvalitetan igracki kadar nam je neophodan.
img]http://img116.imageshack.us/img116/6872/srbija3fs.jpg[/img]
Reply
Quote:
Maj 25 Wrote:Alo ljudi bre jel ste vi normalni? Kakav bre crni Piksi mafijash? Shta treba da mi vodi klub iz Francuske? Njega bre boli kurac i za klub a pogotovo za navijache. S obzirom da sam navijach i da se smatram delom severa koji je on zajedno sa Vuksom Fuksom pokushao da ugasi, nikada necu biti za njegov dolazak. Ne bi sad da pochinjem prichu o reprezentaciji i FSSCG-u ali videlo sa kakve su njegove organizacione sposobnosti. Moze i Karic da dodje u klub i da privuche sponzore ali taj Karic ce gledati da on ostvari profit a za klub ga boli kurac. U klub treba da dodje neko ko dishe za Zvezdu, u chijim venama teche crveno-bela krv. Sever je Zvezda, a Stojkovic je krenuo protiv severa, shto znachi da je protiv Zvezde.
Pa i DZajic je disao za Zvezdu. A hoces da kazes da Abramovich nije pomogao Celziju? A nije bas da dise za Celzi Big Grin ...

Greshka, Abramovich dishe za Chelzi, voli Chelzi i ulaze pare u njega. Onaj ko dodje u klub MORA da voli klub a ne da gleda samo kako shto pre da uzme kintu. Onaj ko dodje Zvezdu mora da sacheka bar godinu-dve da vidi kako mu se vraca ulozeni novac. Svako ko zeli da uzme brzu kintu ne treba da dodje jer brzu kintu nece dobiti. Ne treba nam jedan Malkom Glejzer, da kupi Zvezdu da bi otplatio svoje dugove tako shto ce da poveca cenu ulaznica i eksploatishe navijache.
Na to sam mislio...
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)